Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a tu jescze relacja wczorajsza od znajomej nowego Pana

wczoraj byłam u Fabisi , ale powiem , że jest jeszcze ostrożna i na samym początku podchodzi z rezerwą , dopiero po jakimś czasie podejdzie aby ją pomiziać . Sunia bardzo przwywiązała się do naszego kolegi Napka i chodzi za nim krok w krok . Wciągu dnia została z mamą Napka i na początku popłakiwała , ale jak zobaczyła swojego pańcia jak wraca z zakupów to była to taka szalona miłość i był obskakany z radości .
Od czasu do czasu jeszcze chodzi po domu taka niespokojna , ale powoli juz się przyzwyczaja
widac , że nalazła tego swojego jedynego ukochanego pańcia, jest w niego zapatrzona jak w obrazek, i na łóżko wejdzie dopiero jak ją Napek zawoła i tak się w niego wtula, co tu więcej mówić kochana jest i tyle.
Koty chodza a ona nie zwraca na nie żadnej uwagi, mijają się w drzwiach i nic

Posted

U Fabisi wszystko dobrze, tylko kiepsko znosi rozłąke z Panem ostatnio pracował 12godz. i Fabisia siedziała z mamą -troszke popłakała , ale poszła na długi spacerek. Fabinia chodzi krok w krok za swoim panem.
Fabisia grzecznie chodzi na spacerki , była ze swoją Panią na zakupach i była bardzo grzeczna :-)
Fabisia jest oczkiem w głowie całej rodzinki
wczoraj nawet odwiedziła po sąsiedzku mieszkającego Labradorka, on był nią zachwycony, ale fabi na razie na dystans ]:->
powąchała sąsiada , rozejrzała się po włościach sąsiada i sobie sama chodziła.
Je z apatytem i chodzi na spacerki w szeleczkach , które odziedziczyła po sąsiedzie labradorku .

Może niedlugo będzie niespodzianka - foteczki (juz sa zrobione:multi:)

Posted

[quote name='caroolcia']
Może niedlugo będzie niespodzianka - foteczki (juz sa zrobione:multi:)
No i gdzie ta niespodzianka :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

tak tak czekamy z niecierpliwoscia - miałam zdjęcia odebrać w sobote, ale wypadł mi wyjazd - Pan obiecał sam wstawic na watek i napisać coś od siebie, ale sami wiecie osttanio dogo chodziło cięzko i nie mogł wysłac odpowiedzi, czekamy cierpliwie na pewno będą

A ja wam tylko zdradzę, że fabi lubi całuski w jej purchawkową mordkę :loveu:

wklejam skan drugiej faktury

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9719759062839b32.html

Posted

Caroolcia....gdzie te foteczki Fabisi :motz::motz::motz::motz::motz:
:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

oj beda na pewno - czekam na mailika ;)

Z dzisiejszych relacji - fabisia nie należy do kochających kapiele - strasznie się bała, więc kapiel została przesunięta na blizej nie określona przyszłosc :evil_lol:

Biedactwo nam zeszczupleje bo jej kocury podkradają royala z miski :evil_lol:

Posted

Witam wszystkich Fabi ma się Bardzo Dobrze, jest wesoła i bardzo tolerancyjna dla innych zwierzaków w domu. Ja jestem Bardzo Szczęśliwy że ma za sobą już wszystkie stresy za sobą związane z aklimatyzacją. Teraz właśnie leży obok na kanapie i czyta ze mną posty na forum :-) Pozdrawiamy Wszystkich !!!!