Luzia Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Stara ale jara :) Pamir ma za długie nogi do nauki takich rzeczy, ale od wiosny pobawimy się ze Strofą :lol: Pamir wczoraj na wieczornym spacerku chciał zjeść jakiegoś pieska :diabloti: Ale dostał raban... ale obyło się bez przemocy :evilbat: Quote
agaciaaa Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Filmy już obejrzane, teraz dawaj fotki! :cool3: Quote
Luzia Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Co za dużo to nie zdrowo :lol: Poza tym TZ mnie wku#$%ł :angryy: I jestem złaaa :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='szalej']Witamy się, fajne masz stadko :)[/QUOTE] Ja również witam i dziękuje, stadko może i fajne ino ciut za małe :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Luzia']Co za dużo to nie zdrowo :lol: Poza tym TZ mnie wku#$%ł :angryy: I jestem złaaa :evil_lol:[/QUOTE] No to sobie odreaguj wstawiając foty :grins: Quote
Luzia Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='Alicja']Pieklaś rogaliki ??[/QUOTE] Jeszcze nie :oops: Poza tym staram się zrzucić oponkę i próbuję wystrzegać się słodyczy :cool1: Ale czym bardziej się wystrzegam tym bardziej mam ochotę :diabloti: [quote name='agaciaaa']No to sobie odreaguj wstawiając foty :grins:[/QUOTE] nie mam lustrzanki i fotki brzydkie, nie ma co pokazywać :evil_lol: Quote
szalej Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Stadka zawsze są za małe :evil_lol: Ja mam teraz dwa psy i kota i i tak mi mało :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 ja mam dwa psy, dwa koty i nie wytrzymuję z nimi psychicznie :evil_lol: ale i tak mało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Nie wymyślaj, jak dla mnie mogą być nawet fotki z kalkulatora :lol: Quote
Luzia Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='szalej']Stadka zawsze są za małe :evil_lol: Ja mam teraz dwa psy i kota i i tak mi mało :diabloti:[/QUOTE] W moim brakuje tylko psa, jednego. Przecież nie wymagam dużo, prawda? :evil_lol: Na konia też bym się nie obraziła, no ale tego to na IV piętrze w bloku nie utrzymam :diabloti: Quote
Luzia Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='Angi']ja mam dwa psy, dwa koty i nie wytrzymuję z nimi psychicznie :evil_lol: ale i tak mało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] To się nazywa uzależnienie :evil_lol: Jak mam gorszy dzień to najchętniej bym je wszystkie w piekarniku pozamykała, ale poza tym to jest zabawnie :diabloti: [quote name='agaciaaa']Nie wymyślaj, jak dla mnie mogą być nawet fotki z kalkulatora :lol:[/QUOTE] Jesteś pewna? :evilbat: Quote
agaciaaa Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Luzia']Jesteś pewna? :evilbat:[/QUOTE] Jestem :diabloti: Quote
Luzia Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 No to proszę, fotka ze mną co byś koszmary miała :diabloti::diabloti: Quote
Luzia Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Wszyscy uciekli jak zobaczyli mój ryj :diabloti: Quote
C&B Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Luzia']Wszyscy uciekli jak zobaczyli mój ryj :diabloti:[/QUOTE] ja jestem! Twój ryj to nic... ten mały, jasny pies... rozwala mnie :megagrin: Quote
Luzia Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='C&B']ja jestem! Twój ryj to nic... ten mały, jasny pies... rozwala mnie :megagrin:[/QUOTE] Masz coś do mojej Katastrofy? :mad: Quote
C&B Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 po prostu jest równie przesłodko paskudna jak Chrum :loveu: Quote
Luzia Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Ona nie chrumka, a to że jest lesbą to wina genów nie hormonów :diabloti: Quote
C&B Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 masz psa lesbijkę? :lol: Chrum jest aseksualny :diabloti: Quote
Luzia Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 No wiesz jaki pan taki kram :diabloti: A tak serio to patrząc na to co Strofa wyrabia z Capri to szczerze w to wierze :cool1: Quote
C&B Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 jej orientacja mnie nie przeraża.. ale ten język :diabloti: Quote
Luzia Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='C&B']jej orientacja mnie nie przeraża.. ale ten język :diabloti:[/QUOTE] Lesba potrzebuje odpowiedniego sprzętu :evil_lol: Quote
C&B Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Luzia']Lesba potrzebuje odpowiedniego sprzętu :evil_lol:[/QUOTE] :mdleje: dobranoc. Quote
Recommended Posts