Marlena:) Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Luzia']To z czasów kiedy byłam młoda i pięk... Nie sory, piękna to ja nigdy nie byłam :diabloti:[/QUOTE] Do tej pory Cie kochałam, ale ... moja miłość właśnie legła w gruzach :shake: Wychodzi na to, że musze se porzadne paczały kupić :roll: Quote
Luzia Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='Marlena:)']Do tej pory Cie kochałam, ale ... moja miłość właśnie legła w gruzach :shake: Wychodzi na to, że musze se porzadne paczały kupić :roll:[/QUOTE] Tobie to już nawet porządne paczały nie pomogą, radziła bym przeszczep :loveu: Quote
Luzia Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Poza tym oczekuj miłej niespodzianki na face bo zdjęcia z Tobą też znalazłam :evilbat: Quote
angineuuka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Myślałam, że to do mnie pisałaś :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Luzia']Poza tym oczekuj miłej niespodzianki na face bo zdjęcia z Tobą też znalazłam :evilbat:[/QUOTE] ej ej ja Ciebie na fb nie mam :evilbat::evilbat: Quote
angineuuka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 ja też jej nie mam, ale wiem gdzie ją znaleźć :grins: Quote
Aleksa. Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Angi']ja też jej nie mam, ale wiem gdzie ją znaleźć :grins:[/QUOTE] dawaj ją :evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 sama se znajdź, jestę detekywę :grins: Quote
Aleksa. Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Angi']sama se znajdź, jestę detekywę :grins:[/QUOTE] a iĆ ;D b . Quote
Luzia Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='Angi']Myślałam, że to do mnie pisałaś :evil_lol:[/QUOTE] Nie, nie do mojej Marlenki kochanej :diabloti::diabloti: [quote name='Aleksandra95']ej ej ja Ciebie na fb nie mam :evilbat::evilbat:[/QUOTE] Ojej, tak mi przykro :megagrin: [quote name='Angi']ja też jej nie mam, ale wiem gdzie ją znaleźć :grins:[/QUOTE] Jak? :mad: Quote
angineuuka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Jestę detektywę a detektyw nie zdradza tajników swojej pracy :grins: Quote
angineuuka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Jak będziesz grzeczniutka to ci powiem :lol: Quote
Luzia Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 A poza tym właśnie kończę zmniejszać zdjęcia ^^ Quote
angineuuka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 jak wrzucisz dużo zdjęć to ci może powiem. :grins: Quote
Sonka95 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Luzia']Witam :) Muszę zmniejszyć a staaaaasznie tego dużo, poza tym dziś trzeba sprzątać w domku, żeby na niedzielę było śliczniusio, a nie przy komputerze siedzieć :diabloti:[/QUOTE] U mnie właśnie zakończyły się porządki i spokojnie można na komputer usiąść :multi: Quote
Luzia Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='Angi']jak wrzucisz dużo zdjęć to ci może powiem. :grins:[/QUOTE] Już nie musisz, sama się domyśliłam :diabloti: [quote name='Sonka95']U mnie właśnie zakończyły się porządki i spokojnie można na komputer usiąść :multi:[/QUOTE] Ja na szczęście skończyłam już jakiś czas temu. Nienawidzę sprzątać :roll: Quote
Sonka95 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Luzia'] Ja na szczęście skończyłam już jakiś czas temu. Nienawidzę sprzątać :roll:[/QUOTE] Ja też strasznie nie lubię sprzątać :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 to jak, jak, jak? :lol: ja dziś jakoś nie posprzątałam.. Taka szkoda:evil_lol: Quote
Luzia Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='Sonka95']Ja też strasznie nie lubię sprzątać :diabloti:[/QUOTE] Ciekawa jestem kto lubi :eviltong: [quote name='Angi']to jak, jak, jak? :lol: ja dziś jakoś nie posprzątałam.. Taka szkoda:evil_lol:[/QUOTE] Co jak? Ja musiałam bo matka na weekend w domu została :roll: Tak to bym wieczorkiem w niedzielę odkurzyła i zmyła podłogi i po sprawie :cool3: Quote
Marlena:) Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Luzia']Nie, nie do mojej Marlenki kochanej :diabloti::diabloti: [/QUOTE] Kurde, że też ja nie mam już tego nagrania z mojej 18-tki i pewnego utworu w naszym wykonaniu :watpliwy: Quote
Luzia Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='Marlena:)']Kurde, że też ja nie mam już tego nagrania z mojej 18-tki i pewnego utworu w naszym wykonaniu :watpliwy:[/QUOTE] Nawet nie wiesz jak ja żałuję :roll: To było genialne :cool2: Quote
C&B Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Luuuzia, wstaw jakieś nowe zdjęcia tego małego, z językiem na wierzchu :lol: Quote
Luzia Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='C&B']Luuuzia, wstaw jakieś nowe zdjęcia tego małego, z językiem na wierzchu :lol:[/QUOTE] Problem w tym że cierpię na totalny brak nowych zdjęć :roll: Mój ukochany kompakcik canona skończył pod tłustym zadem mojej babci... Od tamtej pory, żeby zrobić zdjęcia muszę się nieźle napocić :watpliwy: Quote
Recommended Posts