Helga&Ares Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Fabi spokojna na spacerku. Zaprzyjaźnieła się z paskalem. Przybiega na wołanie/ biegała na lince 10m z luzem/. Na pozostałe sunie trochę się początkowo boczyła. Gdy się zorientowałe że nie wolno napadać. Rozejm. Piechole dostały puszki od Pauli i pychota-czerstwy chlebek ze smalcem. Bardzo lubi Vito i traktuje go jak pana. Wdzięczy się kuperkiem:lol: Quote
Anja93 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Martinee napisał(a):jaki masz aparat ??? zwykłą cyfrówkę, Panosonic Lumix DMC-LS1 Quote
caroolcia Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Nasza Fabinia coraz lepiej sobie radzi i ładnie się socjalizuje... może jakieś allegro jutro zrobie? Quote
Martinee Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 caroolcia napisał(a):Nasza Fabinia coraz lepiej sobie radzi i ładnie się socjalizuje... może jakieś allegro jutro zrobie? no właśnie widzę jaka kochana :) Quote
caroolcia Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 allegro sunieczki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=265368480 mam też plakaciki Fabini, gdyby ktoś chciał..... Quote
GoniaP Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='caroolcia']allegro sunieczki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=265368480 mam też plakaciki Fabini, gdyby ktoś chciał..... To ja poproszę. Quote
caroolcia Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 GoniaP napisał(a):To ja poproszę. Wysłałam :) Quote
PaulinaT Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Mozesz mi tez podesłać - porozwieszam chociaz kilka. Quote
caroolcia Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 PaulinaT napisał(a):Mozesz mi tez podesłać - porozwieszam chociaz kilka. wysłałam ;) Martinee napisał(a):Super to zrobiłaś yyy tam kompletnie zwyczajnie, ale reszta przez telefon z potencjalnym domkiem Quote
Helga&Ares Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 dobra Karolcia, nie bądź taka skromna JESTEŚ WIELKA Quote
caroolcia Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Helga&Ares napisał(a):JESTEŚ WIELKA i znowu mam się dietą katować :roll: Quote
Anja93 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='caroolcia']allegro sunieczki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=265368480 mam też plakaciki Fabini, gdyby ktoś chciał..... to ja poproszę o plakacik Fabi :) Quote
Helga&Ares Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 caroolcia napisał(a):i znowu mam się dietą katować :roll: Jesteś Wielka czynem Karola:p, przecież Ty szczupła i atrakcyjna kobitka:loveu::lol: Żadnych diet Ci nie trzeba do szczęścia:evil_lol: Quote
PaulinaT Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 No caroola - jak Ty idziesz na dietę to i ja :diabloti: uważaj - będziesz mnie miała na sumieniu... :diabloti: Quote
Helga&Ares Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 dietom mówimy nie słodkościom tak :diabloti: Quote
caroolcia Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Anja93 napisał(a):to ja poproszę o plakacik Fabi :) To poproszę o adresik mailowy na PW:) Helga&Ares napisał(a):Jesteś Wielka czynem Karola:p, przecież Ty szczupła i atrakcyjna kobitka:loveu::lol: Żadnych diet Ci nie trzeba do szczęścia:evil_lol: :eviltong: PaulinaT napisał(a):No caroola - jak Ty idziesz na dietę to i ja :diabloti: uważaj - będziesz mnie miała na sumieniu... :diabloti: Rany - ja bym Cie do mojej babuszki wysłałą na podduczenie :evil_lol: Helga&Ares napisał(a):dietom mówimy nie słodkościom tak :diabloti: ja wolę konkrety ;) Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 AgaiTheta napisał(a):Cześć poznańskie ratowaczki psów ;) cześć :p Dostałam maila z allegro, ale Państwo też maja szarpka chłopaczka... odpisałam, zobaczymy co z tego będzie. Fabinia po jakimś czasie zaczęła tolerować inne psiaki z którymi wychodzi na spacerki - top dobry znak :cool1: Na allegro ponad 500 odsłon i 1 obserwator :lol: Quote
Ludek Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 caroolcia napisał(a):cześć :p Dostałam maila z allegro, ale Państwo też maja szarpka chłopaczka... odpisałam, zobaczymy co z tego będzie. Fabinia po jakimś czasie zaczęła tolerować inne psiaki z którymi wychodzi na spacerki - top dobry znak :cool1: Na allegro ponad 500 odsłon i 1 obserwator :lol: Trzymam kciuki za małą. Mam nadzieję, że Ci Państwo zgadzaja sie na sterylkę. Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Ludek napisał(a):Trzymam kciuki za małą. Mam nadzieję, że Ci Państwo zgadzaja sie na sterylkę. na allegro jest informacja ze sunia jest wysterylizowana - tak żeby z góry wyeliminować pseudo ;) za tydzień będzie miała zabieg Quote
Jagoda1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 caroolcia napisał(a):na allegro jest informacja ze sunia jest wysterylizowana - tak żeby z góry wyeliminować pseudo ;) za tydzień będzie miała zabieg To obiecujące, może będzie z tego domek... Quote
Recommended Posts