Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

numer: 241
imię: Lubek
wielkość: duza
rasa: mix owczarka
data przyjęcia: 2005-12-12
przebywa w boksie: boks 41

LUBEK to bardzo spokojny pies ,który lgnie do człowieka.
Niestety widać że jego wzrok pogarsza się i pies coraz bardziej polega bardziej na słuchu niż na tym co widzi.Bez naszej pomocy ten pies zginie w schronisku,bo na adopcję ma minimalne ,albo nawet zerowe szanse.
Lubuś 7.11 był na wizycie u doktora Garncarza niestety nie da się mu już pomóc zostanie niewidomy
BłAGAMY O DOM DLA TEGO WSPANIAłEGO PSA

zapraszam także do zakupu cegiełek
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=262766862

kontakt w sprawie adopcji;
tel 792-061-133 Agnieszka
mail agamic@toya.net.pl

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lubek traci wzrok,ale to nie oznacza,ze nie bedzie cie kochał,merdał ogonkiem ,witał cie kiedy wracasz i tracał zimnym noskiem i lizał jezorkiem.Daj mu szanse...........

Posted

Nie ma co hopac i mówić, ze pis nieadopcyjny. Moja propozycja jest taka:
- zabrać psa i to czym prędzej ( póki jeszcze cokolwiek widzi) na badania do dr. Garncarza.
Ustalmy plan działania.
Trzeba będzie załatwić samochód, kogoś kto pojedzie z kierowcą i psem do W-wy i zrobić zrzutkę .
Oczywiście trzeba tez poprosić p. dyrektor o zgodę na wydanie psa na badania.
Może uda sie psinie przywrócić wzrok i ujrzeć na nowo świat????????

Co wy na to???
Czy wiadomo w jakiej kwocie byśmy się zamknęli???

Posted

Odnalazłam Lubka w schronisku. Niestety nikt sie po niego nie zglosił. czekalam do oporu. Nie przenioslyśmy go do hospicjum. Dlatego, ze przenioslyśmy Rali do kwatery Zbyszka. A Pani dyrektor chciała żeby dwie budy zostaly interwencyjne. Nastepna wolna buda jak będzie to przypniemy tam Lubka. Tak myslę. Albo jeszcze poprosimy Panią Dyrektor o pomoc w jego sprawie.

Posted

musicie mieć kasę na wizytę, transport, i nie wiem jak to jest u Garncarza czy na miejscu robi wyniki. Bo być może będzie chciał mu zlecić badania z krwi, choćby na cukrzyce. Czasami to jest przyczyna złego wzroku.
I co jak mu przepisze jakieś leki??? tez trzeba będzie mieć kasę żeby je wykupić. A wcale nie jest wykluczone, ze będzie konieczna operacja( zakądając mniej optymistyczny wariant)

Posted

Z tego co wiem,to drogi lekarz chyba,ze potraktuje ulgowo nasza bide:roll:moja kolezanka wysłała do niego maila w sprawie swojego pieska,a potem dopiero umowiła sie z nim na wizyte.

Posted

wobec tego cioteczki, sięgamy do skarpetek po grosiki i trzymamy kciuki za pomyslna diagnozę.

Cioteczko masz mistrza w szybkim umawianiu wizyt.
Uwaga LABUŚ - NADCHODZIMY!!!!!