Sonka95 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Luzia'] Ja to mam pecha do zabawek kupowanych przez neta :shake:[/QUOTE] Dlatego ja właśnie wole kupować w zoologicznych jak widze produkt :) Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 ja kupuję KONGI, wytrzymałe, dobrej jakości kauczuk tylko mój Pixel woli pluszaki, które kupione zarówno w internecie jak i w normalnym sklepie rozlatują się po 2-3 dniach :roll: Quote
Sonka95 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 O pluszaki to w ogóle pierwsze co to wyciąganie waty i rozwalanie po całym domu :diabloti: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Sonka95']O pluszaki to w ogóle pierwsze co to wyciąganie waty i rozwalanie po całym domu :diabloti:[/QUOTE] Pixel to sadysta :evil_lol: zamiast od razu dobić urywa uszy, nos, oczy, ręce i nogi :diabloti: Quote
Luzia Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 Wklejam zdjęcia mojej nowej "cudownej" piłki którą dziś przyniósł listonosz :roll: Od razu ostrzegam że zdjęcia z tostera :eviltong: Bąbelki Dziury Kolejna dziura: Tego nawet nie komentuję... Mega dziura, w środku wygląda jak areo, niestety nie udało mi się tego pokazać na zdjęciu :roll: kolejne bąbelki https://lh5.googleusercontent.com/-iw6M2bcQQyM/Ua9nByauy6I/AAAAAAAALEE/u8wDazVU40Q/s576/a%C5%BCur%20%284%29.JPG i teraz pytanie czy tylko ja jestem taka pechowa? :shake: Quote
Luzia Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']A nie będziesz na rączkach nosić? :( Zastanowię się :diabloti: Kurcze ty to zawsze masz jakiegoś pecha :shake: na to wychodzi :angryy: A mnie znowu zaatakował terminator zza siatki czyli 1,5 kg "ratlerek" Mika :diabloti: taki potwór, że pięcioro dzieciaków z kijami wyleciało, żeby go odciągnąć od Nuki :diabloti: Było go spryskać gazem :diabloti: [quote name='agaciaaa']No właśnie, pokaż Funię, a nie tylko o szczylu gadasz :diabloti: na razie jestem załamana przez piłkę która miała być super, ekstra i w ogóle :placz: [quote name='Sonka95']Dlatego ja właśnie wole kupować w zoologicznych jak widze produkt :) tylko że u mnie w zoologicznym mało że wybór mały to jeszcze drogo jak fiks :roll: [quote name='Pixeloza']ja kupuję KONGI, wytrzymałe, dobrej jakości kauczuk tylko mój Pixel woli pluszaki, które kupione zarówno w internecie jak i w normalnym sklepie rozlatują się po 2-3 dniach :roll: mi to nawet kong by się pewnie felerny trafił ;) Quote
Illusion Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Pocieszę Cię, ostatnio kupiłam dysk w podobnej cenie co ta piłka i okazało się, że chyba jest wadliwy bo... nie ma bąbelków (i zaczęły robić się w nim dziury) :lol:. Quote
Luzia Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='Illusion']Pocieszę Cię, ostatnio kupiłam dysk w podobnej cenie co ta piłka i okazało się, że chyba jest wadliwy bo... nie ma bąbelków (i zaczęły robić się w nim dziury) :lol:.[/QUOTE] może te bąbelki co miały być u Ciebie w dysku, jakimś dziwnym sposobem teleportowały się do mojej piłki? :hmmmm: Quote
Illusion Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Luzia']może te bąbelki co miały być u Ciebie w dysku, jakimś dziwnym sposobem teleportowały się do mojej piłki? :hmmmm:[/QUOTE] Kto wie, może i tak :lol:. Quote
Flea_mbb Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 :crazyeye: Boję się co ja dostanę. Też jestem w takich sprawach pechowcem. Quote
kalyna Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Łoo.. masakra :( ja zabawki często zamawiam przez neta, w sumie nie tylko zabawki, bo wiele rzeczy dla psów. Rzadko kupuję w normalnym zoologu, no chyba, że nie mam wyjścia lub przesyłka się nie opłaca :lol: a jak cała zabawka wygląda? tak z ciekawości pytam, bo chcę widzieć jaką zamówiłaś :cool3: Quote
Luzia Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='Flea_mbb']:crazyeye: Boję się co ja dostanę. Też jestem w takich sprawach pechowcem. może będziesz miała szczęście :roll: [quote name='kalyna']Łoo.. masakra :( ja zabawki często zamawiam przez neta, w sumie nie tylko zabawki, bo wiele rzeczy dla psów. Rzadko kupuję w normalnym zoologu, no chyba, że nie mam wyjścia lub przesyłka się nie opłaca :lol: a jak cała zabawka wygląda? tak z ciekawości pytam, bo chcę widzieć jaką zamówiłaś :cool3: Ja się chyba już skutecznie wyleczyłam od zamawiania przez neta :shake: Tzn o co pytasz? Taka zwykła piłka z dziurami :lol: [quote name='vege*']ale kicha z tą piłką :shake: a no niestety :roll: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 https://lh6.googleusercontent.com/-8aA7tuDKrMc/Ua9mXBGaLHI/AAAAAAAALDg/PajjvbCJBUs/s512/f.JPG jaki potwór :evil_lol: Słodka :loveu: Quote
kalyna Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Luzia']Ja się chyba już skutecznie wyleczyłam od zamawiania przez neta :shake: Tzn o co pytasz? Taka zwykła piłka z dziurami :lol: łuu :( biedactwo :glaszcze: ja właśnie mam na oku pewno zamówiątko :diabloti: ale ufam tej osobie na tyle, że będę zadowolona... noo jak ona wygląda, bo po tych makro zdjęciach jakoś nie kojarzę jej :eviltong: https://lh6.googleusercontent.com/-8aA7tuDKrMc/Ua9mXBGaLHI/AAAAAAAALDg/PajjvbCJBUs/s512/f.JPG wykończyłaś ją :shake: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 ja kupuję w zooplusie i zawiodłam się tylko raz :) Pixel pluszową małpkę rozszarpał po tygodniu, po zszyciu wytrzymała jeszcze 2 :lol: Quote
Luzia Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='Pixeloza']https://lh6.googleusercontent.com/-8aA7tuDKrMc/Ua9mXBGaLHI/AAAAAAAALDg/PajjvbCJBUs/s512/f.JPG jaki potwór :evil_lol: Słodka :loveu: Ona słodka? Nie wiem z której strony :diabloti: [quote name='kalyna']łuu :( biedactwo :glaszcze: ja właśnie mam na oku pewno zamówiątko :diabloti: ale ufam tej osobie na tyle, że będę zadowolona... noo jak ona wygląda, bo po tych makro zdjęciach jakoś nie kojarzę jej :eviltong: https://lh6.googleusercontent.com/-8aA7tuDKrMc/Ua9mXBGaLHI/AAAAAAAALDg/PajjvbCJBUs/s512/f.JPG wykończyłaś ją :shake: Jeśli nie sprowadzane z zagranicy to czemu nie ;) Powinna wyglądać tak: Moja pozostawia wiele do życzenia To ona mnie wykańcza :eviltong: [quote name='Pixeloza']ja kupuję w zooplusie i zawiodłam się tylko raz :) Pixel pluszową małpkę rozszarpał po tygodniu, po zszyciu wytrzymała jeszcze 2 :lol: Jak zamawiałam w zooplusie rzeczy dla szczurów to mi tunel przyszedł bez jednego mocowania :eviltong: do tej pory nie dostałam maila zwrotnego, z choćby głupimi przeprosinami ;) Quote
kalyna Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 (edited) Zabawki jakie mam na oku są ręcznie robione w PL :eviltong: Ciekawa ta zabawka, ciekawa.. ale wydaje mi się, że długo u mnie nie pożyłaby... :shake: nie z tą psują.. ale użytkować da się tą Twoją piłkę, czy nie nadaje się?? ja zamawiałam kilka razy w Krakvecie, zooplusie i e-pies i zawsze byłam zadowolona... po razie zamawiałam w świat karm i Glonojad i też byłam bardzo zadowolona ;) teraz mam dylemat, bo nie wiem w jakim sklepie zamówić piłki i normalny szarpak...tzn. mam jak zwykle na oku 3 sklepy :evil_lol: Edited June 5, 2013 by kalyna Quote
motyleqq Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 ale Ci się trafiło z tą zabawką... tylko trochę trudno reklamować, bo przyjechała z daleka Quote
agaciaaa Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 https://lh6.googleusercontent.com/-8aA7tuDKrMc/Ua9mXBGaLHI/AAAAAAAALDg/PajjvbCJBUs/s512/f.JPG po tej minie raczej nie widać, że to spokojna staruszka :lol: Quote
Aleks89 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='agaciaaa']https://lh6.googleusercontent.com/-8aA7tuDKrMc/Ua9mXBGaLHI/AAAAAAAALDg/PajjvbCJBUs/s512/f.JPG po tej minie raczej nie widać, że to spokojna staruszka :lol: Spazmy przedśmiertne:diabloti: Quote
Luzia Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 [quote name='kalyna']Zabawki jakie mam na oku są ręcznie robione w PL :eviltong: Ciekawa ta zabawka, ciekawa.. ale wydaje mi się, że długo u mnie nie pożyłaby... :shake: nie z tą psują.. ale użytkować da się tą Twoją piłkę, czy nie nadaje się?? ja zamawiałam kilka razy w Krakvecie, zooplusie i e-pies i zawsze byłam zadowolona... po razie zamawiałam w świat karm i Glonojad i też byłam bardzo zadowolona ;) teraz mam dylemat, bo nie wiem w jakim sklepie zamówić piłki i normalny szarpak...tzn. mam jak zwykle na oku 3 sklepy :evil_lol: No to raczej nie będziesz miała problemu :) Jeszcze nie używałam bo byłam ciekawa czy jest możliwość zwrotu - niestety nie ma :roll: To już wiem do kogo pisać jak bym chciała gdzieś coś zamówić :evil_lol: [quote name='Alicja']Ja bym reklamacje złożyła na bubel zabawkowy Niestety nie ma możliwości bo to było robione zbiorcze zamówienie i piłki są z Anglii :shake: [quote name='motyleqq']ale Ci się trafiło z tą zabawką... tylko trochę trudno reklamować, bo przyjechała z daleka No właśnie, mam nauczkę na przyszłość :roll: [quote name='agaciaaa']https://lh6.googleusercontent.com/-8aA7tuDKrMc/Ua9mXBGaLHI/AAAAAAAALDg/PajjvbCJBUs/s512/f.JPG po tej minie raczej nie widać, że to spokojna staruszka :lol: Uznajmy że dobra z niej aktorka :diabloti: A tak serio to miała ostatnio kilka lepszych dni, od przed wczoraj znowu chodzi markotna :shake: Wczoraj wieczorem musiałam ją po schodach wnosić, bo doszła do pierwszego piętra i usiadła bezsilna. Ona nie znosi brania na ręce, więc jak już dobrowolnie się poddaje znaczy że coś jest na rzeczy. Quote
Luzia Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 [quote name='Aleks89']Spazmy przedśmiertne:diabloti:[/QUOTE] a kto ją tam wie :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 To oni jak pakowali nie zwrócili uwagi jak ta piłka wygląda :crazyeye: Quote
Recommended Posts