Luzia Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 Foteczki sztuk kilka :) Pamirek w trakcie przerwy :lol: Pełne skupienie :cool1: I jazda: Quote
Luzia Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 Chwila odpoczynku: Nuka: Marta z Jingo: Quote
angineuuka Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 i ryjok byłby zdecydowanie ładniejszy https://lh6.googleusercontent.com/-B60u5llWxLY/UmyyPAxvreI/AAAAAAAADJ4/pAmwPXehDgs/w796-h597-no/PA130473.JPG :D Quote
Sonka95 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Fajny tunel macie :) https://lh5.googleusercontent.com/-bGs2Tg7epMA/Umywnlkw6FI/AAAAAAAADIc/_q4BeyZZM5Q/w796-h597-no/PA260546.JPG Quote
Luzia Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 [quote name='Illusion']Podobna z mordki do tatusia :cool3:. Szczerze to mam ją codziennie i jakoś nie mogę się doszukać podobieństwa tak do taty jak i do mamy :evil_lol: [quote name='Alise']Ale wyrosła :crazyeye: cudna :) Oj wyrosła to fakt, już niewiele jej do Pamira brakuje :) [quote name='Angi']i ryjok byłby zdecydowanie ładniejszy https://lh6.googleusercontent.com/-B60u5llWxLY/UmyyPAxvreI/AAAAAAAADJ4/pAmwPXehDgs/w796-h597-no/PA130473.JPG :D :eviltong: Nie będę szczeniaczka męczyć moim widzimisię :diabloti: [quote name='klaki91']Świetna ona jest! :loveu: Wiem :siara: [quote name='Sonka95']Fajny tunel macie :) https://lh5.googleusercontent.com/-bGs2Tg7epMA/Umywnlkw6FI/AAAAAAAADIc/_q4BeyZZM5Q/w796-h597-no/PA260546.JPG To nie nasz tylko koleżanki, ale zważając na to jak jest tani, pewnie też taki zakupię :) Quote
zahirka11 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 świetne foty a mała cudo<3, fajnie wyrosła:-) a skąd ten tunel? bo mój jest już ''trochę'' zmaltretowany:-P i kupiłabym nowy sobie:-) Quote
Luzia Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 [quote name='zahirka11']świetne foty a mała cudo<3, fajnie wyrosła:-) a skąd ten tunel? bo mój jest już ''trochę'' zmaltretowany:-P i kupiłabym nowy sobie:-) http://allegro.pl/profesjonalny-tunel-rekaw-agility-500x60-cm-pies-i3647826018.html Koleżanka tutaj kupowała i jak na tą cenę służy dość fajnie. Tylko śledzie się trochę powyginały :lol: Quote
zahirka11 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 hmm fajny jest i rzeczywiście cena nie jakaś kosmiczna. muszę namówić tatę na następny zakup:-P Quote
Aleksandrossa Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Taka ilość zdjęć mnie nie satysfakcjonuje :p Quote
Luzia Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 Nie będę dla jednej osoby się ze zdjęciami babrać :eviltong: Heav dziś stanęły uszy... jak wróciłam z pracy to były stojące, teraz już klapciate :lol: Quote
Kaaasia Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Dlaczego dla jednej :eviltong: Młoda fajnie rośnie :loveu: Quote
Olson Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 fajne te klapciate uchole. :loveu: przynajmniej zostanie jej szczeniaczkowy wygląd. Quote
*Monia* Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Luzia napisał(a):Nie będę dla jednej osoby się ze zdjęciami babrać :eviltong: Heav dziś stanęły uszy... jak wróciłam z pracy to były stojące, teraz już klapciate :lol: Jak dla jednej :mad: Przezabawnie teraz młoda wygląda, miło by było fotki takiej nieproporcjonalności pooglądać :evil_lol: Dawaj jej jakieś galaretki to może uchy staną ;) Quote
Luzia Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 Kaaasia napisał(a):Dlaczego dla jednej :eviltong: Młoda fajnie rośnie :loveu: bo nikt tu nie zagląda :evil_lol: Olson napisał(a):fajne te klapciate uchole. :loveu: przynajmniej zostanie jej szczeniaczkowy wygląd. wygląda w nich uroczo - to fakt :loveu: *Monia* napisał(a):Jak dla jednej :mad: Przezabawnie teraz młoda wygląda, miło by było fotki takiej nieproporcjonalności pooglądać :evil_lol: Dawaj jej jakieś galaretki to może uchy staną ;) :grins: Dostaje witaminki, dobrą karmę, surowe mięsko, kostki i nic, galaretka raczej nie wiele zmieni :evil_lol: Co do uszu wczoraj stały, dziś stały do 15-16 teraz klapły :mdleje: Napiła bym się piwa... Ale mi się nie chce po nie iść :( ktoś chętny? :eviltong: Mam też zdjęcia z wczoraj, ale nie chce mi się obrabiać :lol: Quote
Pixeloza Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Luzia napisał(a): Mam też zdjęcia z wczoraj, ale nie chce mi się obrabiać :lol: Witaj w klubie :evil_lol: Quote
Luzia Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 jak bym miała coś do picia lepszego niż gazowana woda to pewnie bym się za to zabrała, ale w innym wypadku zapału brak Quote
Pixeloza Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Luzia napisał(a):jak bym miała coś do picia lepszego niż gazowana woda to pewnie bym się za to zabrała, ale w innym wypadku zapału brak wybacz, mi nie sprzedadzą :shake: :evil_lol: Quote
*Monia* Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Na pewno galaretka nie zaszkodzi, zawsze jakieś urozmaicenie ;) Pamiętam oczekiwanie na unormowanie się Hexy uszu, miałam nadzieję że staną bo czasem tak ładnie stawały i jak widać nie stanęły :lol: Piwa nie lubię, więc nie pójdę :eviltong: Dawaj foty pokraki :loveu:. Pamiętam jak Hexolina taka była, wszyscy się z niej wyśmiewali :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 O rany, ale te szczeniaki szybko rosną :) Quote
Luzia Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 [quote name='Pixeloza']wybacz, mi nie sprzedadzą :shake: :evil_lol: To jak sobie kupujesz? :hmmmm: :diabloti: [quote name='*Monia*']Na pewno galaretka nie zaszkodzi, zawsze jakieś urozmaicenie ;) Pamiętam oczekiwanie na unormowanie się Hexy uszu, miałam nadzieję że staną bo czasem tak ładnie stawały i jak widać nie stanęły :lol: Piwa nie lubię, więc nie pójdę :eviltong: Dawaj foty pokraki :loveu:. Pamiętam jak Hexolina taka była, wszyscy się z niej wyśmiewali :evil_lol: Pewnie nie zaszkodzi, ale jestem zbyt leniwa żeby ją przyrządzać :diabloti: Mi każdy radzi kleić, ale boję się, że źle podkleję i będzie jeszcze gorzej :lol: Nie znasz się :loveu: Z mojej nikt się nie śmiecha :eviltong: [quote name='Aleksandra95']O rany, ale te szczeniaki szybko rosną :) a no rosną :) Hahah jako, że mam piwko ( jestem w połowie drugiego) to będą fotki :lol: Normalnie rzygam tęczą za każdym razem jak na toto pacze: Pasiemy Pamira :diabloti: Down :loveu: Bo grunt to zdrowo się odżywiać :grins: Nie chce ktoś malinowej suczki? Wiek około 2 lata :-( Rodzina znalazła, jakieś pół roku temu, wysterylizowałam ją i sobie ganiała koło przechowalni ( jest to budynek między domami, koło sadów), ale jako że dojrzała zaczęła bronić terenu - więc poszła na łańcuch... Ehhh Quote
Pixeloza Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Luzia napisał(a):To jak sobie kupujesz? :hmmmm: :diabloti: Nie piję tego świństwa :grins: :diabloti: Quote
Recommended Posts