Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no niestety nie udało się:-(. obiecano mi wydac suczkę za tydzień, podobno jej stan zdrowia sie polepsza, ale ja jej nie widziałam, podobno jest leczona, podobno... podobno...

Posted

tanitka napisał(a):
no niestety nie udało się:-(. obiecano mi wydac suczkę za tydzień, podobno jej stan zdrowia sie polepsza, ale ja jej nie widziałam, podobno jest leczona, podobno... podobno...

podobno...tylko tam nie ma wetów...no chyba, że ktoś ich tam przywiezie....
fundacji AST nie chcieli wydać astki w opłakanym stanie...

Posted

masz jakas wyzlice z okolic oswiecimia? zglosila sie do mnie pani chetna na sunie wlasnei z oswiecimia

:shake::shake::shake::shake::shake:

amstaffka, pekińczyk, ON i wyżlica - wszystkie mają domy tymczasowe i wszystkie zostały..

Posted

tanitka napisał(a):
:shake::shake::shake::shake::shake:

amstaffka, pekińczyk, ON i wyżlica - wszystkie mają domy tymczasowe i wszystkie zostały..

czyli wszystkie maja domki juz?
to moze gdzies z okolic? a wogole to gdzie oswiecim jest? kurcze bo wiezc nasza zamojska sunke to daleko....:shake:

Posted

Oświęcim jest koło Krakowa.

Ta suczka i reszta piesków zostały u "opiekuna" żaden z nich nie został wydany do domu tymczasowego.:shake: Niestety.
Nie wiadomo w jakim stanie ona bedzie za tydzień.

Posted

tanitka napisał(a):
Oświęcim jest koło Krakowa.

Ta suczka i reszta piesków zostały u "opiekuna" żaden z nich nie został wydany do domu tymczasowego.:shake: Niestety.
Nie wiadomo w jakim stanie ona bedzie za tydzień.

kuuuurcze....:shake:
hmm...co robic?

Posted

tanitka napisał(a):

Wg mnie sprawa śmierdzi na kilometr - bo co to za dziwny termin - "za tydzień"..??
Gdyby ktoś chciał się powoływać na kwarantannę - to by powiedział za 14 dni, a gdyby rzeczywiście miał dobrą wolę - to wydałby od razu, nawet na jakieś zaświadczenie, że odbierający w razie odnalezienia właściciela odda psa, lub za jakąś kaucję, coś w tym stylu :roll:
A tak - to wszystko wygląda na ściemnianie - coś mi się wydaje, że tydzień się okaże, że pies był zdrowy, tylko... uciekł... :cool3:

Posted

malagos napisał(a):
ale czy my możemy na to coś poradzić? Niech to szlag :angryy:

no chyba niestety nie możemy :niewiem: - jedyne co, to gdyby się znalazł "właściciel" psa...

Posted

tanitka napisał(a):
jutro mam nadzieje, będa dobre wiadomości telefoniczne:roll:

Tanitko trzymam kciuki bardzo mocno.....daj znać co i jak :roll:

Posted

rozmawiałam telefonicznie z obecnym opiekunem suni. Podobno czuje sie lepiej, je, pije i troszkę chodzi.
może w połowie tygodnia zostanie mi przekazana.
Ponoć jest słodka, kochana, przytulaśna..... tylko bezdomna.

Aha, chyba musimy nadać jej już imię, dziś będąc w podróży wymyśłiłam -RAJA od raju, do którego sunia mam nadzieję trafi jak znajdziemy jej cudowny dom. Co wy na to? Inne propozycje?:lol: