Aganiok Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Po dwóch latach pobytu na Dogomanii zdecydowałam się w końcu założyć galerię mojej ukochanej bokserce. Sara jest z nami od ponad 13 lat. NIe muszę chyba dodawać jak bardzo ją kochamy. Bokserowiroza w zaawansowanym stadium. POstaram się sukcesywnie wrzucać fotki i stare i nowe. Troszkę się ich uzbierało przez te lata. a kuku :p pańcia miewała różne dziwne pomysły :diabloti: i jedno z nowszych zdjęć Quote
joaaa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 No lepiej późno, niż wcale! :eviltong: Jak tam zdrówko boksi babci? Quote
Aganiok Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Odpukałam w niemalowane drewno ;) wszystko dobrze. Oby jak najdłużej. Oczywiście miewa gorsze dni, które po prostu przesypia, ale to już wiek robi swoje. Dziś rano uskuteczniała swoją ulubioną zabawę ze mną - wpadła do mnie do łóżka i polowała na moje nogi pod kołdrą. Ale miałam ubaw :diabloti: Jeszcze trochę Sarci: Quote
AgaiTheta Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Noooo cudownie :loveu: Cmokasy dla Sarci :* Quote
Małgośka z Boksą Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Pozdrawiamy Cię Aguś i Twoją ślicznotkę.... No i standardowo czekamy na więcej fotosów :cool3: Quote
Aganiok Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Dziękujemy za odwiedziny :loveu: mój śpioszek :loveu: nie zawsze lubię być fotografowana, hehe :diabloti: Quote
Imbirka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 nooooo nareszcie jest galeria Sarci:multi::multi::multi::multi::multi: http://i13.photobucket.com/albums/a264/Aganiok/HPIM0965.jpg?t=1193579995 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: no bowska jest Quote
Aganiok Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 ooo Imbirka nas odwiedziła :) oj taaak, Sarcia jest niemożliwa. Ale my kochamy te nasze fafluny...ech :cool3: Quote
Aganiok Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 dziś wspominamy tych, którzy odeszli, także nasze psy. Ja w kwietniu straciłam Negrę :-( Mam nadzieję Negruniu, że biegasz szczęśliwa za Tęczowym Mostem ..... Quote
asher Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Aganiok, śliczna ta twoja babcia :loveu: Stare psy strasznie mnie rozczulają. Może dlatego, że ja też mam staruszkę? Quote
Aganiok Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Tak, staruszki są przekochane :loveu: Dla mnie każdy dzień z Sarą jest niezwykły, bo to jeszcze jeden dzień podarowany przez los. Sarcia teraz sobie śpi i chrapie jak niedźwiedź :diabloti: jęzorek :loveu: a tu Sarcia kilka lat temu z Negrą Quote
Małgośka z Boksą Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Kochane te Twoje suczydełka....Aguś Negrunia jest napewno teraz szczęśliwa.... A Sarcia- sam miód....ach bez tych naszych pociech życie byłoby mniej wartościowe Quote
AgaZ Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ojjj co za niespodzianka - galeryjka Sarci,że też dopiero teraz ją namierzyłam... Pozdrawiam Sarcię i całuję siwą mordeczkę. A dla Negruni [*] Quote
Jagoda1 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Cieszę sie, że załozyłaś galerię Sary.:lol: Boksie w miarę upływu lat są jeszcze piękniejsze, dużo zdrowia życzymy...:loveu::loveu::loveu: Dla Negrusi ... Quote
Dinka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Śliczna!!!! Gratuluję!!! Ja też mam staruszkę: 14 latek już jej stuknęło...Moja Dinusia jest kundelkiem...:cool1: I nie zamieniałabym jej na milion innych ślicznych rasowych seterów.... Nie zastąpiona.. Może kiedyś wstawie zdjęcie:razz: Pozdrawiam: Ania Quote
Aganiok Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 oj faktycznie zaniedbałam Sarciową galeryjkę..:oops:ale obiecuję się poprawić daj buziaka! Sara nudzi się na imprezie ( 90 urodziny mojego Dziadka ;-) ) Quote
Aganiok Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 cześć ciocia Aga, dziękujemy za odwiedziny. zabawa w przeciąganie liny, czy któryś bokser tego nie robi??? Negra <'> moje kochane uszka :loveu: Quote
Imbirka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Aga, więcej, więcej foteczk :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Aganiok Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 jeszcze kilka fotek z dawnych czasów jedno z ulubionych miejsc Negry :) Quote
Recommended Posts