Aaliyah1981 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Ilu przyjaciol mozna straci w tak krotkim czasie ????:-(Niedawno oplakiwalam strate Barrego i Kapsla a tu kolejna tragedia...Poraz kolejny przegralismy z choroba przyjaciela... Trzech muszkieterow Miesiac temu dowiedzielismy sie ,ze Fredzio ma raka mimo walki jaka podjelismy przegralismy z choroba . To straszne jak czlowiek musi patrzec jak kochany towarzysz gasnie w oczach. Jak choroba wyniszcza malenki organizm i pomalutku ucieka zycie. Dwa dni temu ostatni raz tulil sie na rekach u mojej mamy gdzie cichutko usnal i juz sie nie obudzil. To straszne kiedy czlowiek wchodzi do domu i nikt go nie wita...Fredziu mial tylko 6 lat jeszcze tyle zycia bylo przed nim... W tym roku opuscily nas takze ukochany Kapsel (9 lat) zaczynam sie zastanawiac czy to nie jakies fatum (dokladnie pol roku przed Kapslem odszedl nasz Barry w wieku 11 lat) .Jak ciezko jest pogodzic sie ze strata ukochanych zwierzat i miec swiadomosc ,ze juz wiecej sie ich nie przytuli ,ze nie beda zachecac do zabawy ani tracac nas nosem kiedy jest nam smutno... Teraz Trzej muszkieterowie sa znowu razem za Teczowym Mostem zawsze beda zyc w naszych sercach ['] Fredzio ['] odszedl w ta srode (24 pazdziernika) Kapsel ['] jego serduszko przestalo bic 29 lutego tego roku Barry ['] odszedl w lipcu 2006 roku Quote
olenka_f Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 bardzo mi przykro:-(:-(:-( Kochana trzymaj się, już go nic nie boli :-( Quote
szajbus Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Dla twoich przyjaciół, którzy postanowi być razem w innym wymiarze, choc twoje serce pragnęło inaczej Fredzio, Kapsel, Barry Quote
Aga76 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Fredzio, Kapsel, Barry Pamięci Trzech Muszkieterów Quote
Aaliyah1981 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 ['] mam nadzieje ,ze kiedys was jeszcze przytule... Quote
Recommended Posts