Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heh nie zbyt bardzo ale niestety mama bedzie marudzic ze biore antybiotyk a chodze po dworze... a tak w ogole to ja wlasnie z Witomina jestem wiec jak cos to sloze pomocą tyle ze no.. bardzo mi przykro ale nie w tym tyg najpierw musze sie wyleczyc

Posted

Kurcze no przeciez nie mogla zapas csie pod ziemie, czyli tak kontakt mamy ze schroniskami:
Luzino kolo Wejherowa
Gdyńskie CIapkowo
Gdańsk
Sopot? - jak tu sprawa wyglada...
Maloszyce kolo Leborka - moze jendak warto by bylo sie tam przejechac, przez telefon moga wcale nie powiedziec, to male schronisko podobno...

Posted

Ktoś widział owczarka błąkającego sie dzisiaj rano koło Reala, ale ja dowiedziałam sie o tym wieczorem (już żadnego psa tam nie było, gwizdałam, nawoływałam) i nic nigdzie sie nie poruszyło ani nie zaszczekało (zaszczekał jakiś pies, ale to nie był jej głos). Jeszcze raz pojadę do Sopotu, albo może zadzwonię, bo ja podróżuję z małym dzieckiem i wózkiem bardzo źle mi sie wjeżdża na perony.

Posted

Dzisiaj o 2 w nocy była widziana na Dworcu Głównym, czyli nadal jest w Gdyni i się błąka. Nie podchodzi do ludzi pomimo nawoływań. Mój mąż dzisiejszą noc spędzi na dworcu. Powiedzcie mi, gdzie pies spędza dzień skoro jest widywana późnym popołudniem i nocą? Czy jest sens obklejać Witomino, skoro krąży w okolicach Dworca, tyle że nie daje sie złapać?
Poradźcie mi coś. PROSZĘ.

Posted

ODNALEZIONA!!!!!!!!!!!!!!!
Znaleźliśmy Donę, po komunikatach w Radio Gdańsk zaczęły się telefony, o tym że widać ją na Dworcu w Gdyni i dzięki zaangażowaniu Straży Miejskiej i Służb Kolejowych oraz przechodniów udało się ją nam wreszcie namierzyć. Teraz jest już w domu (odrobaczona i zbadana przez weterynarza) i odpoczywa na swoim posłaniu. Teraz jedynie musimy pozdejmować ogłoszenia o naszych poszukiwaniach.
Dziękujemy wszystkim, którzy nam pomogli.

Posted

Strasznie się cieszę!!! Ja wciąż czekam, że moja Pixie się znajdzie.Dzięki takim zakończeniom wierzę, że się znajdzie.Mam do Pani parę pytań, czy mogę wysłać majla?(sorry, że tutaj)