Alicja Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Głosujcie proszę na Rachów: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...&view=viewpoll Wystarczy się zarejestrować na forum i oddać głos! Wasz jeden głos może oznaczać przetrwanie zimy dla 150 psów! Quote
Luzia Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='ATLANTYDA'];)Hejka ,a ja mam nowego tymczasa Pozdrawiamy z Czarnuszkami:p Piękny :loveu: I jak łatwo było się domyślić - czarny :evil_lol: Dziękujemy za pozdrowienia :) [quote name='_ChiQuiTa_']Tiaaa :D haha ^^ Ale wiesz, że jesteś dziwna nie? :diabloti: [quote name='BBeta']https://lh5.googleusercontent.com/-99TerjoacXM/TrVSkTImWUI/AAAAAAAACR0/tMlbTvRj2jU/s1024/DSC08489.JPG Ale cudo :loveu: Twoje? :cool3: A no moje :diabloti: Od 08.11 tego roku :evil_lol: [quote name='Alicja']Głosujcie proszę na Rachów: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...&view=viewpoll Wystarczy się zarejestrować na forum i oddać głos! Wasz jeden głos może oznaczać przetrwanie zimy dla 150 psów! Ja głos już dawno oddałam, ale jakoś nieciekawie to wygląda :shake: Quote
Luzia Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Chwilowo znowu Rachów na prowadzeniu :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Luzia napisał(a): Ale wiesz, że jesteś dziwna nie? :diabloti: .... eeee.... no nie może być ^^ Quote
Luzia Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 _ChiQuiTa_ napisał(a):.... eeee.... no nie może być ^^ I tego się bałam :lol: Quote
BBeta Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Luzia napisał(a):A no moje :diabloti: Od 08.11 tego roku :evil_lol: Gratuluje :) I więcej zdjęć tego cuda poproszę :cool3: Quote
Luzia Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 [quote name='BBeta']Gratuluje :) I więcej zdjęć tego cuda poproszę :cool3: Dziękuję :) Może być takie ? :evil_lol: Quote
BBeta Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Luzia']Dziękuję :) Może być takie ? http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/DSC03495.jpg :evil_lol: :mdleje: :loveu: Więcej! :diabloti: Quote
anka11 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 No nie wiem czy tak dobrze, większość myśli, że już do reszty mi odwaliło. oj tam, co się będziesz przejmować ;) Katastrofa, Burak zresztą też :eviltong: ja też chcę więcej! :D Quote
Luzia Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='anka11']oj tam, co się będziesz przejmować ;) Katastrofa, Burak zresztą też :eviltong: jak bym się przejmowała to bym nawet jednego kłaka w domu nie miała :evil_lol: jak byś ją poznała to byś zmieniła zdanie. W 100% psuje jej każde z imion :diabloti: [quote name='anka11']ja też chcę więcej! :D [quote name='BBeta']:mdleje: :loveu: Więcej! :diabloti: Ależ proszę: Tu ma jakieś 2 tyg :diabloti: :evil_lol: Quote
anka11 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 jak byś ją poznała to byś zmieniła zdanie. W 100% psuje jej każde z imion no to napisałam, że z wygladu nie pasuje ^^ śliczne ma to umaszczenie :loveu: wolałabym zobaczyć(jeśli mogę sobie pozwolić na zachcianki :diabloti:) zdjęcia jak jest większa niż takie pulpety :lol: skąd ją masz taką jedną? EDIT aha, bo u Ciebie jest od listopada czyli nie masz jej od takiego malucha, coś mi się pochrzaniło :P Quote
Marta_Ares Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 ale piękny ten Twój nowy nabytek :loveu: :loveu::loveu: więcej zdjęć poproszę:diabloti: Quote
Luzia Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='anka11']no to napisałam, że z wygladu nie pasuje ^^ śliczne ma to umaszczenie :loveu: wolałabym zobaczyć(jeśli mogę sobie pozwolić na zachcianki :diabloti:) zdjęcia jak jest większa niż takie pulpety :lol: skąd ją masz taką jedną? EDIT aha, bo u Ciebie jest od listopada czyli nie masz jej od takiego malucha, coś mi się pochrzaniło :P[/QUOTE] Spoko, spoko czytać umiem :diabloti: Ja tu ostatnio tylko zachcianki widzę :evilbaT: Znajomej dzieci w czerwcu przyniosły dwa takie jedno dniowe maluchy. Kasia je odkarmiła a potem szukaliśmy im domów. Siostra Strofy od sierpnia w adopcji, a toto bidne szczęścia nie miało, co kto dzwonił, że chętny to potem się już więcej nie odzywał :shake: Przyszło do mnie na DT na początek, no aleeee potem jakoś tak wszyło :diabloti: [quote name='Marta_Ares']ale piękny ten Twój nowy nabytek :loveu: :loveu::loveu: więcej zdjęć poproszę:diabloti:[/QUOTE] Dziękujemy :) Zdjęcia wrzucę ale dopiero wieczorkiem, teraz zbieram się do przytuliska :) Quote
Luzia Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='ATLANTYDA']Została się przez zasiedzenie:cool3:[/QUOTE] Raczej przez to, że się w niej zakochałam :oops: Bo jak podpisałam umowę to miałam 2 czy 3 telefony w jej sprawie, ale grzecznie mówiłam, że bez walki nie oddam :diabloti: Quote
anka11 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Siostra Strofy od sierpnia w adopcji, a toto bidne szczęścia nie miało, co kto dzwonił, że chętny to potem się już więcej nie odzywał tak, tak jasne, od razu pewne nie chciałaś jej nikomu oddać :diabloti: boże jaka cudowna! :loveu: :loveu: https://lh3.googleusercontent.com/-Fc2Igpk3ICI/Ts1uPRjETgI/AAAAAAAAIzQ/KmqzKX8A-_U/s640/IMG_0031.jpg coś w rodzaju " : P " jahahaha te dwa zdjęcia z kociakami rozkoszne, jak tak w grupie śpią : ( ona ma jakiś coś z pyszczkiem czy takie miny odwala? :lol: jak sie dogadała z Pamirem i Funią? Quote
Bewarka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Jeju coraz śliczniejsza, tzn. z każdym zdjęciem coraz to słodsza jest ta psina :iloveyou: Quote
Luzia Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [quote name='anka11']tak, tak jasne, od razu pewne nie chciałaś jej nikomu oddać :diabloti: boże jaka cudowna! :loveu: :loveu: [url]https://lh3.googleusercontent.com/-Fc2Igpk3ICI/Ts1uPRjETgI/AAAAAAAAIzQ/KmqzKX8A-_U/s640/IMG_0031.jpg[/url] coś w rodzaju " : P " jahahaha te dwa zdjęcia z kociakami rozkoszne, jak tak w grupie śpią : ( ona ma jakiś coś z pyszczkiem czy takie miny odwala? :lol: jak sie dogadała z Pamirem i Funią?[/QUOTE] No właśnie nie od razu, na początku była na DT i starałam się ją utemperować na tyle, żeby była w miarę normalnym pieskiem jak pójdzie do adopcji, niestety ( a może i stety :diabloti: ) z czasem jakoś tak się w niej zakochałam i nie chodzi mi tu wcale o wygląd ( bo gdyby tak było to by była owczarkiem niemieckim :eviltong: ) tylko o charakter. Jest psem pewnym siebie, dominującym i zajebiście inteligentnym :loveu::loveu::loveu: Dziękujemy :) Co do zdjęcia to nie wiem czy widać, ale miała tutaj kupę na głowie bo się gdzieś mlasnęła i zauważyłam dopiero jak ją na smycz brałam :evilbat: Oj ona kocha koty, wczoraj byłam u Kasi ( tej znajomej u której się wychowała ), to jedną z pierwszych rzeczy które zrobiła było wrąbanie się na łóżko i przytulanie do kotów :loveu: Z Pamirem są najlepszymi kumplami, niestety Funie próbuje dominować, więc jeszcze 3-4 miesiące i będę miała ciekawie. Tym bardziej, że Funia nie jest już taka jak dawniej i już się tak nie stawia, a woli ustąpić co Strofa bezczelnie wykorzystuje. [quote name='Bewarka']Jeju coraz śliczniejsza, tzn. z każdym zdjęciem coraz to słodsza jest ta psina :iloveyou:[/QUOTE] Ojej kogo moje oczy widzą :loveu::loveu: A bo ja wiem, moim zdaniem jak była mniejsza to była ładniejsza :evil_lol: Quote
anka11 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [QUOTE]Jest psem pewnym siebie, dominującym i zajebiście inteligentnym [/QUOTE] hahha, jakbyś się mnie spytała jaki ma charakter sądząc po zdjęciach stwierdziłabym, że uległa i strachliwa :lol: to w takim razie nieciekawie z Funią... a co z tym pyszczkiem? :P Quote
Izabela124. Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [url]https://lh4.googleusercontent.com/-RT_p6Ny_qRg/Tt89CB4IlUI/AAAAAAAAI2I/eK94oWQ9cVQ/s640/Recoverd_jpg_file%252528467%252529.jpg[/url] rozczulający widok... Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Luzia']na początku była na DT i starałam się ją utemperować na tyle, żeby była w miarę normalnym pieskiem jak pójdzie do adopcji[/QUOTE] trzeba było ją dać do mnie to by była bankowo psem nieadopcyjnym ^^ Quote
Recommended Posts