wysoka_pieguska Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 W Ciapkowie można wygrawerować? Ile kosztuje taka przyjemność? Jeśli zapłacę za nią choć trochę mniej niż za tą, którą ma nasz drugi pies, to zrobię to bardzo chętnie. Grawer na Świętojańskiej wziął od nas 45 zł w zeszłym roku. Quote
natalia_aa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Wszystko juz napisane w privie :) Ale dla innych chetnych odwiedzajacych watek informuje iz: - przy adopcj psiaka ze schroniska taka blaszke otrzymuje sie za 10zl - natomiast chcac to wygrawerowac calkiem prywatnie w granicach 20-30zl (nie pamietam dokladnie) :) Quote
wysoka_pieguska Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Rany, już śpi dwa dni, z małymi przerwami na siku. Nie chce wychodzić na dwór (idziemy tylko na pierwszą trawkę), i ciągnie ją domu w tempie ekspresowym. Quote
wysoka_pieguska Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Jeszcze mam pęcherze na stopach po tych wielogodzinnych poszukiwaniach Donki w lesie i okolicach. Quote
jadwiga Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 to wspaniale,że się znalazła! sama mam psa uciekiniera i tylko dzięki adresówce i pomocy ludzi do mnie wraca... Quote
Recommended Posts