agniesia774 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Witam. mam 2 letniego cocker spaniela. wczoraj bylismy z nim pierwszy raz na profesjonalnym strzyżeniu. Skrócilismy sierść na łapkach, pod ogonem i troszkę uszy. Ale wynik moim zdaniem nie zadowalajacy. Podzielcie się informacją jak Wy strzyżecie swoje cockerki:roll: pozdrawiam Quote
cockermanka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Moje psy "robię" według wzorca-oczywiście z uwzględnieniem indywidualnych cech budowy itp.... Chyba nieźle mi to wychodzi ;) Masz może fotki Twojego piesa? Quote
BBeta Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Wszystko zależy od fryzjera. Niestety zdarzają się tacy, którzy o strzyżeniu spanieli wiedzą nie wiele i strzygą jak im się podoba :shake: Trzeba uważać Jeśli o mnie chodzi to nie dawno właściciel salonu do którego jeździłam zrezygnował i zlikwidował działalność, więc byłam zmuszona poszukać nowego :-( Quote
magduf Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Z moim psem tez byl problem ostatnim razem z mojego psa fryzjer zrobil pudla brakowalo mu tylko pomponikow.I musze sie z wami zgodzic ,ze fryzjerzy nie maja bladego pojecia jak strzyc spaniele.Pozdrawiam Quote
Recommended Posts