Kirinna Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 (edited) [quote name='Luzia'] Prawdopodobnie :) A o co chodzi?[/QUOTE] a tak sobie sprawdzam czy ktoś oprócz mnie z dogo bedzie:) bo prawdopodobnie też pojade Edited July 21, 2013 by Kirinna Quote
zahirka11 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-WVDUV99raWM/UdEfkctFXrI/AAAAAAAACls/1ChNdvESdYs/s576/P6169869.JPG :loveu::loveu::loveu: obrabiałaś w tym programie co mi polecałaś? Quote
Pixeloza Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='Kashdog']Kirinna - Przecież z Łodzi do Kielc to rzut beretem :) Nie to co dla mnie :-( Luzia - skoro do Kielc jeździsz to do Chańczy też zapraszam, Pamirek się wybiega :grins: Quote
Izabela124. Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Fajnie, że seminarium się udało :) Super fotki Pamirka :) Quote
betty_labrador Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 czesc! w koncu Was nawiedzamy :) super Pamirek w wodzie szaleje :) Quote
Luzia Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 [quote name='agaciaaa']Aaaa to szacun, zwracam honor :lol: Myślałam, że nawet nie zaczęłaś :diabloti: Foooooty! :cool3: Nie no zacząć zaczęłam, kiedyś miałam też ambitny plan zrobić sobie sweterek... Ale pracę zakończyłam na karczku :diabloti: Jakie znowu foty? :cool1: [quote name='Kirinna']a tak sobie sprawdzam czy ktoś oprócz mnie z dogo bedzie:) bo prawdopodobnie też pojade Spoko :) Ja mam teraz rozterkę bo w tym samym czasie co semi, wypada zlot dogomaniacki :-( [quote name='zahirka11']https://lh4.googleusercontent.com/-WVDUV99raWM/UdEfkctFXrI/AAAAAAAACls/1ChNdvESdYs/s576/P6169869.JPG :loveu::loveu::loveu: obrabiałaś w tym programie co mi polecałaś? Nieee, te fotki robiła i obrabiała koleżanka :) Ja obecnie nie mam aparatu ;) [quote name='Pixeloza']Nie to co dla mnie :-( Luzia - skoro do Kielc jeździsz to do Chańczy też zapraszam, Pamirek się wybiega :grins: Oj tam, autobusy są wszędzie :lol: Nad Chańczą bywaliśmy, ale ostatnio jakoś nie ma z kim się wybrać :) A kiedy będziesz? [quote name='Izabela124.']Fajnie, że seminarium się udało :) Super fotki Pamirka :) Dzięki :) [quote name='betty_labrador']czesc! w koncu Was nawiedzamy :) super Pamirek w wodzie szaleje :) A no super, żałuję że nie mamy tu żadnego pomostu, co by poćwiczyć skoki do wody ;) Quote
agaciaaa Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='Luzia']Nie no zacząć zaczęłam, kiedyś miałam też ambitny plan zrobić sobie sweterek... Ale pracę zakończyłam na karczku :diabloti: Jakie znowu foty? :cool1:[/QUOTE] Hahahah dobre i to :lol: Jakiekolwiek :diabloti: Quote
Luzia Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 [quote name='Izabela124.']Jak Strofa? odnalazła się?[/QUOTE] Ponoć babka się odezwała, nic więcej nie wiem :roll: [quote name='agaciaaa']Hahahah dobre i to :lol: Jakiekolwiek :diabloti:[/QUOTE] No ja to ogólnie jakoś tak nie konsekwentna jestem w takich sprawach, jak się już czegoś nauczę to odpuszczam, sama się wtedy na siebie wkurzam ale z lenistwem nie wygram :cool1: Nie mam :grins: Pochwalę się jeszcze że prawdopodobnie na początku sierpnia, po powrocie ze wsi, przeprowadzam się do TZta :) Ciekawe ile ze sobą wytrzymamy :diabloti: Quote
Luzia Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 [quote name='Alicja']p. Mariuszek aż się prosi o monit :diabloti:[/QUOTE] nie no co Ty, przecież to ja jestem ta zła i nie dobra ;) Quote
Alicja Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='Luzia']nie no co Ty, przecież to ja jestem ta zła i nie dobra ;)[/QUOTE] obie z Marleną jesteście złe ;) Quote
kalyna Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Dogrzebałam się do zaległych fotek :evil_lol: widać, ze semi udane. A jak mam pytanko... psy sportowe we frisbee czy agi, dostają jakieś suplementy na stawy? Quote
Pixeloza Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Luzia'] Nad Chańczą bywaliśmy, ale ostatnio jakoś nie ma z kim się wybrać :) A kiedy będziesz?[/QUOTE] Niestety chyba dopiero za rok :shake: za to na 3 tyg :evil_lol: Quote
Luzia Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='Alicja']obie z Marleną jesteście złe ;)[/QUOTE] Wiesz, ja mogę być nie obiektywna - bo za Nią dosłownie życie bym oddała... Ta mała istotka jest dla mnie kimś wybitnie wyjątkowym - tak jak Funia i Pamir- choć nie wiem czy nie bardziej... :-( , takie psy jak Ona zdarzają się raz na całe życie, ja w tym przypadku zajebałam sprawę i nie mogę nic zrobić :-( Chyba że Sąd... Ale co do tego ma Marlena? Nie mam pojęcia...:roll: [quote name='kalyna']Dogrzebałam się do zaległych fotek :evil_lol: widać, ze semi udane. A jak mam pytanko... psy sportowe we frisbee czy agi, dostają jakieś suplementy na stawy?[/QUOTE] oj udane, Iwona jest świetna ;) To kwestia właściciela, ale z tego co wiem to te które startują zawodowo, suplementy dostają. W moim przypadku to zabawa, więc w suplementację się nie bawię :) [quote name='Pixeloza']Niestety chyba dopiero za rok :shake: za to na 3 tyg :evil_lol:[/QUOTE] Może i dobrze, że za rok bo ja w te wakacje na maksa już wypłukana z kasy :oops: Quote
Luzia Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='Alicja']Jedziesz do Warszawki ??[/QUOTE] Wyjazd raczej nic nie zmieni, wręcz nie ma sensu. Quote
Alicja Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='Luzia']Wyjazd raczej nic nie zmieni, wręcz nie ma sensu.[/QUOTE] masz PW na FB Quote
Luzia Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='Alicja']masz PW na FB[/QUOTE] odczytane ;) dzięki :) Quote
Pixeloza Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='Luzia']Może i dobrze, że za rok bo ja w te wakacje na maksa już wypłukana z kasy :oops:[/QUOTE] Tylko wątpię żeby Pixel dogadał się z Pamirkiem czy Funią :evil_lol: Quote
Luzia Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 Funia to już praktycznie głucha, więc musiał by jej przed mordą stanąć żeby go w ogóle zauważyła :lol: Poza tym ona jest bardzo socjalną suką, przez 13 lat jak u mnie jest nie polubiła się tylko z dwoma sukami, ale obie rzuciły się na nią pierwsze ;) Pamir przez te 5 lat też ogarną już downa na tyle, że pies musi wystartować mu dość ostro żeby w ogóle zareagował, puki tylko pruje ryja, taktuje go jak powietrze :evil_lol: Tylko jorczków dalej nie lubi, a nie znam u nas w Tbg na tyle ogarniętego by mu pokazać że jork to też pies ;) Mój Pamirek to geniusz, w 25 minut ogarną, że klateczka jest super - mimo że to było jego pierwsze spotkanie z takim osprzętem, w nocy sam dobrowolnie poszedł do niej spać i mimo że drzwiczki były otwarte wyszedł z niej dopiero rano jak się obudziłam :loveu: A tu po seminarium :) Quote
BBeta Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Twoja klatka? Jakie ma wymiary? Wygląda na ogromną :eviltong: Quote
Luzia Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='BBeta']Twoja klatka? Jakie ma wymiary? Wygląda na ogromną :eviltong:[/QUOTE] Pożyczona :) Bo ona jest ogromna :evil_lol: 107x71x79cm :diabloti: Pamirek ma ok 50 cm w kłębie :siara: Quote
agaciaaa Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='Luzia']Pochwalę się jeszcze że prawdopodobnie na początku sierpnia, po powrocie ze wsi, przeprowadzam się do TZta :) Ciekawe ile ze sobą wytrzymamy :diabloti:[/QUOTE] Powodzenia :diabloti: Będzie ciężko :diabloti: chociaż je ze swoim już ponad rok wytrzymałam :evil_lol: ale lekko nie jest :evil_lol: Quote
Recommended Posts