Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czikunia ma zdrowy pęcherz, nie posikuje już. Jest też odważniejsza i strasznie przylepna. Kochane maleństwo!
Pilnie szukam dla niej domu, bo nie bardzo może zostać w DT. Jej tymczasowa opiekunka ma dużo wyjazdów w najbliższym czasie i nie ma co zrobić z psem. Nie ma jej gdzie zostawić.
Domku, gdzie jesteś? Kto chce kochaną, maleńką sunię?

Posted

Znowu podniosę, choć zaczynam wątpić w powodzenie tej czynności. Podnoszę od jakiegoś czasu, a mimo wszystko nikt do Cziki nie zagląda. Nikt się nią nie zainteresuje. Bidulka. Czym ona zawiniła, że ktoś ją wyrzucił, że się tułała, że nie może długo zostać w DT, że nikt jej nie chce. :placz:

Posted

dreamer napisał(a):
Czy suczka jest wykastrowana?
Ma może jakieś nowe fotki?
Czy jest gdzieś poogłaszana?

Nie wiem, czy jest wysterylizowana. Wet powiedział, że ma na brzuchu coś, co może być blizną, ale nie wiadomo. Bez USG nie da się tego dowiedzieć.

Już poprosiłam Patrycję, u której przebywa Czika, o nowe zdjęcia. Jeszcze jednak ich nie mam.

Czika jest na alegratce i allegro.

Posted

Mogę sunię gdzieś poogłaszać, ale to dopiero wieczorem. Można użyć tekst z allegro?

Mogłabym również podjechać, żeby zrobić suniecze nowe zdjęcia, jeśli w domku tymczasowym jest problem z aparatem.

Dobrze byłoby się dowiedzieć czy jest wykastrowana, a jeśli nie to zrobić zabieg, ale to koszt; ja na razie nie mam nawet co wystawić na bazarek. :shake:

Posted

dreamer napisał(a):
Mogę sunię gdzieś poogłaszać, ale to dopiero wieczorem. Można użyć tekst z allegro?

Mogłabym również podjechać, żeby zrobić suniecze nowe zdjęcia, jeśli w domku tymczasowym jest problem z aparatem.

Dobrze byłoby się dowiedzieć czy jest wykastrowana, a jeśli nie to zrobić zabieg, ale to koszt; ja na razie nie mam nawet co wystawić na bazarek. :shake:

Myślę, że w DT nie ma problemu z aparatem, raczej jest problem z czasem, bo Patrycja ma dużo wyjazdów i ciągle nie ma jej w domu. :(

Jeśli chodzi o sterylkę, to opiekunka tymczasowa Cziki, jest przeciwna, już z nią rozmawiałam, ale nic z tego. Raczej trzeba będzie przekonać do sterylki nowego właściciela, bo DT jest nie do przekonania. Niestety. :(

Jeśli możesz jeszcze gdzieś Czikę ogłosić, to bardzo chętnie. :)

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Jeśli chodzi o sterylkę, to opiekunka tymczasowa Cziki, jest przeciwna, już z nią rozmawiałam, ale nic z tego. Raczej trzeba będzie przekonać do sterylki nowego właściciela, bo DT jest nie do przekonania. Niestety. :(

Jeśli możesz jeszcze gdzieś Czikę ogłosić, to bardzo chętnie. :)

Kiepsko, że DT nie chce kastracji, to zawsze bezpieczniej niż namawiać nowych ludzi :shake:

Ok, wieczorem poogłaszam sunię.

Posted

dreamer napisał(a):
Kiepsko, że DT nie chce kastracji, to zawsze bezpieczniej niż namawiać nowych ludzi :shake:

Ok, wieczorem poogłaszam sunię.

Szkoda, że DT jest przeciwne starylce, ale moje dyskusje spełzły na niczym. Nie poruszam już zatem tego tematu, bo tylko nerwy sobie szarpię.

Czy poogłaszałaś Czikę? Jeśli tak, to gdzie? Z góry dziękuję za pomoc. :calus:

Posted

Tak, właśnie miałam wstawiać linki.

bezpośrednie linki do ogłoszeń Cziki
kupsprzedaj.pl
ogłoszenia24.pl
autogiełada.pl
zwierzęta.low.pl
bono-polska.pl
gumtree.pl
karmy.nazwa.pl

linki do spisów ogłoszeń (nie ma bezpośredniego linku na tych stronach)
vetmozga.pl
dogs.pl
mojpupil.pl
ogłoszenia.4łapy.pl

linki gdzie tez zamieściłam, ale jeszcze nie ma chyba aktualizacji, bo ich nie widać
karusek.pl
viva.org.pl

Na razie tyle.

Posted

dreamer napisał(a):
Tak, właśnie miałam wstawiać linki.

bezpośrednie linki do ogłoszeń Cziki
kupsprzedaj.pl
ogłoszenia24.pl
autogiełada.pl
zwierzęta.low.pl
bono-polska.pl
gumtree.pl
karmy.nazwa.pl

linki do spisów ogłoszeń (nie ma bezpośredniego linku na tych stronach)
vetmozga.pl
dogs.pl
mojpupil.pl
ogłoszenia.4łapy.pl

linki gdzie tez zamieściłam, ale jeszcze nie ma chyba aktualizacji, bo ich nie widać
karusek.pl
viva.org.pl

Na razie tyle.

Bardzo dziękuję. :calus: