pingwinek=] Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Witam, po dlugiej przerwie. :lol: cos mnie tak naszlo aby porozmawiac o kucykach waszych yoraskow. kucyk kucykiem wiadomo, kazdy ma swoj sposob by piesek ladnie sie prezentowal i zeby mu bylo wygodniej! No wlasnie tym razem o wygode mi chodzi, chcialam bym dowiedziec jakie macie sposoby na wiazanie(podpinanie itp)wloskow na glowkach kiedy sa one naprawde dlugie. Moze troche wyjasnie: moja yorek mimo to ze ma zapleciony warkoczyk na glowce zawsze on przekreca mu sie do przodu i bida mi chodzi z koncem warkocza na nosie :shake: co nie musze tlumaaczyc moze byc denerwujace, dla nas i dla psa, jak sobie z tym radzicie? upinacie? dodam ze obciecie kucyka o polowe jest surowo zabronione bo piesek musi miec wlosy do spiecie wystawowego koka na wystawie :eviltong: p.s. nie obraze sie za wstawienie jakiegos ladnego zdjecia z kucolem :) Quote
mery Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 To może zapleć mu warkocz francuski, wtedy na pewno nie będzie mieć końcówki warkocza na nosie. A swoją drogą taki temat już chyba był. Pozdrawiam. Mery Quote
tigrunia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Albo zepnij ten warkocz gumką (tzn. złóż na pół i zepnij ) :) Quote
tigrunia Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 A ja się wreszcie nauczyłam robić ładny kucyk!! :multi::multi: Byłam z Jessi u fryz. i mi pokazała :) Teraz Jessi chodzi jak dama z wielka kitą :eviltong: Quote
tigrunia Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Zajrzyj do galerii Jessi .. tam są nowe fotki w nowej kitce :loveu: Quote
Behatka Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Moja suczka nie za bardzo lubi kucyka. Jak ją uczeszę to mierzwi się o poduszkę aż się rozczochra. Może ja nie umiem jej uczesać? Quote
Just_York Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Do ,,kitki'' przyzwyczaja się już szczeniaka...Mój ma zapiętą spinkę na łebku... :-) Quote
Balbina. Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Mój nie ma kiteczki bo kazałam włoski na główce obciąć na krótko ;) Quote
eve86 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ja zaczełam teraz przyzwyczajac swojego do kitki narazie spinam mu mała spineczka tak zeby nawet nie zdawał sobie sprawy ze cos ma główce... jak mu zapne wiekszą to sie tak denerwuje jaknu mu wielka mucha na główce usiadła :) Quote
nate Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ja swojemu kitki nie robię, bez wygląda znacznie lepiej. tylko że ja go nie wystawiam, więc nie musze się meczyć z utrzymaniem tej szaty wywtawowej. a zresztą - tata zawsze mówi, że mam mu nie robić, 'bo to pies, a nie pedał' :lol: Quote
Nati28 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Moj tata mowi identycznie, ze chlopak nie bedzie nosil kitki :evil_lol: Ale nie jest wysluchany, bo to moj psiak ;) Quote
Balbina. Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 nate napisał(a):ja swojemu kitki nie robię, bez wygląda znacznie lepiej. tylko że ja go nie wystawiam, więc nie musze się meczyć z utrzymaniem tej szaty wywtawowej. a zresztą - tata zawsze mówi, że mam mu nie robić, 'bo to pies, a nie pedał' :lol: Ostatnie zdanie-:roflt::roflt::roflt: Quote
Yoko2009 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 moja Yokulka również nie przepada za kitką, strasznie się wierci a po uczesaniu trze głową aż do chwili w której wygląda jakby dawno grzebienia nie widziała hihih...ma dopiero 6 miesięcy i mam nadzieję ze się.przyzwyczai. Quote
Princess_York Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 moja nie lubi kitek ale spinki lubi :evil_lol: . chociaż jest za każdym, razem tak że się tarza wierci sztyurcha łapą az to dziwne cus nie zejdzie . :lol: Quote
Recommended Posts