Luzia Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='kalyna']eee mamusia jest śliczna :loveu: tzn. kolorek ;) Staffik to trochę inne wymagania niż BC :evil_lol: ale dasz radę ;)[/QUOTE] Mamusia jest piękna :) Ale ja wolę psy o budowie Joya :) A jeśli chodzi o kolor to po tej parze nawet marmurka bym wielbiła pod niebiosa :loveu: Czemu inne? Każdy ma jakiś typ :) Quote
kalyna Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Luzia']Mamusia jest piękna :) Ale ja wolę psy o budowie Joya :) A jeśli chodzi o kolor to po tej parze nawet marmurka bym wielbiła pod niebiosa :loveu: Czemu inne? Każdy ma jakiś typ :)[/QUOTE] noo to teraz czekasz aż się urodzą? tak? Pewnie, że jak ktoś chce to z prawie każdym psem, zrobi to co będzie chcieć ;) Quote
Luzia Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='kalyna']noo to teraz czekasz aż się urodzą? tak? Pewnie, że jak ktoś chce to z prawie każdym psem, zrobi to co będzie chcieć ;)[/QUOTE] Po 10 czerwca przestanę sypiać :evil_lol: Do hodowli mam zamiar wybrać się gdzieś początkiem lipca :cool3: Dokładnie, wiadomo że każdy ma inne predyspozycje i nie nadaje się do wszystkiego ale kwestia tylko tego co chcemy z psem robić :) Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Luzia']Po 10 czerwca przestanę sypiać :evil_lol: Do hodowli mam zamiar wybrać się gdzieś początkiem lipca :cool3: Dokładnie, wiadomo że każdy ma inne predyspozycje i nie nadaje się do wszystkiego ale kwestia tylko tego co chcemy z psem robić :)[/QUOTE] Dokładnie :) Np ja nigdy bym sie nie podjęła mieć w domu bordera i aussie bo wiem, że nie spełniła bym się w roli właściciela takiego psa z takim charakterem. Dla mnie są one zbyt aktywne, wolę psy, które nie będą mi robić przemeblowania w domu:lol: Quote
zahirka11 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 hej fajna galeria, śliczny ten Twój Pamir:loveu: trzymam kciuki za borderka:lol: Quote
Luzia Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']Dokładnie :) Np ja nigdy bym sie nie podjęła mieć w domu bordera i aussie bo wiem, że nie spełniła bym się w roli właściciela takiego psa z takim charakterem. Dla mnie są one zbyt aktywne, wolę psy, które nie będą mi robić przemeblowania w domu:lol:[/QUOTE] Ale wiesz jak to życie urozmaica :cool3: co dzień inne meble, inne dywany, ubrania - marzenie :loveu: A tak serio to mój borderek będzie mieszkał w kenelu, będę go z niego wypuszczać tylko na potrzeby zdjęć :diabloti::diabloti: [quote name='zahirka11']hej fajna galeria, śliczny ten Twój Pamir:loveu: trzymam kciuki za borderka:lol:[/QUOTE] Witam i dziękuję :) Kurcze muszę zrobić jakieś zdjęcia Funi bo większość ludzi zapomniała że ona jeszcze na tym świecie jest :lol: Quote
zahirka11 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 oj no tak zapomniałam o Funi :-P cudowna, ma szlachetne oczyska<3 Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Luzia']Ale wiesz jak to życie urozmaica :cool3: co dzień inne meble, inne dywany, ubrania - marzenie :loveu: A tak serio to mój borderek będzie mieszkał w kenelu, będę go z niego wypuszczać tylko na potrzeby zdjęć :diabloti::diabloti: a to wiele wyjaśnia :diabloti: Quote
betty_labrador Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Mi sie też stare typy ras podobały zwłaszcza Onki, collie czy labradory . Bo teraz sa tak nastawione na wygląd ze masakra. Byle duzo siersci, byle okrągło i nisko przy ziemi :evil_lol: hmm to mówisz że Pamir natura haszczaka :D szczerze-po wyglądzie nie zgadłabym-ale może faktycznie zdjęcia przekłamuja :) I zdjecia drugiego Twego psa sie przydadzą bo naprawdę nikt nie pamieta :razz: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']Ja mam psa, który mnie broni :evil_lol:[/QUOTE] a ja mam psa, który go zatrzyma :evil_lol: Tylko nie wiem czy najpierw się rzuci na psa czy na ciebie :roll: :evil_lol: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Pixeloza']a ja mam psa, który go zatrzyma :evil_lol: Tylko nie wiem czy najpierw się rzuci na psa czy na ciebie :roll: :evil_lol:[/QUOTE] Nuka go zagniecie swoim 25 kg cielskiem i w gratisie zapluje :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']Nuka go zagniecie swoim 25 kg cielskiem i w gratisie zapluje :evil_lol:[/QUOTE] to będziesz go kąpać :mdleje: miłego kąpanka Pixelka :diabloti: ciepła woda, podwójne nakładanie szamponu, pamiętaj :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 spoko na nukę zawsze nakładam dwa razy szampon i myję letnią wodą :evil_lol: a przy małym psie się mniej zmęczę :eviltong: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']spoko na nukę zawsze nakładam dwa razy szampon i myję letnią wodą :evil_lol: a przy małym psie się mniej zmęczę :eviltong:[/QUOTE] zobaczymy :diabloti: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 nie takie psy już kąpałam, dam radę :evil_lol: zapewniam, że przy bernardynce koleżanki więcej sie namęczyłam:eviltong: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']nie takie psy już kąpałam, dam radę :evil_lol: zapewniam, że przy bernardynce koleżanki więcej sie namęczyłam:eviltong:[/QUOTE] tak, tak oczywiście :grins: mnie ciekawi czy ci zwieje, czy przez niego ogłuchniesz :diabloti: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 aaa o to chodzi xD to mówisz, że szczeka? drutem pysk zawiążę i po problemie :diabloti: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']aaa o to chodzi xD to mówisz, że szczeka? drutem pysk zawiążę i po problemie :diabloti:[/QUOTE] bardziej piszczy, ale umie tak głośno że sąsiedzi myślą że go biję :evil_lol: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Nuka przy kąpaniu siedzi cicho bo się boi wody :eviltong: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']Nuka przy kąpaniu siedzi cicho bo się boi wody :eviltong:[/QUOTE] on też się boi, ale woli uciekać, a jak to nei zadziała to piszczy jak głupi :evil_lol: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Nuka na szczęście siedzi grzecznie ale z miną bitego i katowanego psa:evil_lol: Quote
Luzia Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='zahirka11']oj no tak zapomniałam o Funi :-P cudowna, ma szlachetne oczyska<3 Jaka ona tam szlachetna, stara, ślepa prukwa szukająca tylko okazji gdzie by naszczać :loveu: :diabloti: [quote name='vege*']a to wiele wyjaśnia :diabloti: A co Ty myślałaś? Że będę, go kochać, głaskać i na rękach nosić? :evil_lol: [quote name='betty_labrador']Mi sie też stare typy ras podobały zwłaszcza Onki, collie czy labradory . Bo teraz sa tak nastawione na wygląd ze masakra. Byle duzo siersci, byle okrągło i nisko przy ziemi :evil_lol: hmm to mówisz że Pamir natura haszczaka :D szczerze-po wyglądzie nie zgadłabym-ale może faktycznie zdjęcia przekłamuja :) I zdjecia drugiego Twego psa sie przydadzą bo naprawdę nikt nie pamieta :razz: ONki owszem, na collie i laby nigdy parcia nie miałam :) Czym bardziej przersowiony tym lepsze oceny :roll: A no charakterem ma boski, co tu dużo mówić :loveu: :lol: A jak byś go po zdjęciach opisała? :cool3: Tylko kurcze ja teraz fotki tylko na długich spacerach robię, a jak z nią ostatnio poszłam na około osiedla to w połowie drogi musiałam ja na ręce wziąć bo już nie miała siły, mimo człapiącego tępa :shake: A za blok jak z nimi idę aparatu nie biorę bo nie mam w co go włożyć :cool1: Vege, Pixeloza - niezły spam :evil_lol: ale spoko, nie przeszkadzajcie sobie przynajmniej mam się z czego pośmiać :diabloti: Przyszły mi piłki ażurowe od Paulix, o ile ta duża jest w porządku, to ta większa w wielu miejscach zamiast gumy ma takie bąbelki, w jednym miejscu ma taką dziurkę przy tym że aż ja boję się za to złapać, a co dopiero Pamir :roll: Ja to mam pecha do zabawek kupowanych przez neta :shake: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Luzia']Vege, Pixeloza - niezły spam :evil_lol: ale spoko, nie przeszkadzajcie sobie przynajmniej mam się z czego pośmiać :diabloti: Zawsze do usług :evil_lol: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Luzia'] A co Ty myślałaś? Że będę, go kochać, głaskać i na rękach nosić? :evil_lol: ONki owszem, na collie i laby nigdy parcia nie miałam :) Czym bardziej przersowiony tym lepsze oceny :roll: A no charakterem ma boski, co tu dużo mówić :loveu: :lol: A jak byś go po zdjęciach opisała? :cool3: Tylko kurcze ja teraz fotki tylko na długich spacerach robię, a jak z nią ostatnio poszłam na około osiedla to w połowie drogi musiałam ja na ręce wziąć bo już nie miała siły, mimo człapiącego tępa :shake: A za blok jak z nimi idę aparatu nie biorę bo nie mam w co go włożyć :cool1: Vege, Pixeloza - niezły spam :evil_lol: ale spoko, nie przeszkadzajcie sobie przynajmniej mam się z czego pośmiać :diabloti: Przyszły mi piłki ażurowe od Paulix, o ile ta duża jest w porządku, to ta większa w wielu miejscach zamiast gumy ma takie bąbelki, w jednym miejscu ma taką dziurkę przy tym że aż ja boję się za to złapać, a co dopiero Pamir :roll: Ja to mam pecha do zabawek kupowanych przez neta :shake: A nie będziesz na rączkach nosić? :( Mnie nigdy nie ciągnęło do ONków, borderów, labków i ttb :evil_lol: skończyłyśmy xD Kurcze ty to zawsze masz jakiegoś pecha :shake: A mnie znowu zaatakował terminator zza siatki czyli 1,5 kg "ratlerek" Mika :diabloti: taki potwór, że pięcioro dzieciaków z kijami wyleciało, żeby go odciągnąć od Nuki :diabloti: [quote name='Pixeloza']Zawsze do usług :evil_lol: :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 No właśnie, pokaż Funię, a nie tylko o szczylu gadasz :diabloti: Quote
Recommended Posts