monikab Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Lunia zostaje na zawsze w dt!!!! NIE MAMY WARUNKÓW TRZYMAC WSZYSTKICH PRZYGARNIĘTYCH BIEDOT,A CAŁY CZAS NAM ICH PRZYBYWA.BŁAGAMY O DOMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To śliczne maleństwo zgarnęła z przystanku jakiś czas temu kochana Wiesia.To cudeńko leżało na przystanku zwinięte w kłębuszek i trzęsło się z zimna i strachu.To sunia, ma około roku,Lusilka ma w sobie coś z terierowatych-jest bardzo żywiołowa i temperamentna,wszędzie jej pełno,uwielbia być w centrum uwagi,sięga przed kolana,ma na sobie urocze czarne kropeczki,bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem,uwielbia byc przytulana,głaskana.Jak każdy szczeniak jest małym rozbójnikiem,trochę psoci ale to przecież jeszcze psie dziecko.Jest przurocza.Do tej pory boi się smyczy ale na spacerach jest bardzo słuchana i nie oddala się.Kontaktu z człowiekeim pragnie ponad wszystko.Reaguje z dystansem na nowo poznane osoby ale szybko sie przełamuje i pakuje się na kolana. Po przywiezieniu trzęsła sie przez dłuższy czas,panicznie bała i boi się nadal smyczy.Po założeniu skamlała niemiłosiernie,leżała skulona i posikała sie ze strachu,miała wyraźne (pręgi) ślady uderzeń smycza lub cienkim paskiem.LUSIA(bo tak została ochrzczona) po mału doszła do siebie,jest mała rozrabiarą,pełną życia i niespożytej energi,uwielbia biegac,przynosic patyki,i płoszyc ptaki.Na poczatku uciekała i kuliła sie na ich widok,teraz radośnie przynosi i zachęca do zabawy.Nie załatwia sie w pomieszceniu,widac ze była uczona czystosci. Byc może miała byc amstaffem i jako maleńki psiak przypominała tę rasę lecz kiedy troche podrosła okazało sie ze jest kundelkiem i po co było ją tzrymac.Szukamy dla niej prawdziwego domu,ludzi którzy obdarzą ją miłoscią i zapewnia domek na całe zycie.Obecnie sunia przebywa w pomieszczeniu biurowym .Nie jest to odpowiednie dla niej miejsce i domek trzeba znale.źc jak najszybciej.POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Proszę pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To numry kontaktowe w sprawie Lusi: 509285517 lub 506133568 A oto LUSILKA A może zauroczy właśnie ciebie i pokochasz ją na zawsze..... Quote
monikab Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 do góry moja maleńka!!!!!!!!!!!wierzę ze zauroczysz kogoś na zawsze.Postaram się w najbliższym czasie zrobic jeszcze trochę nowych zdjęc Quote
giselle4 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ......każdy psiak zasluguje na miłość i swojego Pana:loveu:moze sie uda i kogoś zauroczy,powodzenia maleńka:cool3: Quote
MARCHEWA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Czy Lusia jest gdzieś poogłaszana?Jak nie,to mogę ją wstawić na Allegro i ale.gratkę. Quote
D O R K A Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Biedna Lusilka szuka kochającego domu na zawsze... Quote
monikab Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Luśka nie jest nigdzie ogłoszona,bardzo proszę o wstawienie jej gdziekolwiek,będę bardzo,bardzo wdzięczna Quote
gallegro Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 MARCHEWA napisał(a):Czy Lusia jest gdzieś poogłaszana?Jak nie,to mogę ją wstawić na Allegro i ale.gratkę. Jestem w trakcie robienia Allegro. Jeśli możesz, wrzuć małą na alegratkę... Quote
gallegro Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Lusia na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=265607910 Quote
MARCHEWA Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Lusia na ale.gratce;): http://ale.gratka.pl/ogloszenie/708337_7_miesieczna_sunia_szuka_domku.html Quote
gallegro Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 MARCHEWA, jeśli możesz, zajrzyj również tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94946 Może i tym razem podzielimy się "obowiązkami" ;). Allegro już zrobiłem... Quote
MARCHEWA Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='gallegro']MARCHEWA, jeśli możesz, zajrzyj również tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94946 Może i tym razem podzielimy się "obowiązkami" ;). Allegro już zrobiłem... Nie ma sprawy;),ogłoszenie już zrobione. Quote
gallegro Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 MARCHEWA napisał(a):Nie ma sprawy;),ogłoszenie już zrobione. Widziałem. Wielkie dzięki dobra kobieto ;). Quote
monikab Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 dziękuję bardzo, bardzo za ogłoszenie Lusilki!!!!!!!!!!!!,jesteście naprawdę kochani Quote
red Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Fajna ta Lusia... na pewno domek blisko:shake: Quote
monikab Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 do góry maleństwo!!!!!!!!!!szukaj domku Quote
MARCHEWA Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Co słychać u Lusi?Czy ktos się odzywał z ogłoszenia? Quote
gallegro Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Na razie cisza. Jedna osoba obserwuje aukcję... Quote
red Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Śliczna Lusia szuka usilnie ciepłego domku...:placz: Quote
gallegro Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Aukcję Lusi obserwują 4 osoby. Gdyby to dało sie przełożyć na jeden wspaniały domek... Quote
monikab Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Lusiuklka nadal czeka na domek,musi go znalezc szybko bo pomieszczenie biurowe w którym przebywa zostanie sprzedane a wtedy nawet nie chce myslec co się stanie. Quote
Recommended Posts