Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Avaloth']Mam trochę zimowych Pącza, jakby ktoś chciał :D
Mam sesje więc chętnie wstawie ;)[/QUOTE]

i Ty się jeszcze pytasz.. :shake:

pewnie, że chcemy :diabloti:

Posted

Ktoś tu jeszcze żyje jednak :)

Dzisiaj kilka tylko, kończę moje kochane metody numeryczne:loveu: i idę się wyspać przed egzaminem.

Takiego mam pomocnego psa. Ja odśnieżam podjazd jedną łopatą, on 'odśnieża' resztę podwórka swoją

Posted

a taką mamy sąsiadkę:

Oxi, kochane dziewcze, ale wredne :evil_lol: Chester na jej widok wpada w furię, a ona go prowokuje, podchodzi do ogrodzenia, zaczepia, po czym oddala się na bezpieczną odległość i patrzy. I tak w kółko. Szczególnie lubi go denerwować jak ja jestem na podwórku i nie pozwalam psu na nią szczekać :cool3:
Na dzisiaj tyle, reszta jutro/pojutrze.

Posted

[quote name='Tepes']Jaki guuupi:evil_lol:
Proszę nie obrażać mojego dojrzałego, siwego psa, albo zostanie koleżanka wyproszona :diabloti:

[quote name='magdabroy']Pięknie wygląda :loveu: i koleżanka też niczego sobie :)
Dzięki :loveu: koleżanka ładna, ładna. Jako szczeniak wyglądała strasznie kundlowato, jeden z brzydszych labowych szczeniaków jakie widziałam :eviltong: Myślałam, że wyrośnie jakiś pseudo ala lab, a tu proszę, fajnie zbudowana, ładna głowa, charakter też retrivera.

[quote name='Illusion']No proszę, jaki z niego pomocnik :razz:.
[quote name='phase']Wow, wygląda jak diablica. https://lh6.googleusercontent.com/-KzEVFBMZAkY/UQsUOn2sdjI/AAAAAAAAb3Q/o1RHT0JQL1g/s720/IMG_1320b.jpg Piękna. :)

Masz na kogo liczyć. :evil_lol:
Taaa, co ja bym bez niego zrobiła :evil_lol:

[quote name='kalyna']Ale pomocnik :loveu:
moje nie kumają, ze po środku trzeba chwycić, tylko chwytają na końcówkach i potem udźwignąć nie mogą :splat:

https://lh5.googleusercontent.com/-pKfJO-xnRhI/UQsUGXosMzI/AAAAAAAAb2g/SyZ7pLsW_xY/s512/IMG_1312b.jpg aaa :loveu:

a sąsiadka to iście wredna suka Wam się trafiła :diabloti:
Naucz je nosić razem, jedno u góry, jedno na dole i balanga :cool3:

wredna suka mówisz :eviltong:

[quote name='Angi']https://lh3.googleusercontent.com/-_yNxaY6W5Pg/UQsT5dRSQ1I/AAAAAAAAb1Y/Tn9ds4BBcj0/s720/IMG_1300b.jpg
hahaha :D
Nie śmiać się z mojego dziadka ><

Co Chester wyczynia jak jest śnieg:

[CENTER]

Posted

[quote name='magdabroy']Kiedy ja będę robiła takie cudne zdjęcia :placz:
Tym daleko do cudnych :eviltong: a od Twoich nie wiem co chcesz, przecież są dobre!

[quote name='phase']Mogłabym się powtarzać, ale masz przepięknego psa!
Dziękujemy :loveu: też mi się podoba :diabloti:

[quote name='Paula03']Nie dosyć, że przystojny to jeszcze taki pomocny :loveu:
Haha mężczyzna idealny :evil_lol:

Zapomniałam że jeszcze kilka zdjęć mi zostało, a jeszcze ostatnio kilka nowych zrobiłam :)
Ale najpierw wieść roku: moje najkochańsze Kilerątko, po prawie 5 latach w schronisku, po 1,5 roku wspólnych spacerów, w końcu ma domek!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi:
I to jaki domek, świetni młodzi ludzie, mam z nimi cały czas kontakt :) Pierwsze wieści bardzo optymistyczne, Kilu grzeczny, przytula się i śpi na zmianę :loveu::evil_lol: Jakby ktoś miał ochotę więcej poczytać to w podpisie link. Jeszcze z żadnej adopcji się tak nie cieszyłam, a jednocześnie wiem, jak bardzo mi będzie go brakować. Ale widok Kilera w domu będzie najlepszą możliwą nagrodą ;)

tak tematycznie, jeszcze zdjęcia Kilcia, ostatnie ze schroniska :loveu::loveu::loveu::loveu:

i nasze wspólne:

a teraz Krówcik:

Posted

Czytałam te wieści na FB... Super, ze mu się udało :multi:

A zdjęcia są rewelacyjne :loveu: i też wpadłam na ten sam pomysł z tym studiem i tłem.. i to na dodatek oświetlenie za free :evil_lol:

pewnie już pytałam, ale nie chce mi się szukać w otchłani tylu postów, to zapytam jeszcze jeden raz.. jaki masz obiektyw?

Posted

kalyna napisał(a):
Czytałam te wieści na FB... Super, ze mu się udało :multi:

A zdjęcia są rewelacyjne :loveu: i też wpadłam na ten sam pomysł z tym studiem i tłem.. i to na dodatek oświetlenie za free :evil_lol:

pewnie już pytałam, ale nie chce mi się szukać w otchłani tylu postów, to zapytam jeszcze jeden raz.. jaki masz obiektyw?

haha dokładnie :D

mam obiektywy trzy: kitowy, 55-250 IS f. 4-5.6, i stałkę 50mm f1.8, z tym że odkąd mam ten ostatni używam go do 90% zdjęć :eviltong: i wszystkie powyżej właśnie nim robione

Posted

Avaloth napisał(a):
mam obiektywy trzy: kitowy, 55-250 IS f. 4-5.6, i stałkę 50mm f1.8, z tym że odkąd mam ten ostatni używam go do 90% zdjęć :eviltong: i wszystkie powyżej właśnie nim robione

poważnie? no proszę :)
dobrze czułam, że czymś jasnym fociłaś :evil_lol: