Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):
czyli co...ma domek???????????

no chyba tak. Mam nadzieję, że nie wróci z powrotem. Jakoś sie z tego nie cieszę no ale przynajmniej ślicznota w zimnie nie siedzi.

Posted

Franca - nawet mi nie mów bo ja też mam , obawiam się ,że koleś ją odebrał żeby komus sprzedać :shake: a Lilka taka była słodka, szybko by super domek znalazła!! No ale nic tu po nas niestety :shake:

Posted

[quote name='dariaopole']Franca - nawet mi nie mów bo ja też mam , obawiam się ,że koleś ją odebrał żeby komus sprzedać :shake: a Lilka taka była słodka, szybko by super domek znalazła!! No ale nic tu po nas niestety :shake:

Właśnie dokładnie to samo mam na myśli.... :cool1:

Ale trzeba mieć nadzieję, że gdziekolwiek jest - ma się jak najlepiej i ma dobry domek.

No niestety, czasem mimo starań niewiele możemy zrobić.

• 2 weeks later...
Posted

sunia po wyciągnięciu ze schroniska wylądowała u znajomego właściciela który ma małe raczkujące jeszcze dziecko. Lili ze względu na swój temperament i "niedelikatność" nie może mieszkać w domu z małym dzieckiem. Koleś więc chce ją oddać. Jak wychodzi do pracy to żona nie chce z nią zostawać wiec sunia cały dzień siedzi w jakiejś szopie:shake: bedziemy próbować załatwić jej sterylizację

Posted

koleś oddał Lili do schroniska :-(
w schronisku podejrzewają ,że koleś ją bił gdyż Lili boi się jak ktoś do niej podchodzi a wcześniej cieszyła się jak głupia.
w niedalekim czasie powinna mieć sterylkę i dochodzić do siebie będzie w tym zimnym boksie :placz: