dariaopole Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 dzięki Ss, cos pokombinujemy, zapytałam też na wątku amstaffki z Rybnika czy nie ma kogos kto mógłby sprawdzić ten domek. Quote
Madziek Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Dzięki Daria i dzięki Ss :) oby sie ktos znalazl kto sprawdzi ten domek :) Daria a pisalas moze privy to tych dwoch dziewczyn z rybnika, ktore pisza na watku tej astki? Quote
Madziek Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 uff juz wszytko zalatwione - wizyta przedaodpcyjna sie odbedzie :) Quote
dariaopole Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Madziek napisał(a):uff juz wszytko zalatwione - wizyta przedaodpcyjna sie odbedzie :) ooo to super!!! madziek nie pisałam im nic na pw, padałam na nos i już szare komórki mi nie działały :evil_lol: no ale cieszę się ,że wszystko załatwione. Oby domek był ok i oby Lilka na weekend była już w domku !!! Quote
natalia_aa Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 No to trzymamy kciuki i czekamy na wiesci... Oby wszystko sie udalo :) Quote
chalimala Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 aloha :) wiem, że cierpliwie czekacie na wieści, ale dopiero ok 20 bedę miała kierowce z którym skocze do Pani zosi :) zadzwonie do Magdy i ona Wam tu wszystko napisze :) Quote
dariaopole Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 dostałam jedynie smsa od Magdy że Lili będzie mieć dom!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: tytułu jeszcze nie zmieniam;) Quote
natalia_aa Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 No to ciesze sie niezmiernie :multi: I czekam na ostateczna decyzje i informacje ze Lili jest juz w nowym domku :) Quote
karolina1 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 o jak wspaniale!! :multi::multi::multi: Quote
chalimala Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 byłam rozmawiałam z panią Zosią będą idealnym domkiem dla Lili :) podejrzewam, że pewnie już po nią jadą :) Quote
dariaopole Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 ja tylko czekam na info od magdy ,że Lili w domku i że wszystko ok, wtedy zmienię tytuł ;) Quote
JustynaJK Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 taka śłiczna sunia -oby jak najszybciej w domciu Quote
andzia69 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 dariaopole napisał(a):ja tylko czekam na info od magdy ,że Lili w domku i że wszystko ok, wtedy zmienię tytuł ;) no to wspaniale!!!!! są jednak dobrzy ludzie na tym świecie co pokochają tych psich mordercow!:loveu: Quote
dariaopole Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Lilka pojechała dziś do nowego domku !!!!:multi::multi::multi::multi: tytułu jeszce nie zmieniam , poczekamy co pani o niej napisze;) Quote
Tengusia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Superasnie oby to byl juz ten jedyny :multi::multi::multi::multi: Quote
Tengusia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Przepraszam za off :offtopic: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9006263#post9006263 Quote
natalia_aa Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Super :multi::multi: No to czekamy na info z nowego domku, jak tam ta rozbrykana sunia sie sprawuje :) I nowe foteczki by sie przydaly... Quote
Madziek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Wczoraj rozmawiałam z nową Panią Lili. Podróż zniosła bardzo dobrze, w nocy wpakowała się do łóżka ;-) Pani jest nią zachwycona, mówi że jest urocza i kochana. Ale Lilka pokazała też różki. Ugryzła młodszego chłopca. Pani się nie zraża, raczej szukała przyczyny i powiedziała ,że musi być ostrożniejsza i pilnować chłopca. Będzie pracować nad suczką, bo nie chce, żeby skakała po łóżkach i fotelach. Podobno Lili ma ładne tereny do chodzenia na spacerki, ale wczoraj raczej chciała wchodzić do każdego bloku niż iść gdzieś dalej. Tak samo z resztą robiła kiedy w sobotę przed wyjazdem do nowego domku wzięłam ją na spacer. Chciała wchodzić do każdego auta, na każdą klatkę schodową, do baru też a raz zobaczyła sklep z przeszklonymi drzwiami i z rozpędu weszła w te drzwi... przepraszam, ale ja mało nie posikałam sie ze smiechu. Lili za to byla bardzo zawiedziona, ze nie udalo jej sie dostac do srodka. Mam nadzieje, ze pani da sobie rade z temperamentem Lilki i ze wszystko bedzie dobrze Quote
natalia_aa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No to juz na poczatku pani plusy zbiera... nie jedna osoba by sie zrazila i oddala psa, bo... agresywny :shake: A tu prosze szukamy przyczyny, rewelacja, ale sie malenkiej trafilo :loveu: Oczywiscie nie zachwalam za bardzo, bo to jeszcze za wczesnie, choc poki co widze ze rokowania sa dobre :multi: Quote
Recommended Posts