Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kalyna']eee mamusia jest śliczna :loveu:
tzn. kolorek ;)

Staffik to trochę inne wymagania niż BC :evil_lol: ale dasz radę ;)[/QUOTE]

Mamusia jest piękna :)
Ale ja wolę psy o budowie Joya :) A jeśli chodzi o kolor to po tej parze nawet marmurka bym wielbiła pod niebiosa :loveu:

Czemu inne? Każdy ma jakiś typ :)

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Luzia']Mamusia jest piękna :)
Ale ja wolę psy o budowie Joya :) A jeśli chodzi o kolor to po tej parze nawet marmurka bym wielbiła pod niebiosa :loveu:

Czemu inne? Każdy ma jakiś typ :)[/QUOTE]

noo to teraz czekasz aż się urodzą? tak?

Pewnie, że jak ktoś chce to z prawie każdym psem, zrobi to co będzie chcieć ;)

Posted

[quote name='kalyna']noo to teraz czekasz aż się urodzą? tak?

Pewnie, że jak ktoś chce to z prawie każdym psem, zrobi to co będzie chcieć ;)[/QUOTE]

Po 10 czerwca przestanę sypiać :evil_lol: Do hodowli mam zamiar wybrać się gdzieś początkiem lipca :cool3:

Dokładnie, wiadomo że każdy ma inne predyspozycje i nie nadaje się do wszystkiego ale kwestia tylko tego co chcemy z psem robić :)

Posted

[quote name='Luzia']Po 10 czerwca przestanę sypiać :evil_lol: Do hodowli mam zamiar wybrać się gdzieś początkiem lipca :cool3:

Dokładnie, wiadomo że każdy ma inne predyspozycje i nie nadaje się do wszystkiego ale kwestia tylko tego co chcemy z psem robić :)[/QUOTE]
Dokładnie :) Np ja nigdy bym sie nie podjęła mieć w domu bordera i aussie bo wiem, że nie spełniła bym się w roli właściciela takiego psa z takim charakterem. Dla mnie są one zbyt aktywne, wolę psy, które nie będą mi robić przemeblowania w domu:lol:

Posted

[quote name='vege*']Dokładnie :) Np ja nigdy bym sie nie podjęła mieć w domu bordera i aussie bo wiem, że nie spełniła bym się w roli właściciela takiego psa z takim charakterem. Dla mnie są one zbyt aktywne, wolę psy, które nie będą mi robić przemeblowania w domu:lol:[/QUOTE]

Ale wiesz jak to życie urozmaica :cool3: co dzień inne meble, inne dywany, ubrania - marzenie :loveu:
A tak serio to mój borderek będzie mieszkał w kenelu, będę go z niego wypuszczać tylko na potrzeby zdjęć :diabloti::diabloti:

[quote name='zahirka11']hej fajna galeria, śliczny ten Twój Pamir:loveu: trzymam kciuki za borderka:lol:[/QUOTE]

Witam i dziękuję :)

Kurcze muszę zrobić jakieś zdjęcia Funi bo większość ludzi zapomniała że ona jeszcze na tym świecie jest :lol:

Posted

[quote name='Luzia']Ale wiesz jak to życie urozmaica :cool3: co dzień inne meble, inne dywany, ubrania - marzenie :loveu:
A tak serio to mój borderek będzie mieszkał w kenelu, będę go z niego wypuszczać tylko na potrzeby zdjęć :diabloti::diabloti:

a to wiele wyjaśnia :diabloti:

Posted

Mi sie też stare typy ras podobały zwłaszcza Onki, collie czy labradory . Bo teraz sa tak nastawione na wygląd ze masakra. Byle duzo siersci, byle okrągło i nisko przy ziemi :evil_lol: hmm to mówisz że Pamir natura haszczaka :D szczerze-po wyglądzie nie zgadłabym-ale może faktycznie zdjęcia przekłamuja :)

I zdjecia drugiego Twego psa sie przydadzą bo naprawdę nikt nie pamieta :razz:

Posted

[quote name='vege*']Ja mam psa, który mnie broni :evil_lol:[/QUOTE]

a ja mam psa, który go zatrzyma :evil_lol:
Tylko nie wiem czy najpierw się rzuci na psa czy na ciebie :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pixeloza']a ja mam psa, który go zatrzyma :evil_lol:
Tylko nie wiem czy najpierw się rzuci na psa czy na ciebie :roll: :evil_lol:[/QUOTE]
Nuka go zagniecie swoim 25 kg cielskiem i w gratisie zapluje :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Nuka go zagniecie swoim 25 kg cielskiem i w gratisie zapluje :evil_lol:[/QUOTE]

to będziesz go kąpać :mdleje:
miłego kąpanka Pixelka :diabloti:
ciepła woda, podwójne nakładanie szamponu, pamiętaj :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']spoko na nukę zawsze nakładam dwa razy szampon i myję letnią wodą :evil_lol: a przy małym psie się mniej zmęczę :eviltong:[/QUOTE]

zobaczymy :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']nie takie psy już kąpałam, dam radę :evil_lol: zapewniam, że przy bernardynce koleżanki więcej sie namęczyłam:eviltong:[/QUOTE]

tak, tak oczywiście :grins:
mnie ciekawi czy ci zwieje, czy przez niego ogłuchniesz :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']aaa o to chodzi xD to mówisz, że szczeka? drutem pysk zawiążę i po problemie :diabloti:[/QUOTE]

bardziej piszczy, ale umie tak głośno że sąsiedzi myślą że go biję :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Nuka przy kąpaniu siedzi cicho bo się boi wody :eviltong:[/QUOTE]

on też się boi, ale woli uciekać, a jak to nei zadziała to piszczy jak głupi :evil_lol:

Posted

[quote name='zahirka11']oj no tak zapomniałam o Funi :-P cudowna, ma szlachetne oczyska<3

Jaka ona tam szlachetna, stara, ślepa prukwa szukająca tylko okazji gdzie by naszczać :loveu: :diabloti:

[quote name='vege*']a to wiele wyjaśnia :diabloti:

A co Ty myślałaś? Że będę, go kochać, głaskać i na rękach nosić? :evil_lol:

[quote name='betty_labrador']Mi sie też stare typy ras podobały zwłaszcza Onki, collie czy labradory . Bo teraz sa tak nastawione na wygląd ze masakra. Byle duzo siersci, byle okrągło i nisko przy ziemi :evil_lol: hmm to mówisz że Pamir natura haszczaka :D szczerze-po wyglądzie nie zgadłabym-ale może faktycznie zdjęcia przekłamuja :)

I zdjecia drugiego Twego psa sie przydadzą bo naprawdę nikt nie pamieta :razz:

ONki owszem, na collie i laby nigdy parcia nie miałam :) Czym bardziej przersowiony tym lepsze oceny :roll:

A no charakterem ma boski, co tu dużo mówić :loveu: :lol: A jak byś go po zdjęciach opisała? :cool3:

Tylko kurcze ja teraz fotki tylko na długich spacerach robię, a jak z nią ostatnio poszłam na około osiedla to w połowie drogi musiałam ja na ręce wziąć bo już nie miała siły, mimo człapiącego tępa :shake: A za blok jak z nimi idę aparatu nie biorę bo nie mam w co go włożyć :cool1:

Vege, Pixeloza - niezły spam :evil_lol: ale spoko, nie przeszkadzajcie sobie przynajmniej mam się z czego pośmiać :diabloti:

Przyszły mi piłki ażurowe od Paulix, o ile ta duża jest w porządku, to ta większa w wielu miejscach zamiast gumy ma takie bąbelki, w jednym miejscu ma taką dziurkę przy tym że aż ja boję się za to złapać, a co dopiero Pamir :roll: Ja to mam pecha do zabawek kupowanych przez neta :shake:

Posted

[quote name='Luzia']Vege, Pixeloza - niezły spam :evil_lol: ale spoko, nie przeszkadzajcie sobie przynajmniej mam się z czego pośmiać :diabloti:

Zawsze do usług :evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia']
A co Ty myślałaś? Że będę, go kochać, głaskać i na rękach nosić? :evil_lol:

ONki owszem, na collie i laby nigdy parcia nie miałam :) Czym bardziej przersowiony tym lepsze oceny :roll:

A no charakterem ma boski, co tu dużo mówić :loveu: :lol: A jak byś go po zdjęciach opisała? :cool3:

Tylko kurcze ja teraz fotki tylko na długich spacerach robię, a jak z nią ostatnio poszłam na około osiedla to w połowie drogi musiałam ja na ręce wziąć bo już nie miała siły, mimo człapiącego tępa :shake: A za blok jak z nimi idę aparatu nie biorę bo nie mam w co go włożyć :cool1:

Vege, Pixeloza - niezły spam :evil_lol: ale spoko, nie przeszkadzajcie sobie przynajmniej mam się z czego pośmiać :diabloti:

Przyszły mi piłki ażurowe od Paulix, o ile ta duża jest w porządku, to ta większa w wielu miejscach zamiast gumy ma takie bąbelki, w jednym miejscu ma taką dziurkę przy tym że aż ja boję się za to złapać, a co dopiero Pamir :roll: Ja to mam pecha do zabawek kupowanych przez neta :shake:
A nie będziesz na rączkach nosić? :(

Mnie nigdy nie ciągnęło do ONków, borderów, labków i ttb :evil_lol:

skończyłyśmy xD

Kurcze ty to zawsze masz jakiegoś pecha :shake:

A mnie znowu zaatakował terminator zza siatki czyli 1,5 kg "ratlerek" Mika :diabloti: taki potwór, że pięcioro dzieciaków z kijami wyleciało, żeby go odciągnąć od Nuki :diabloti:

[quote name='Pixeloza']Zawsze do usług :evil_lol:
:evil_lol: