Jump to content
Dogomania

Galeria staruszki bokserki - Sary - za TM <*>

Recommended Posts

Posted

Po dwóch latach pobytu na Dogomanii zdecydowałam się w końcu założyć galerię mojej ukochanej bokserce. Sara jest z nami od ponad 13 lat.
NIe muszę chyba dodawać jak bardzo ją kochamy. Bokserowiroza w zaawansowanym stadium.
POstaram się sukcesywnie wrzucać fotki i stare i nowe. Troszkę się ich uzbierało przez te lata.

a kuku :p

pańcia miewała różne dziwne pomysły :diabloti:

i jedno z nowszych zdjęć

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odpukałam w niemalowane drewno ;) wszystko dobrze. Oby jak najdłużej. Oczywiście miewa gorsze dni, które po prostu przesypia, ale to już wiek robi swoje.
Dziś rano uskuteczniała swoją ulubioną zabawę ze mną - wpadła do mnie do łóżka i polowała na moje nogi pod kołdrą. Ale miałam ubaw :diabloti:

Jeszcze trochę Sarci:

Posted

dziś wspominamy tych, którzy odeszli, także nasze psy. Ja w kwietniu straciłam Negrę :-(

Mam nadzieję Negruniu, że biegasz szczęśliwa za Tęczowym Mostem .....

Posted

Tak, staruszki są przekochane :loveu: Dla mnie każdy dzień z Sarą jest niezwykły, bo to jeszcze jeden dzień podarowany przez los.
Sarcia teraz sobie śpi i chrapie jak niedźwiedź :diabloti:

jęzorek :loveu:

a tu Sarcia kilka lat temu z Negrą

Posted

Ojjj co za niespodzianka - galeryjka Sarci,że też dopiero teraz ją namierzyłam...

Pozdrawiam Sarcię i całuję siwą mordeczkę.

A dla Negruni
[*]

• 3 weeks later...
Posted

Śliczna!!!! Gratuluję!!!
Ja też mam staruszkę: 14 latek już jej stuknęło...Moja Dinusia jest kundelkiem...:cool1: I nie zamieniałabym jej na milion innych ślicznych rasowych seterów.... Nie zastąpiona.. Może kiedyś wstawie zdjęcie:razz:

Pozdrawiam: Ania