Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Całowanie i przytulanie uskuteczniamy przeważnie w boksie, bo potem to już czasu nei ma. Trzeba wywąchaać, wybiegać, wyskakać. Czasami przybiec i przytulić się do nóg. I dalej szaleństwa wyczyniać.

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Gallegro, prawda, że Lenka jest bardzo urodziwa ? Jak owczarek ma uszka. Oby szybko znalazła b.dobry domek.
Mariolko zdrowiej, odpoczywaj - życzymy Ci zdrówka. Czuwamy nad małą, choć z daleka.

Posted

red napisał(a):
Dzięki Gallegro, prawda, że Lenka jest bardzo urodziwa ? ...

Prawda, prawda... już kiedyś chyba pisałem, że Radom słynie z urodziwych panienek ;). Nie żeby zaraz np w Krakowie takich brakło, ale akurat o Radomiu, mam info z pierwszej ręki :lol:.
A Lenka to faktycznie cudna sunia...

Posted

Lenka cały czas czeka na domek. Jest bardzo słodziutka garnie się do ludzi, każdemu kto podchodzi do boksu chwali się swoją piłeczką-jeżykiem, jest chyba z niego bardzo dumna;). Biedactwo od nowa poznaje świat.

Posted

Lenka bardzo zapadła mi do serca... marzę o wspaniałym domku dla niej, żeby niczego jej nie brakowało, bo w swoim życiu chyba nie miała niczego.. niestety.

Posted

Lenka jest po sterylce, wszystko jest ok. Jest bardzo porządną sunią, jej posłanko jest zawsze w należytym porządku, nie gryzie, nie niszczy a jej nieodłącznym przyjacielem jest maskotka jeżyk, to niesamowite, że tak uwielbia tę zabawkę, pewnie pierwszą w życiu. Czekamy na powodzenie ogłoszeń w gazetach. Uściski dla Lenki i dla Was kochane dziewczyny za opiekę nad Lenką.Trzymam kciuki, żeby znalazła wspaniały dom.

Posted

Lenka nie uciekaj za daleko...... Wyglądaj domku:shake: Lenka będzie również w przyszłym tygodniu w krakowskim dzienniku, uff...może ją wypatrzy dobra dusza.

Posted

W hotelu wirus. Z Lenką jest źle. Wszystkie psy chorują. Grall, Paju, Sabonka. Dzisiaj lekarz zabrał ją do lecznicy.
Przepraszam Was dziewczyny, ale nic nie mogłam zrobić.
Wczoraj był ogłoszenie w Wyborczej. Dzwonili Państwo, są zdecydowani, a tu taka straszan choroba. Płakać mis ię chce. Paju chory, Grall chory, Sabaonka chora.

Posted

Żeby tylko żyła, cholerny wirus, ptasia grypa, psia grypa....Bardzo mi na niej zależy (zresztą wszystkie trzeba ratować, biedne psiaki) jak się to objawia, Mariolka piszcie proszę.

Posted

Aniu, lekarz był u niej dzisiaj już dwa razy, wczoraj też. Podjął decyzję, żeby ją zabrać do lecznicy.
Najprawdopodobnij sunia z Olkusza - Miodunka - od AgiG przywlokła coś, miała i ma dalej okropną sraczkę. I poszło po psach. Niemal po wszytskich.

Posted

To parwo. Lenka nie może wrócić na hotel, mimo, że tam się zaraziła. Nie moze też zostać w lecznicy - nie ma izolatki.
Dostaje kroplówki i surowicę i antybiotyk i witaminy i ... co tylko można jej dać.
To podły schroniskowy wirus. Nawet szczepione psy się pochorowały. Tylko one lżej to przechodzą.
Leneczko! Błagam trzymaj się!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Mój jeżyk kochany.....Nie mogę przetrawić tej wiadomości.Ona musi żyć... Boże, teraz przed nią otworzył się świat i taki pech...:placz: Trzymaj się maleńka, jesteśmy z Tobą.