phase Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Gratuluję nowego (ślicznego) domownika! :) Trzeba i chyba tytuł galerii zmienić. :evil_lol: Quote
BBeta Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Czy to nie jest przypadkiem szczeniak, który był u Fauki? :hmmmm: Gubię się już w tych borderach :eviltong: Quote
Luzia Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 kalyna napisał(a):Zniknęłaś z dogo, przychodzisz i takie wieści :o :o Gratuluję i życzę dużo poobgryzanych mebli, butów itp :siara: a mała jest cuudna :loveu: To się nazywa wielki powrót :lol: Może nie będzie tak źle :diabloti: Wiem :loveu: Angi napisał(a):Też ci Luiza tego życzę! Dzięki :loveu: :evil_lol: Illusion napisał(a):Gratulacje! :multi: Naklejka napisał(a):Gratuluję! :) Dzięki :) phase napisał(a):Gratuluję nowego (ślicznego) domownika! :) Trzeba i chyba tytuł galerii zmienić. :evil_lol: Dzięki :) No trzeba, tylko najpierw musi mnie oświecić z imieniem, bo na razie czarna dziura :diabloti: BBeta napisał(a):Czy to nie jest przypadkiem szczeniak, który był u Fauki? :hmmmm: Gubię się już w tych borderach :eviltong: Tak to jest ten szczeniak :) Wróciła do hodowli ;) No i teraz jest u mnie :D Quote
BBeta Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Luzia napisał(a):Tak to jest ten szczeniak :) Wróciła do hodowli ;) No i teraz jest u mnie :D Z tego co przeczytałam suka ma twardy charakter i miała zostać w hodowli wypalać się przy owcach, jeżeli rzeczywiście jest taka mocna to nie pozostaje mi nic innego, jak tylko życzyć powodzenia :eviltong: Quote
RedHead Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 To i tutaj pogratulujemy :) Aż mi się łezka w oku zakręciła. Sama marzę o psiaku od dziecka, a małą dziewczynką już dawno nie jestem ;) Życzymy powodzenia i samych szczęśliwych chwil spędzonych z wymarzoną pięknością :loveu: Quote
vege* Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Luzia napisał(a): Pamiętasz może jak się nazywał? Znam taką jedną co się do dogów ślini, to bym jej podesłała :evil_lol: No właśnie nie pamiętam :( Ale poszukam w spisie ;) Gratuluję małego diabła w domu :p Quote
Alicja Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Dlaczemu nie widzę fot tylko zakaz wjazdu :hmmmm: Quote
vege* Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Alicja napisał(a):Dlaczemu nie widzę fot tylko zakaz wjazdu :hmmmm: ja tak samo :( Quote
Aleksandrossa Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Ja niestety też a z chęcią bym zobaczyła tego potworka :shake: Quote
Luzia Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 BBeta napisał(a):Z tego co przeczytałam suka ma twardy charakter i miała zostać w hodowli wypalać się przy owcach, jeżeli rzeczywiście jest taka mocna to nie pozostaje mi nic innego, jak tylko życzyć powodzenia :eviltong: Dziękuję :loveu: Co do tej twardości to jeszcze tego nie doświadczyłam, no ale to dopiero drugi dzień, może się rozkręci :) RedHead napisał(a):To i tutaj pogratulujemy :) Aż mi się łezka w oku zakręciła. Sama marzę o psiaku od dziecka, a małą dziewczynką już dawno nie jestem ;) Życzymy powodzenia i samych szczęśliwych chwil spędzonych z wymarzoną pięknością :loveu: Dziękuję pięknie :) vege* napisał(a):No właśnie nie pamiętam :( Ale poszukam w spisie ;) Gratuluję małego diabła w domu :p Szkoda, daj znać jak znajdziesz :cool3: Jaki tam diabeł, toż to anioł :diabloti: gops napisał(a):Gratuluje nowego domownika :) Dzięki :) Alicja napisał(a):Dlaczemu nie widzę fot tylko zakaz wjazdu :hmmmm: Nie mam pojęcia :shock: A jakiej przeglądarki używasz? Quote
angineuuka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 a ja tylko jednej fotki nie widzę. ;) A resztę widzę normalnie. Quote
Luzia Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 vege* napisał(a):ja tak samo :( Aleksandrossa napisał(a):Ja niestety też a z chęcią bym zobaczyła tego potworka :shake: Ludzie nie załamujcie mnie że picasa też zaczęła lecieć w ch... kulki :shake: Zaraz spróbuję coś pokombinować :roll: Quote
vege* Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Ta anioł :evil_lol: Ja używam opery, nie wiem dlaczego się nie pokazują :hmmmm: Quote
Luzia Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Luzia napisał(a):Trochę tu zakurzone, ale jako że do naszej rodziny dołączyła nowa istotka, najwyższy czas wziąć się za porządki :cool3: Najpierw były plany, rozglądanie się, szukanie hodowli, potem czajenie się - napisać czy nie napisać, zmusiłam się... Byłam na liście, rozmawiałam z hodowcą, pytałam i odpowiadałam na pytania. Niestety potem było wielkie rozczarowanie, bo suczek tylko 3, a chętnych cała masa... Ale jak widać życie pisze różne scenariusze :multi: A ja wierzę że to nie przypadek, że tak miało być, bo jak pierwszy raz zobaczyłam zdjęcia szczeniaczków to ona zwróciła moją uwagę, to na jej zdjęcia patrzyłam z tęsknotą i zawodem, że się nie udało... A teraz, ta mała istotka śpi sobie koło mojego fotela i przez sen merda ogonkiem... :loveu: Bo nie jeśli się o czymś marzy nie warto zdawać się na ślepy los... Trzeba brać sprawy we własne ręce! :multi: Przedstawiam Wam FLChilabo B'POWER OF LOVE :loveu: Tutaj z hodowcą ( Elwirą która trzyma braciszka naszej małej) :) Tutaj już w drodze powrotnej - Kraków, Wawel :) Jak dam radę jutro wstawię resztę zdjęć :) Mam nadzieję że teraz widać :) Quote
Marlena:) Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Ja widziałam od początku, więc nie wiem w czym tkwi problem ;) Mała jest taka cudna, takaaa mądra i taaaka piękna! Jej mama to ideał i w ogóle zapadnie mi w pamięci na długo! :D Quote
Olson Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 to i ja się witam. będę podglądać małą zadymiarę. ;) Quote
Aleksandrossa Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Teraz widać :loveu: Czemu suczka w końcu nie została w hodowli? Poradzisz sobie z jej charakterkiem ;)? Quote
Victoria Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Aleksandrossa napisał(a):Teraz widać :loveu: Czemu suczka w końcu nie została w hodowli? Poradzisz sobie z jej charakterkiem ;)? no wlasnie tez sie zastanawiam skoro najpierw mowili ze zostanie do owiec dlaczego zmienili zdanie Quote
angineuuka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Victoria napisał(a):no wlasnie tez sie zastanawiam skoro najpierw mowili ze zostanie do owiec dlaczego zmienili zdanie Kaśka, błagam. Interpunkcja :P Może Luiza wzbudziła ich zaufanie, że postanowili ją jednak sprzedać? Pomyśleć czasem trzeba ;p Quote
Marlena:) Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Sunia ma mocny charakter, ale nie jest agresywna. Moim zdaniem pasuje do Luizy i na miejscu hodowców tez bym ją im oddała :) Zresztą Luziek szukał takiego pewnego siebie borderka, niezamykającego się w sobie po opieprzu. Mała jest tak rezolutna i pewna siebie, że większość hałasów wczoraj miała w głębokim poważaniu. Jak dla mnie idealny pies na idealnym miejscu. :) Quote
Luzia Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Marlena:) napisał(a): Mała jest taka cudna, takaaa mądra i taaaka piękna! Jej mama to ideał i w ogóle zapadnie mi w pamięci na długo! :D Zgadzam się w całej rozciągłości :) Olson napisał(a):to i ja się witam. będę podglądać małą zadymiarę. ;) witam i zapraszam :) Aleksandrossa napisał(a): Czemu suczka w końcu nie została w hodowli? Poradzisz sobie z jej charakterkiem ;)? Victoria napisał(a):no wlasnie tez sie zastanawiam skoro najpierw mowili ze zostanie do owiec dlaczego zmienili zdanie Pozwolę sobie w odpowiedzi zacytować :lol: Angi napisał(a):Może Luiza wzbudziła ich zaufanie, że postanowili ją jednak sprzedać? Pomyśleć czasem trzeba ;p Marlena:) napisał(a):Sunia ma mocny charakter, ale nie jest agresywna. Moim zdaniem pasuje do Luizy i na miejscu hodowców tez bym ją im oddała :) Zresztą Luziek szukał takiego pewnego siebie borderka, niezamykającego się w sobie po opieprzu. Mała jest tak rezolutna i pewna siebie, że większość hałasów wczoraj miała w głębokim poważaniu. Jak dla mnie idealny pies na idealnym miejscu. :) Haha Twoje zdanie się nie liczy, bo Ty byś mi i płuco oddała więc wiesz :eviltong: Jakim tam od razu opieprzu, jak się wychowa to opieprz nie potrzebny :cool3: Żeby nie było, to nie tak że napisałam do hodowczyni po raz pierwszy jak dowiedziałam się że Texa wraca, byłam z nią w stałym kontakcie od maja :razz: Więc myślę że w przypadku Elwiry nie jest to pochopna decyzja ;) Od początku szukałam psa o mocnym charakterze, takiego który "nie zgubił by się koło mojej nogi", co tu dużo mówić, ja też nie należę to łatwych w obyciu i takiego psa szukałam ;) Z resztą już samo to że zdecydowałam się na tą rasę, świadczy że nie jestem do końca normalna :evil_lol: To nie słodkie misie do przytulania, tylko psy z ikrą - a jeśli się okaże że mała ma jej więcej niż inne... Bardzo mnie to ucieszy :loveu: Na chwilę obecną - wiem że to jeszcze za wcześnie - ale jest idealna, taka jak sobie wymarzyłam, w każdym najdrobniejszym szczególe :loveu: Chętnie się szarpie i aportuje, jest mega inteligenta i odważna ( dziś bez mrugnięcia okiem przeszła koło facetów którzy przycinali żywopłoty). W domu grzecznie śpi, na spacerze dokazuje i zaczepia :loveu: Zastanawiałam się czy nie założyć bloga, ale chyba braknie mi czasu :lol: Quote
klaki91 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Zapisuję, jakoś mi mała wpadła w oko, ma w sobie to coś ;) Quote
Recommended Posts