Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, po dlugiej przerwie. :lol:
cos mnie tak naszlo aby porozmawiac o kucykach waszych yoraskow. kucyk kucykiem wiadomo, kazdy ma swoj sposob by piesek ladnie sie prezentowal i zeby mu bylo wygodniej!
No wlasnie tym razem o wygode mi chodzi,
chcialam bym dowiedziec jakie macie sposoby na wiazanie(podpinanie itp)wloskow na glowkach kiedy sa one naprawde dlugie.
Moze troche wyjasnie: moja yorek mimo to ze ma zapleciony warkoczyk na glowce zawsze on przekreca mu sie do przodu i bida mi chodzi z koncem warkocza na nosie :shake: co nie musze tlumaaczyc moze byc denerwujace, dla nas i dla psa, jak sobie z tym radzicie? upinacie? dodam ze obciecie kucyka o polowe jest surowo zabronione bo piesek musi miec wlosy do spiecie wystawowego koka na wystawie :eviltong:
p.s. nie obraze sie za wstawienie jakiegos ladnego zdjecia z kucolem :)

Posted

To może zapleć mu warkocz francuski, wtedy na pewno nie będzie mieć końcówki warkocza na nosie.

A swoją drogą taki temat już chyba był.
Pozdrawiam. Mery

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 year later...
Posted

Ja zaczełam teraz przyzwyczajac swojego do kitki narazie spinam mu mała spineczka tak zeby nawet nie zdawał sobie sprawy ze cos ma główce... jak mu zapne wiekszą to sie tak denerwuje jaknu mu wielka mucha na główce usiadła :)

• 2 weeks later...
Posted

ja swojemu kitki nie robię, bez wygląda znacznie lepiej. tylko że ja go nie wystawiam, więc nie musze się meczyć z utrzymaniem tej szaty wywtawowej.
a zresztą - tata zawsze mówi, że mam mu nie robić, 'bo to pies, a nie pedał' :lol:

• 2 weeks later...
Posted

nate napisał(a):
ja swojemu kitki nie robię, bez wygląda znacznie lepiej. tylko że ja go nie wystawiam, więc nie musze się meczyć z utrzymaniem tej szaty wywtawowej.
a zresztą - tata zawsze mówi, że mam mu nie robić, 'bo to pies, a nie pedał' :lol:

Ostatnie zdanie-:roflt::roflt::roflt:

Posted

moja Yokulka również nie przepada za kitką, strasznie się wierci a po uczesaniu trze głową aż do chwili w której wygląda jakby dawno grzebienia nie widziała hihih...ma dopiero 6 miesięcy i mam nadzieję ze się.przyzwyczai.