Luzia Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Marta_Ares napisał(a):a ja cos wiem:multi: :multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co wiesz? :razz: Quote
Marta_Ares Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 a no wchodzi sie na rozne watki i dowiaduje nowych rzeczy :siara: Quote
Luzia Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Marta_Ares napisał(a):a no wchodzi sie na rozne watki i dowiaduje nowych rzeczy :siara: Gadaj mi tu bo się zaczynam bać o co chodzi :eviltong: Quote
Luzia Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Alicja napisał(a)::cool1:...gaduły ;) E tam gaduły i tak teraz jest spokojniej kiedyś potrafiłam nawet 15 stron dziennie przegadać :diabloti: Quote
Luzia Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 CD. Emil w koszyku udaje torta :evil_lol: A tu łóżko? :diabloti: Quote
Dorkaa Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 http://images27.fotosik.pl/206/8eeeeda4de89460f.jpg tymbark :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 http://images33.fotosik.pl/240/cb4db6693b8cf3f1.jpg nie za dobrze jej? :lol: To Twój kot? :razz: Quote
Avaloth Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 o fotki :loveu::loveu: te poprzednie są cudne, ale te nowe też śliczne :loveu::evil_lol: fajny kot :D a czemu nie masz nic w podpisie? ^^ Quote
Luzia Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Dorkaa napisał(a):http://images27.fotosik.pl/206/8eeeeda4de89460f.jpg tymbark :evil_lol: Nom :D wiśniowy :razz: Już nie masz na co uwagi zwracać :evil_lol: Marta_Ares napisał(a):a no o owego domownika mi chodziło :eviltong: Się okaże jutro :eviltong: agaciaaa napisał(a):http://images33.fotosik.pl/240/cb4db6693b8cf3f1.jpg nie za dobrze jej? :lol: To Twój kot? :razz: E bywało lepiej :cool3: Nie to kot pani Kasi :p chester07 napisał(a):o fotki :loveu::loveu: te poprzednie są cudne, ale te nowe też śliczne :loveu::evil_lol: fajny kot :D a czemu nie masz nic w podpisie? ^^ No wiesz jak bym miała aparat to były by niebo lepsze. To nie mój ale dzięki :) Bo mi się baner znudził a nie chce mi się robić nowego :eviltong::eviltong: Quote
Marlena:) Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Leń Luziowy.Pamiętaj,że jak bedziesz miała już tego nowego rudego miśka w domu to masz mi powiedzieć! Bo jak nie to bedzie z Tobą cienko :diabloti:. I na spacerek musimy sie umówić:evil_lol:.... P.S. Pozdrów towarzystwo (p.kasie,p.mariusza,psy, koty i kogo tam chcesz:evil_lol:) Quote
Luzia Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Marlena:) napisał(a):Leń Luziowy.Pamiętaj,że jak bedziesz miała już tego nowego rudego miśka w domu to masz mi powiedzieć! Bo jak nie to bedzie z Tobą cienko :diabloti:. I na spacerek musimy sie umówić:evil_lol:.... P.S. Pozdrów towarzystwo (p.kasie,p.mariusza,psy, koty i kogo tam chcesz:evil_lol:) Powiem na pewno i fotki wkleję :cool3: Taaaaa na ten spacerek już 2 lata sie umawiamy i umówić nie możemy :eviltong: Nie ma sprawy na pewno pozdrowię :p Quote
Marlena:) Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Haha... no bo psy nam sie psują :lol: jak to Paulina mówi:lol:... My na spacerq byłyśmy,ale bez psiurów:eviltong:. Teraz z Qdłaczem pójdziemy:cool3:.. Quote
Paulina_mickey Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a): Nie to kot pani Kasi :p Bo mi się baner znudził a nie chce mi się robić nowego :eviltong::eviltong:Chciałas powiedzieć jeden z ponad 20 kotów Kasi. To wklej sobie banerki z bidami:mad: Quote
Marlena:) Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 agacia... wstrzymujemy oddech,tylko czy przeżyjemy? :evil_lol: .... Quote
Alicja Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ....oddychać ........:mad:bo jak popadacie to kto będzie na blogasy zagladał :razz::razz: Quote
Alicja Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 wprawdzie mam kurs pierwszej pomocy ......ale na fantomie ćwiczyłam ....mogłabym przedmuchać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i potem dziury w płucach by były :razz: Quote
Marlena:) Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 A ja moge zaryzykować :cool3: dla Qdłaczka warto :evil_lol:... ale oddycham jednak.. Quote
clockwork Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 pokaż swój nowy nabytek.....:roll::roll: podobno CUDO NIE PIES :loveu::loveu:;) Luzikowa... :Rose: Quote
Recommended Posts