Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Luzia napisał(a):
Jak dostałam informacje to tak się ucieszyłam że jakiś demon we mnie wstąpił i uwinęłam się w pracy w 4h ze wszystkim :lol:

No prosze :) tylko więcej takich dobrych informacji i praca milsza się wydaje :cool3:

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sonka95 napisał(a):
No prosze :) tylko więcej takich dobrych informacji i praca milsza się wydaje :cool3:

i jaki motorek w zadzie się od razu włącza :evil_lol:

kalyna napisał(a):
suuuper :multi:

ja też się ogromnie ciesze :megagrin:

Posted

Luzia, ogromne gratulacje! :multi:

Co do staffików - fakt, że te małe gremliny za piękne to nie są :diabloti: ale nadrabiają charakterem big time :loveu:
Jestem dosyć zdziwiona Twoją opinią, że staffika trudniej zmęczyć intelektualnie od bordera, mi się wydaje że jest na odwrót (chociaż ja bordery tylko na ekranie widziałam :lol:). Staffiki to przede wszystkim fizycznie trzeba zmęczyć, bo fakt, że motorek w dupie to one mają :evil_lol: To nie są psy bardzo uzdolnione jeśli chodzi o zajęcia myślowe, one chcą tylko zadowolić swojego człowieka :loveu: i być miziane, przytulane i kochane :loveu:
Serio, nie bój się, że nie podołasz staffikowi! Mam nadzieję, że kiedyś się w końcu przemożesz i będziesz miała staffeckie serducho do kochania :)

Posted

oooooooooo będzie małe szczeniątko :grins:

no i gratki , żeś się wreszcie spamiętała , ze na 1szym miejscu Twoje psy bo masz je na wychowaniu i pod opieką i jak zaniedbasz , nawet kosztem bezdomniaków , to na nikogo innego kalumnie nie poleca a na ciebie ;)

Posted

[quote name='Becia23']Luzia, ogromne gratulacje! :multi:

Co do staffików - fakt, że te małe gremliny za piękne to nie są :diabloti: ale nadrabiają charakterem big time :loveu:
Jestem dosyć zdziwiona Twoją opinią, że staffika trudniej zmęczyć intelektualnie od bordera, mi się wydaje że jest na odwrót (chociaż ja bordery tylko na ekranie widziałam :lol:). Staffiki to przede wszystkim fizycznie trzeba zmęczyć, bo fakt, że motorek w dupie to one mają :evil_lol: To nie są psy bardzo uzdolnione jeśli chodzi o zajęcia myślowe, one chcą tylko zadowolić swojego człowieka :loveu: i być miziane, przytulane i kochane :loveu:
Serio, nie bój się, że nie podołasz staffikowi! Mam nadzieję, że kiedyś się w końcu przemożesz i będziesz miała staffeckie serducho do kochania :)

Dzięki :)
Jak to nie są piękne? nie znasz się :eviltong:
"bardzo uzdolnione jeśli chodzi o zajęcia myślowe" - i to też między innymi zaważyło na opinii, chcę się trochę "pobawić" w zawody stąd wybór padł na bordera :) staffik dołączy jako następny :)

[quote name='betty_labrador']super , cieszymy sie razem z Toba :D

Dzięki :multi:

[quote name='Alicja']oooooooooo będzie małe szczeniątko :grins:

no i gratki , żeś się wreszcie spamiętała , ze na 1szym miejscu Twoje psy bo masz je na wychowaniu i pod opieką i jak zaniedbasz , nawet kosztem bezdomniaków , to na nikogo innego kalumnie nie poleca a na ciebie ;)

Będzie, ja to już normalnie doczekać się nie mogę, a tu do sierpnia trzeba wytrzymać :mdleje:

Lepiej późno niż wcale :oops: Na swoją obronę mam że człowiek młody to głupi :grins:

[quote name='szalej']GRATULACJE wielkie :D sama niedawno na swojego czekałam, ale ten czas leci :P

Do sierpnia niech zleci jak najszybciej, potem może zdecydowanie zwolnić :evil_lol:

Posted

Mam dowód że szczury żyją ( jeszcze ) :diabloti:

jako że moje marzenie o posiadaniu pastucha jest coraz realniejsze, rozpoczęłam poszukiwanie zabawek, a tu rezultat: :diabloti:

Funia :)

Posted

Luzia napisał(a):

Będzie, ja to już normalnie doczekać się nie mogę, a tu do sierpnia trzeba wytrzymać :mdleje:

Lepiej późno niż wcale :oops: Na swoją obronę mam że człowiek młody to głupi :grins:

ano co racja to racja ..każdy wiek ma swoje prawa ;)

ale Dyziek bowski jest :lol:

Posted

https://lh4.googleusercontent.com/-4G3ZQI7jOuI/UY-0gCcc96I/AAAAAAAAK0A/HNzUlz1LrWA/s576/P1010015.JPG
Hahaha "no siema" :megagrin:

U nas przy wejsciu na teren jeziorka jest wieeeeelka tablica ZAKAZ WSTEPU Z PSAMI - w weekendy spaceruje sobie wokol niego ochrona i wyprasza straszac mandatami. Ale wejsc tam rano w godzinach 7-9, wszystkie psy (w tym moje brodzące) z okolicy plywaja, ochrona dostalaby zawalu :diabloti:
A do jeziorka mamy ok 1,5km, nie tak jak Wy 5 :crazyeye:
Aaa i mamy taka jedna mila starsza pania, ktora jak widzi ze ide z psami to wsiada na rower i jedzie nad jezioro by potem chodzic i mi pier*** za uchem, kiedys babie leb ukrece :mad:

Posted

[quote name='Sonka95']Fajne szczurki :cool3: https://lh5.googleusercontent.com/-mld_efRRYnw/UY-0W9CO79I/AAAAAAAAKzo/mJjKWfhkrs4/s576/P1000997.JPG

Owieczki niedługo nie będą się nudziły :diabloti:

Dzięki :)

No zobaczymy... :roll: Znowu jakaś deprecha mnie łapie :angryy:

[quote name='kalyna']Ładny kocurek :loveu:

A do szczurków to coraz bardziej się przekonuję, ale wątpię abym kiedyś takiego miała :loveu:

Przekażę Babci :)

Jeśli nie lubisz smrodu w domu to zdecydowanie odradzam :diabloti:

[quote name='Alicja']ano co racja to racja ..każdy wiek ma swoje prawa ;)

ale Dyziek bowski jest :lol:

hehe dobrze że przynajmniej jestem rozumiana, a nie potępiona i na ukrzyżowanie wysłana :evil_lol:

Przekażę :cool3:

[quote name=':: FiGa ::']https://lh4.googleusercontent.com/-4G3ZQI7jOuI/UY-0gCcc96I/AAAAAAAAK0A/HNzUlz1LrWA/s576/P1010015.JPG
Hahaha "no siema" :megagrin:

U nas przy wejsciu na teren jeziorka jest wieeeeelka tablica ZAKAZ WSTEPU Z PSAMI - w weekendy spaceruje sobie wokol niego ochrona i wyprasza straszac mandatami. Ale wejsc tam rano w godzinach 7-9, wszystkie psy (w tym moje brodzące) z okolicy plywaja, ochrona dostalaby zawalu :diabloti:
A do jeziorka mamy ok 1,5km, nie tak jak Wy 5 :crazyeye:
Aaa i mamy taka jedna mila starsza pania, ktora jak widzi ze ide z psami to wsiada na rower i jedzie nad jezioro by potem chodzic i mi pier*** za uchem, kiedys babie leb ukrece :mad:

Tiaaa, chyba raczej Heil Hitler :evil_lol:

U nas tabliczki nie ma żadnej i ogólnie jak nikt nie zgłosi to bez problemu można, ale jak widać nie zawsze trafia się na normalnych ludzi :roll:
E tam 5? Bliziutko to przecież :grins:
Niemka? :diabloti:

Co do Dyzia - jest to kociak którego urodziła dzika kotka, moja babcia dokarmiała cała rodzinkę i Dyzio się w niej zakochał z wzajemnością, siostrzyczka i brat dzikusy, a Dyziak pieszczoch że hoho :) Nie jest co prawda typowym domowym kotem, lubi wyjść i się włóczyć, nie wie co to kuweta, żyje wolny i szczęśliwy, na bardzo fajnym osiedlu, karmiony lepiej niż ja :diabloti:

Posted

Co ten jeden szczurek ma na oku? Jakaś narośl?
Kotek śmiesznotek :P też mam takiego co można z nim zrobić wszystko nawet zwalić z blatu z jedzeniem szczotką a on zaaz przyjdzie sie przytulać :eviltong:

Tego rudego nie trzeba przedstawiać ale pokazywać trzeba.

Szczeniaka i tak Ci zazdroszcze :eviltong: czeka Cie nalot w galerii :)
Szczenika