Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pola- nie mam pojęcia, na wątku spacerowym cicho od paru miesięcy..

Dziękujemy wszystkim za miłe słowa :loveu: Krówć we wtorek wykąpany, teraz jest milutki i pachnący :loveu:
Co do grabi, to Chesterowy kocha wszelkie narzędzia, typu miotły, łopaty do odśnieżania, grabie etc. I tak słodko się nimi bawi :loveu: Gorzej że już kilka rozwalonych łopat i mioteł ma na koncie :evil_lol: No i żeby faktycznie jakieś liscie zgrabić/podjazd odśnieżyć/zamieść trzeba psa zostawić w komendzie waruj/siad i zostań albo odesłać do kuchni, bo przy latającym dookoła Chesterze nic się zrobić nie da.

U nas od wczoraj śnieg :loveu: a ja chora w domu siedzę, w weekend miałam gorączkę od żołądka, od wczoraj mam od gardła.. Mam nadzieję, że przez święta mi przejdzie i na narty w końcu będę mogła jechać, i do schroniska chodzić korzystając z wolnego.

Chesterowych zdjęć brak, jak ubierzemy choinkę to coś na pewno porobię ;)

tamtegoroczne ferie

i schroniskowce:
kochana trójłapka Gizia:loveu:

Elcia :loveu:

i moja Puniaczka :loveu::loveu:

przy okazji zapraszam do moich szkrabów (m.in Puni i Elki): http://www.dogomania.pl/threads/219762-Boks-D6-krakowskie-maluchy-starsze-i-m%C5%82odsze-potrzebuj%C4%85-pomocy-!

Posted

Dzięki wszystkim :loveu:

Szczęśliwego Nowego Roku Wam, żeby psiaki były grzeczne, coraz mniej psich nieszczęść nas otaczało, i osobiste marzenia się pospełniały ;)

[quote name='dogomanka_']no to jakbyś wiedziała, że coś się szykuje to daj mi wcześniej znać. :) albo same się umówmy. :D

http://wd3.photoblog.pl/np2/201112/C1/110555102.jpg
jaki uśmiech. :loveu:
Będę dawać, postaram się coś ogarnąć na wątku, może ktoś sie zbierze :) A właśnie, jak nie to same pójdziemy, najwyżej się Chester z Duluxem zjedzą :loveu::evil_lol:

Posted

Avaloth napisał(a):

Będę dawać, postaram się coś ogarnąć na wątku, może ktoś sie zbierze :) A właśnie, jak nie to same pójdziemy, najwyżej się Chester z Duluxem zjedzą :loveu::evil_lol:

predzej Krowa zezre Duluxa. :evil_lol: swoja droga jesli chcesz to wpadaj do Bukowna pod Olkusz bo robimy spacer z Niufciakiem i moze z Anita i Klaudia *Klaudia jeszcze o tym nie wie nawet, ale spoko ;d *

• 2 weeks later...
Posted

Witam, witam po długiej nieobecności!!!!!!:evil_lol: Na początku wszystkiego naj, naj .... lepszego w Nowym Roku :evil_lol: Zdjęcia jak zawsze cymes ale jak taki obiekt jest fotografowany to nie może być inaczej. Dasko ma towarzyszkę życia - małą piranię.

Posted

Witamy wszystkich ;)
Dziękuję za miłe słowa na temat zdjęć i mojego potwora.

U nas leci, bez większych zmian. Chester zadowolony, bo śnieg spadł, dzisiaj pół godziny odśnieżałam podjazd a on w tym czasie latał z drugą łopatą, atakował ją od każdej możliwej strony, skakał, gryzł i wydawał przy tym odgłosy jakby go ktoś zarzynał :cool3: Ale muszę go pochwalić, że teraz nauczył się tak bawić łopatami/grabiami/miotłami etc że ich nie niszczy, a przynajmniej nie tak szybko jak dawniej :evil_lol: Generalnie chłopak ostatnio dość grzeczny i nadal zdrowy! Od wiosny odwiedzamy weterynarza tylko na szczepienie/odrobaczenie, raz byliśmy na zastrzyku przeciwalergicznym, bo sobie Krówcio rany wygryzało, poza tym spokój ;)
A ja od dwóch tygodni zmagam się z zaliczeniami, za tydzień zaczyna się sesja, także trochę roboty mam. Za to mobilizacji kompletnie brak, ale mam nadzieję zdać :eviltong:

Kilka Poczwarkowo-śniegowych zdjęć sprzed mniej więcej tygodnia /90% z nich jest przepalona, wyświetlacz na aparacie i swiatłomierz zgłupiały z nadmiaru śniegu/