AgaZ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ojj diabełku włochaty mimo,że bokserem nie jesteś nie sposób odmówić Ci słodyczy,urody i chęci w:loveu:ycałowania Quote
Aganiok Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Saruniu nie ma Cię już z nami prawie 4 miesiące :-( Na Wigilię zawsze dostawałaś ode mnie kawałek opłatka. Kocham cię bardzo i tęsknię każdego dnia. Oby tam gdzie jesteś było Ci dobrze. Quote
kwiatek82 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Aganiok napisał(a): Oby tam gdzie jesteś było Ci dobrze. Na pewno jest jej tam dobrze - spogląda cały czas na Ciebie i pewnie też teskni :( tak mi przykro tule mocniutko i zapalam lampke <*> dla Saruni ! Quote
Aganiok Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Niedawno minęły 2 długie lata od kiedy nie ma z nami najukochańszej Saruni <*> <*> <*> Mam nadzieję, że jest Ci dobrze tam gdzie teraz przebywasz. Quote
nombre Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 popłakałam sie. Piekne babcia dozyla pięknego wieku zycze moim boksiom i sobie zeby byly tyle z nami , a sa juz 9,5 i 10 lat Quote
Recommended Posts