Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madziek napisał(a):
uff juz wszytko zalatwione - wizyta przedaodpcyjna sie odbedzie :)

ooo to super!!!

madziek nie pisałam im nic na pw, padałam na nos i już szare komórki mi nie działały :evil_lol: no ale cieszę się ,że wszystko załatwione. Oby domek był ok i oby Lilka na weekend była już w domku !!!

Posted

dariaopole napisał(a):
ja tylko czekam na info od magdy ,że Lili w domku i że wszystko ok, wtedy zmienię tytuł ;)

no to wspaniale!!!!! są jednak dobrzy ludzie na tym świecie co pokochają tych psich mordercow!:loveu:

Posted

Wczoraj rozmawiałam z nową Panią Lili. Podróż zniosła bardzo dobrze, w nocy wpakowała się do łóżka ;-) Pani jest nią zachwycona, mówi że jest urocza i kochana. Ale Lilka pokazała też różki. Ugryzła młodszego chłopca. Pani się nie zraża, raczej szukała przyczyny i powiedziała ,że musi być ostrożniejsza i pilnować chłopca. Będzie pracować nad suczką, bo nie chce, żeby skakała po łóżkach i fotelach. Podobno Lili ma ładne tereny do chodzenia na spacerki, ale wczoraj raczej chciała wchodzić do każdego bloku niż iść gdzieś dalej.
Tak samo z resztą robiła kiedy w sobotę przed wyjazdem do nowego domku wzięłam ją na spacer. Chciała wchodzić do każdego auta, na każdą klatkę schodową, do baru też a raz zobaczyła sklep z przeszklonymi drzwiami i z rozpędu weszła w te drzwi... przepraszam, ale ja mało nie posikałam sie ze smiechu. Lili za to byla bardzo zawiedziona, ze nie udalo jej sie dostac do srodka.

Mam nadzieje, ze pani da sobie rade z temperamentem Lilki i ze wszystko bedzie dobrze

Posted

No to juz na poczatku pani plusy zbiera... nie jedna osoba by sie zrazila i oddala psa, bo... agresywny :shake: A tu prosze szukamy przyczyny, rewelacja, ale sie malenkiej trafilo :loveu: Oczywiscie nie zachwalam za bardzo, bo to jeszcze za wczesnie, choc poki co widze ze rokowania sa dobre :multi: