Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luzia napisał(a):

A jutro znów pobudka o 5.30 :roll: Ale i tak - Kocham moje pieski :loveu::diabloti::diabloti:

Ja dzisiaj się obudziłam jakoś podobnie , bo burza przyszła i tak waliło , że sie obudziałm i nie mogłam zasnąć :-o

Posted

Izabela124. napisał(a):
O ile foteczek :D A Pamir jak na prawdziwego samca przystało tylko znaczy teren :evil_lol:

Do bycia samcem to mu dwóch kuleczek brakuje :)

agaciaaa napisał(a):
Jakbym nie miała to by mnie tu nie było :eviltong:

No w sumie coś w tym musi być :) Dzięki ;)

Sonka95 napisał(a):
Ja dzisiaj się obudziłam jakoś podobnie , bo burza przyszła i tak waliło , że sie obudziałm i nie mogłam zasnąć :-o

Ja tak co dziennie muszę się budzić na tygodniu, w weekendy teoretycznie nie muszę, ale i tak się budzę :roll:

A ja właśnie dowidziałam się, że jestem wredną, dwulicową i popier...loną suką :roll:
Jak miło, przed snem :loveu:

Posted

Chodzisz spać przed 2 i wstajesz o 5.30???? :crazyeye:

Na fejsie i w ogóle przez internet to ludzie różne rzeczy mówią, ale w twarz to już jakoś nie mają odwagi, nie przejmuj się takimi ;)

Posted

Oj tam z fejsa, ja mam bloga i jak napiszę wpis z którym ktoś się nie zgadza, to dowiaduję się kim jestem :diabloti: A najwięcej człowiek się dowiaduje kiedy koleżanki się posprzeczają, i rozsznurowują im się języki :evil_lol:

Posted

Illusion napisał(a):
Z netu można się tyle o sobie dowiedzieć... :razz:

Oj racja :evil_lol:

agaciaaa napisał(a):
Chodzisz spać przed 2 i wstajesz o 5.30???? :crazyeye:

Na fejsie i w ogóle przez internet to ludzie różne rzeczy mówią, ale w twarz to już jakoś nie mają odwagi, nie przejmuj się takimi ;)

A to coś złego? :cool1: Nie no staram się kłaść wcześniej, ale czasami się nie da, bo nie jestem śpiąca, jak usnę o 1 to jest sukces :roll:

Ale ja się nie przejmuję, nie ma co sobie gównem podeszwy butów brudzić :loveu:

phase napisał(a):
No przecież teraz to tylko na fejsie istnieje życie. :evil_lol:

Ale ja ją znam też w realu :diabloti:

Illusion napisał(a):
No tak, tak, nie masz fejsa - nie istniejesz :lol:.

Ja długo nie miałam, potem założyłam, później usunęłam teraz znowu mam :evil_lol: niezdecydowana jak baba w ciąży :oops:

Fauka napisał(a):
Oj tam z fejsa, ja mam bloga i jak napiszę wpis z którym ktoś się nie zgadza, to dowiaduję się kim jestem :diabloti: A najwięcej człowiek się dowiaduje kiedy koleżanki się posprzeczają, i rozsznurowują im się języki :evil_lol:

oj tak, jeśli chodzi o analizę psychologiczną blogi wygrywają definitywnie, nic się nie umywa :evil_lol: Swoją drogą zastanawiałam się kiedyś po co w ogóle ludzie za terapie czy psychiatrów płacą, ot lepiej na forum/blogu/tablicy napisać co nas gryzie i zaraz się znajdzie milion speców od wszystkiego :diabloti:

Sonka95 napisał(a):
Na fejsie to dużo jest takich osób , które napiszą , ale w twarz ci tego nie powiedzą :roll:

Ale ja ją znam osobiście więc na pewną pociągnę ją "za język" przy najbliższej sposobności :evil_lol:

Posted

Flea_mbb napisał(a):
Ja bym język urwała a nie pociągnęła:eviltong:

oj tam, ciiii bo jeszcze przypadkiem tu trafi i będzie przede mną potem uciekać na ulicy :diabloti:

Posted

Luzia napisał(a):
A to coś złego? :cool1: Nie no staram się kłaść wcześniej, ale czasami się nie da, bo nie jestem śpiąca, jak usnę o 1 to jest sukces :roll:

Ale ja się nie przejmuję, nie ma co sobie gównem podeszwy butów brudzić :loveu:

Nie no, ja wręcz zazdroszczę, bo sama muszę spać po 8h żeby normalnie funkcjonować :cool3: jakbym spała tyle co Ty, to bym chodziła jak zombie i zasypiała na stojąco :eviltong:

I masz rację :p

• 2 weeks later...
Posted (edited)

agaciaaa napisał(a):
Nie no, ja wręcz zazdroszczę, bo sama muszę spać po 8h żeby normalnie funkcjonować :cool3: jakbym spała tyle co Ty, to bym chodziła jak zombie i zasypiała na stojąco :eviltong:

I masz rację :p

No ja też najlepiej funkcjonuję po przynajmniej 6 h snu, ale nie zawsze daję radę tyle pospać :)

:loveu:

Sonka95 napisał(a):
Ja to też należe do tych osób co późno sie kładą :diabloti: dzisiaj poszłam spać o 3 a miałam wstać na 7:00.

Czym goręcej tym ja osobiście mniej śpię :roll:

Kirinna napisał(a):
znowu wyrzuciło mi waszą galerie z subskrybcji...:mad:

i jak było na semi?

Z tego co widzę po galeriach już kilka osób pisało o tym problemie :hmmmm: dobrze że u mnie wszystko ok :)

Na seminarium było ZAJEDWABIŚCIE :loveu: Iwona jest świetna, już samo to że takiemu głąbowi jak ja potrafiła wytłumaczyć, co, jak i gdzie mówi samo za siebie :evil_lol:
Poza tym pochwaliła mnie, że super z Pamirem pracuję i że widać między nami eksta więź, która owocuje, Pamira pochwaliła za potencjał i to że mimo, że to jego pierwszy raz tak szybko wszystko łapał :loveu:
Pierwszego dnia, ćwiczyliśmy żeby w ogóle zaczął widzieć przeszkody, trochę tunelów no i podstawa to oczywiście ćwiczenia z handlingu, tak więc pierwszego dnia więcej ćwiczyłam poza torem niż na nim.
Drugi dzień - przełom, Pamir super zwracał uwagę na moją postawę ciała i momentalnie czytał gdzie i przez co ma skakać, jeśli tylko ja nie popełniałam błędu on biegł czyściutko :loveu: Pokonywaliśmy sekwencje 6-7 przeszkód, mało nie pękłam z dumy normalnie :eviltong: Jako że drugiego dnia rude było jedynym psem w początkującej grupie miałyśmy dużo czasu na przegadanie niektórych rzeczy z Iwoną, dlatego wróciłam z masą rad i nowych pomysłów co robić z Pamirem dalej :) Mój mózg po dwóch dniach przerabiał informacje zgromadzone w sobie przez tydzień :diabloti:

Mam też sporo zdjęć dzięki Marcie ( wł. borderka Jingo ), która przyjechała w niedzielę :multi:

Edited by Luzia
Posted (edited)

Czasami Pamirek próbował kombinować, niestety trafił na godnego przeciwnika ( smaki znikały szybciej niż do nich docierał ):

Szybko łapał że to się nie opłaca:

I reszta już takich luźnych :)

Edited by Luzia