Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pixeloza']Pragnę zauważyć, że podobnie jak Victoria przesadziliśmy z kwarantanną... na polecenie weta z resztą :mad:
Biorąc pod uwagę ze wychodzisz od początku to w wieku pół roku powinna już nie sikać :grins:

Mam nadzieję :evil_lol:

[quote name='BBeta']Klejem do tkanin? :diabloti:

No słyszałam o tym kleju, tylko co ja mam jej do tego ucha wsadzić? Wkładkę do butów? :evilbat:

A poza tym to mój musk to już totalnie się wyzbył szarych komórek, bo od jakiegoś czasu nałogowo oglądam serial na TVN - Wawa Non Stop :diabloti:
Musze poszukać numeru telefonu do mojego psychiatry :siara:

Posted

Boże Heaven uciekaj, będą cię maltretować :evil_lol:
Tak w zasadzie Yorka z sąsiedztwa chyba też czeka podklejanie, prawie 4 miesiące a uszka jak leżały, tak leżą :roll:

Posted

[quote name='Luzia']
A poza tym to mój musk to już totalnie się wyzbył szarych komórek, bo od jakiegoś czasu nałogowo oglądam serial na TVN - Wawa Non Stop :diabloti:
Musze poszukać numeru telefonu do mojego psychiatry :siara:[/QUOTE]

Też to oglądam :diabloti: ale i tak myślałam , że będzie gorszy :evil_lol:

Posted

[quote name='Pixeloza']Boże Heaven uciekaj, będą cię maltretować :evil_lol:
Tak w zasadzie Yorka z sąsiedztwa chyba też czeka podklejanie, prawie 4 miesiące a uszka jak leżały, tak leżą :roll:

No nie wiem, jakoś nie mogę się przemóc do tego klejenia :evil_lol: Jestem nie zdecydowana jak baba w ciąży :diabloti:
Znajomej jork tak samo, tyle że Mańka już pół roku lada moment będzie mieć - no tyle że im na uszach nie zależy :)

[quote name='Sonka95']Też to oglądam :diabloti: ale i tak myślałam , że będzie gorszy :evil_lol:

No mógł być gorszy, ale mógł też być dużo lepszy - chociaż nie - nie wymagajmy w końcu to polska produkcja :diabloti:

A właśnie, wiem że młoda jeszcze za młoda na takie zmiany, ale... Wymyśliłam sobie że w pokoju chcę płytki, macie jakieś pomysły jak przekonać do tego pomysłu moją kochaną rodzicielkę? :diabloti: Już zrobiłam nawet maraton po sklepach, żeby ogarnąć co z czym i za ile, czym dłużej się nad tym zastanawiam tym bardziej mi się ten pomysł podoba :evil_lol: Mam co prawda już panele kupione, które leżą w piwnicy i czekają aż ktoś się nad nimi zlituje, ale nie wiem czy przy moich kundlach to dobre wyjście :siara: Przy okazji bym kolorek zmieniła bo ten już mi się znudził ( tego mama jeszcze nie wie - a jak się dowie to mnie zabije bo nie tak dawno robiłam malowanie :lol:
Chyba na prawdę z moją głową coś dzieje się nie dobrego.

Posted

[video=youtube;oG6pEolAKm8]http://www.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8[/video]

Oj, oj to wszystko jest dziwne...
Haha i dalej dostaje dziwne pw, maile że nie powinnam być taką pi pi pi i brać psa którego miała Faustyna, no i że Elwira jest ogólnie beee.
No tak każdy ma swój pomysł na życie.
Ogólnie pisze to bo co niektórzy powinni wynająć odpowiedniego psychologa :loveu:

Posted

[quote name='Luzia'][video=youtube;oG6pEolAKm8]http://www.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8[/video]

Grechuta jest the best :cool2:

Oj, oj to wszystko jest dziwne...
Haha i dalej dostaje dziwne pw, maile że nie powinnam być taką pi pi pi i brać psa którego miała Faustyna, no i że Elwira jest ogólnie beee.
No tak każdy ma swój pomysł na życie.
Ogólnie pisze to bo co niektórzy powinni wynająć odpowiedniego psychologa :loveu:

o masakra ..... nie ma to jak dogomania

Posted

Dobry z wieczora :multi:

My w padamy z wizytą, szperamy, czytamy i podziwiamy :lol:
Bardzo fajne psiaki. Nie chce mi się wierzyć że masz tak pięknego psa ze schroniska, no co za ludzisko oddało taką piękność.:loveu:
Seniorita malutka kulka- ale pięknie się trzyma po mimo wieku. Ja przeżywam dalej swoją stratę życiową.

I nie marudź tak że tu pusto... Czekaj ile tu już stron? Ah tak! No popatrz już 218:crazyeye::crazyeye:
świetna gromadka!
Papapa Trzymajcie się!;)

Posted

[quote name='kropi124']Dobry z wieczora :multi:

Bardzo fajne psiaki. Nie chce mi się wierzyć że masz tak pięknego psa ze schroniska, no co za ludzisko oddało taką piękność.:loveu:
Seniorita malutka kulka- ale pięknie się trzyma po mimo wieku. Ja przeżywam dalej swoją stratę życiową.

I nie marudź tak że tu pusto... Czekaj ile tu już stron? Ah tak! No popatrz już 218:crazyeye::crazyeye:
świetna gromadka!
Papapa Trzymajcie się!;)

U niej więcej :evil_lol:

A gdzie fotki? :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pixeloza']O nie tylko nie Grechuta :shake:
Matka mnie nim dręczy... z resztą nie tylko :evil_lol:
Ah ta muzyka poetyczna :mad: :diabloti:[/QUOTE]

Gość jest świetny, nie znasz się, matka dobrze robi :eviltong:
A co techniawka lepsza ? :diabloti:

[quote name='Alicja']o masakra ..... nie ma to jak dogomania[/QUOTE]

Grechuta jest więcej jak cool :cool3: Ale Riedla i tak nic nie przebije :loveu:

Ludziom się nudzi i tyle, ale już nie odpisuję, bo i po co :loveu: Kasuję i spokój :)

[quote name='Izabela124.']Są takie fajne płytki, które wyglądają jak panele :D[/QUOTE]

Znalazłam właśnie fajne na wzór starego dębu, dzięki temu udało mi się przekonać mamę :loveu: Muszę tylko załatwić sobie pozwolenie w spółdzielni na podgrzewanie podłogowe i będzie miodzio :loveu:

[quote name='kropi124']Dobry z wieczora :multi:

I nie marudź tak że tu pusto... Czekaj ile tu już stron? Ah tak! No popatrz już 218:crazyeye:

świetna gromadka!
Papapa Trzymajcie się![/QUOTE]

Dobry z rana :razz:

Nie wiem kto oddał, ale wiedział co robi :diabloti: Bo na zewnątrz piękny ale w główce dłuuuugo dziwne myśli się pałętały, dalej ma takie okresy - głupawka jak się patrzy :evil_lol:
No trzyma się ale już coraz bardziej wizualnie, ostatnio wścieka się bez powodu, po schodach to maks do 1-2 piętra dochodzi, potem ją muszę wnosić.

U mnie w starym układzie 10 postowym jest 544 :grins:

Dzięki za odwiedziny, zapraszamy częściej :)

[quote name='Pixeloza']U niej więcej

A gdzie fotki? [/QUOTE]

:diabloti:

Nie ma :eviltong:

[quote name='Aleksandrossa']No właśnie, fotki, fotki,fotki

Teraz tak ładnie jesiennie, idealnie na zdjecia [/QUOTE]

Żeby robić fotki trzeba mieć czym :eviltong: Moja siostra gdzieś aparat zapodziała, na którym było w czort filmów i zdjęć :roll:

Poza tym to jakaś totalna złośliwość jest, jak cały tydzień chodziłam do pracy to piękna pogoda była, dziś mam wolne to pada :-(

Posted

[quote name='kropi124']Dobra, tak nas ładnie przywitałaś to masz- wpadamy z kolejną wizytą:loveu:[/QUOTE]

Zdjęć i tak nie będzie :lol:
Na razie zbieram się na jakiś długi spacer, ale jak padało, tak pada :mdleje:

A ja głupia obiecałam babci że jej łazienkę posprzątam i okna umyję :placz:

Posted

czesc odwiedzamy Was :) Psinka rosnie jak na drożdzach :)

A z sikaniem to niestety tak bywa... Tosca dlugo posikiwała w domu i to tylko jak ja czy rodzice pojawiali sie w domu.. ale w wieku 7 mies. ostatni raz nasikala na podłogę.

Opiniami innych sie nie przejmuj, bo jak piszesz każdy ma włąsny pomysl na życie a nie bedzie robil jak inni by tego sobie życzyli :)

Posted

[quote name='kropi124']umyj z jednej strony :evil_lol:

u nas pogoda pod psem. Raz sucho raz mokro i tak w kółko.

to już lepiej nie myć wcale jak mam potem poprawiać :evil_lol:

U nas to samo :loveu: + zachmurzenie masakryczne :shake:

[quote name='betty_labrador']czesc odwiedzamy Was :) Psinka rosnie jak na drożdzach :)

A z sikaniem to niestety tak bywa... Tosca dlugo posikiwała w domu i to tylko jak ja czy rodzice pojawiali sie w domu.. ale w wieku 7 mies. ostatni raz nasikala na podłogę.

Opiniami innych sie nie przejmuj, bo jak piszesz każdy ma włąsny pomysl na życie a nie bedzie robil jak inni by tego sobie życzyli :)

Oj rośnie, 7 skończyła 4 miesiące :)

No właśnie dałam na wstrzymanie, ona taka duża że cały czas zapominam że ledwo 4 miechy skończyła, ma jeszcze czas :)

Ot dokładnie :)

Zastanawiałam się czy by nie zamknąć galerii, bo niektórzy mnie śledzą na niej i potem paplają dalej Pozdrawiam ich w tym miejscu :loveu: ale szkoda mi tylu lat tu spędzonych :)
Nie chodzi mi tylko o sytuację z Heaven ale ogólnie, cóż poradzić jak komuś się nudzi to sobie zajęć szuka :diabloti:

Poza tym jestem psychiczna... poszłam do zoologicznego po jakieś piszczące coś... wróciłam z obrożą, fakt że trixie ale mega mi się spodobała :loveu:
http://www.mobilkarm.pl/obrazek?img=%2Fresources%2Ffiles%2FTRIXIE%20obro%C5%BCe%2Fhu_20300.jpg&width=800&height=600&rand=430961264
Na młodą jeszcze ciut za duża, ale lada chwila myślę będzie idealna :lol:

Posted

[quote name='Aleksandrossa']omomomm :loveu:
Mogą być i borderkowe :loveu:
więcej, więcej :D[/QUOTE]

Więcej na razie nie będzie, bo wychodzę do babci, musi w końcu poznać tego małego potwora, a to doskonała okazja :lol:

[quote name='Naklejka']Ryjek ma fajny :loveu:[/QUOTE]

Wiem :loveu: :evil_lol:

[quote name='Illusion']Coraz ładniejsza twarz jej się robi :razz:.[/QUOTE]

Zgadzam się w 100% :cool3: :diabloti:

[quote name='Angi']jak na burdelka to fajna się robi :)[/QUOTE]

wow i kto to mówi :diabloti: