Ana_Zbyska Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Flavio, to bardzo przyjacielski, przytulasny, kudlaty pies. Urodzil sie prawdopodobnie w 2002 roku.Pomimo swoich kilku lat, ma juz siwa mordke, ktora jest Jego cecha rozpoznawcza.Flavio bardzo dobrze dogaduje sie z innymi mieszkancami schroniska. Ma niezwykly charakterek i czeka na domek, w ktorym bedzie kochany, otoczony opieka.. Flavio na pewno bedzie wdziecznym i wiernym przyjacielem, jezeli tylko dostanie te szanse.. Nie dajmy Mu reszty zycia spedzic w schronisku.. Flavcio przebywa w schronisku w Tarnowksich Gorach "Cichy Kąt". W sprawie Jego adopcji prosimy o kontakt pod nr tel: 600 634 303 Quote
Macho Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 sliczny Flavio idzie na 1 spacer po dogo ! :D :) Quote
Ana_Zbyska Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Czlonek RUSKIEJ BANDY:evil_lol: Quote
San_(jagodowa:) Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Flavio kiedyś był podobno członkiem Ruskiej Mafii, ale po pełnym przygód i niebezpieczeństw życiu (czy może być inne,kiedy się należy do mafii;)) wybrał spokojniejszą i pewniejszą, choć zdecydowanie mniej pasjonującą egzystencję w azylu. Jako towarzyszy przydzielono mu członków Ruskiej Bandy, a przywódcą tej międzynarodowej mieszanki został Dino, który umarł w czerwcu 2006 roku równie nagle jak nagłe było jego usposobienie ... Flavio i Dino jako jedyni okazali się osobnikami cywilizowanymi, przy czym Dino nie wzbudzał zaufania większości wolontariuszy z powodu popędliwego charakteru i nerwowego obejścia. Sprawował rządy silną łapą :diabloti:. Flaviusz natomiast jest psem miłym i sympatycznym, cieszy się z okazywanego mu zainteresowania. Nie ma w nim cienia agresji. Naprawdę nie zasługuje na to,żeby całe życie spędzić w schronisku! [SIZE=1](Zresztą nie tylko on:-() To jest fragment tego,co kiedyś napisałam o całej Ruskiej Bandzie, nie bijcie:oops: Quote
Ana_Zbyska Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Jakie ladne opowiadanko:lol::lol: Quote
Ana_Zbyska Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Przytulasny Flavio, szuka Domku!! Quote
San_(jagodowa:) Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Marillko, c.d. jest w moim komputerze;) Jest to opis Ruskiej Bandy, o Flawiuszu już więcej nie mam;) Quote
marillka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 ale Flavio sie ogłasza :) http://www.adopcje.org/adopcja7061.html Quote
marillka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 jak zwykle ogłoszenie zamieścił ktos inny ja wklejam jedynie link ... Quote
Izabela124. Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Zamieściłam o tym pieknym piesku info na kynologi, anilas world i malym gladiatorze Quote
Recommended Posts