agaciaaa Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Ojojojoj jakie cuuuudne fotaski :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dawaj nastepne :diabloti: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 spam, spam, spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :grins: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 vege* napisał(a):cześć i czołem:evil_lol: witam się z zespołem agaciaaa napisał(a):Ojojojoj jakie cuuuudne fotaski :loveu::loveu:loveu::loveu::loveu: Dawaj nastepne :diabloti: to już dwie osoby jeszcze 8 :diabloti::diabloti::diabloti: Właśnie zobaczyłam że nie dałam rady wczoraj jednego piwa wypic :loveu: zaraz sobie otworzę :loveu::loveu: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Angi napisał(a):spam, spam, spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :grins: gdzie? :hmmmm: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Luzia']gdzie? :hmmmm: chyba zaraz będzie :evil_lol: Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Angi']chyba zaraz będzie :evil_lol: hahahha:diabloti: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 apropo tego pochodzenia, to ja najprawdopodobniej mam żydowsko-niemieckie. :evil_lol: czaicie to? :diabloti: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='Angi']chyba zaraz będzie :evil_lol: piać mi tu nad zdjątkami, bo następnych nie będzie :diabloti: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Angi napisał(a):apropo tego pochodzenia, to ja najprawdopodobniej mam żydowsko-niemieckie. :evil_lol: czaicie to? :diabloti: no wiesz, hilter miał babkę żydówkę Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Luzia napisał(a):piać mi tu nad zdjątkami, bo następnych nie będzie :diabloti: kuukuryku, titititititititititititititititttiitit :loveu: Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/Obraz024-3_zps5c610f25.jpg tititititi Pamirek:loveu: Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Luzia napisał(a):no wiesz, hilter miał babkę żydówkę Angi ale masz rodzinkę ciekawą:evil_lol: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 4/10 :lol: a kto ją tam wie, psa jednego wystarczy spojrzeć i od razu widać zamiłowanie :evilbat: Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Kurcze przeglądam sobie oferty mieszkań do wynajęcia i wszędzie "bez zwierząt" :( Quote
Marlena:) Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Miałam ten sam problem, ale znalazłam ;) z tym, ze całe mieszkanie, a dokoptowywałam lokatorów zwierzolubnych. Też Wawka, wiec dasz rade :) Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Wiem niestety że rzadko ktoś się zgadza na zwierzęta, szczególnie psy :shake: Z TZ u mnie w mieście się rozglądałyśmy za jakimś 2 pokoje i dupa Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Angi napisał(a):w warszawie szukasz? tak Marlena:) napisał(a):Miałam ten sam problem, ale znalazłam ;) z tym, ze całe mieszkanie, a dokoptowywałam lokatorów zwierzolubnych. Też Wawka, wiec dasz rade :) kilka znalazłam, ale tu np odstrasza cena bo ponad 2 tys:( a jeszcze muszę znaleźć kogoś komu nie przeszkadzał by zwierz ;) Quote
xxxkaluniaxxx Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Dzień dobry przyszłam pospamować :grins::grins: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 chciałaś apartament.. :> http://tablica.pl/oferta/wynajme-apartament-blisko-centrum-na-mieszkanie-lub-biuro-CID3-ID1EOoZ.html#ad9baea5c5;promoted;r:;s: Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Angi']chciałaś apartament.. :> http://tablica.pl/oferta/wynajme-apartament-blisko-centrum-na-mieszkanie-lub-biuro-CID3-ID1EOoZ.html#ad9baea5c5;promoted;r:;s: tak, jak się swoich milionów dorobię:diabloti: Quote
Marlena:) Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 vege* napisał(a):tak kilka znalazłam, ale tu np odstrasza cena bo ponad 2 tys:( a jeszcze muszę znaleźć kogoś komu nie przeszkadzał by zwierz ;) A skąd jesteś? Masz wypisane k. Warszawy - nie opłaca Ci się dojeżdżać? Porozglądam się, jak coś znajdę to podeślę :) Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 vege* napisał(a):tak, jak się swoich milionów dorobię:diabloti: pierwszy milion czeba ukraść :grins: Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Marlena:) napisał(a):A skąd jesteś? Masz wypisane k. Warszawy - nie opłaca Ci się dojeżdżać? Porozglądam się, jak coś znajdę to podeślę :) I się nie opłaca i nie chcę dojeżdżać:evil_lol: Mieszkam 70 km od Warszawy, ale moje miasto jest tak nudne, że dłużej nie chce mi się tu siedzieć :eviltong: Dziękuję :) Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Angi napisał(a):pierwszy milion czeba ukraść :grins: może Nuka się tu sprawdzi bo lubi kraść portfele gościom z torebek:evil_lol: Quote
Recommended Posts