Natussiaa Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 PSIAK MA DOM :multi::multi: Przyprowadziła go jakaś kobieta twierdząc że go znalazła... Na inne psy jest cięty i to bardzo,obok w kojcu jest owczarek spokojny i wystraszony psiak ale on i tak jest na niego cięty,nie wiem czy nawet z suczkami by się zgodził...:shake: Pies jest w trakcie leczenia ma chorą skórę.Nie chętnie śpi w budzie - co w jego stanie z gołą skórą nie jest wskazane przy teraźniejszej temperaturze.Nowy właściciel psa może chodzić do schroniska na ewentualne zastrzyki jeżeli będzie chciał zaadoptować go w takim stanie Do ludzi łagodny,trochę obojętny,niekiedy podejdzie aby się pogłaskac.Na zdjęciu tego nie widac ale jest trochę niski jak na amstafa,ale ma bardzo silny,duży pysk i szczęki:cool3: http://www.chorzow.schronisko.com/ ADRES SCHRONISKA: SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT W CHORZOWIE UL. OPOLSKA 36 41-500 CHORZÓW SKR.POCZT.85; TEL. /FAX: (0-32) 249 84 52 w sprawach związanych ze schroniskiem - prosimy pisać na: schroniskochorzow@wp.pl Quote
Natussiaa Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Nikt nie zgubił psiaka?..?:shake: Quote
Pokahontas Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 pies odebrany przez właściciela w tej chwili nie mamy już dobermanów... na razie:roll: Quote
andzia69 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Natussia - zrób więcej zdjęć asta, napisz coś o nim - dam go na fora astowe, ma jakies ogloszenia????Jeśli nie - to na kogo namiary? Ładny psiak - szkoda go...coraz zimniej:-( Quote
Natussiaa Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='andzia69']Natussia - zrób więcej zdjęć asta, napisz coś o nim - dam go na fora astowe, ma jakies ogloszenia????Jeśli nie - to na kogo namiary? Ładny psiak - szkoda go...coraz zimniej:-( Byłam niedawno w schronisku. Na inne psy jest cięty i to bardzo,obok w kojcu jest owczarek spokojny i wystraszony psiak ale on i tak jest na niego cięty,nie wiem czy nawet z suczkami by się zgodził...:shake:Pies jest w trakcie leczenia ma chorą skórę.Do ludzi łagodny,trochę obojętny,niekiedy podejdzie aby się pogłaskac.Na zdjęciu tego nie widac ale jest trochę niski jak na amstafa,ale ma bardzo silny,duży pysk i szczęki:cool3:. Postaram się o więcej fotek. Namiary podaję na schronisko w Chorzowie : http://www.chorzow.schronisko.com/ ADRES SCHRONISKA: SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT W CHORZOWIE UL. OPOLSKA 36 41-500 CHORZÓW SKR.POCZT.85; TEL. /FAX: (0-32) 249 84 52 w sprawach związanych ze schroniskiem - prosimy pisać na: schroniskochorzow@wp.pl Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie się psiakiem:Rose::Rose: Quote
Natussiaa Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Przedchwilą dowiedziałam się że psiak ma już od dzisiaj swój dom!!!!:multi::multi: Dziękuję andzia69 za zainteresowanie się psiakiem;) Quote
andzia69 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Natussiaa napisał(a):Przedchwilą dowiedziałam się że psiak ma już od dzisiaj swój dom!!!!:multi::multi: Dziękuję andzia69 za zainteresowanie się psiakiem;) no to super!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts