Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewka i haker napisał(a):
mam prosbe kto mi zrobi banerek zimowy??

Ty już się do mnie chyba zgłaszałaś? Prześlij zdjęcia na mój email [dianusiowa@wp.pl] - najlepiej w normalnej wielkości :cool3: Podaj jakie kolory mogę wykorzystać ;)Tą pocztówkę też Ci zrobię

Karolina - Jeśli chcesz, oczywiście mogę Ci zrobić. Prześlij zdjęcia na mail [wyżej], w normalnej rozdzielczości, podaj jakie kolory chcesz, wielkość itp.

W najbliższym czasie Wam zrobię ;) :cool3:[tylko poproszę o cierpliwość]

Posted

Olusia napisał(a):
Ty już się do mnie chyba zgłaszałaś? Prześlij zdjęcia na mój email [dianusiowa@wp.pl] - najlepiej w normalnej wielkości :cool3: Podaj jakie kolory mogę wykorzystać ;)Tą pocztówkę też Ci zrobię

Karolina - Jeśli chcesz, oczywiście mogę Ci zrobić. Prześlij zdjęcia na mail [wyżej], w normalnej rozdzielczości, podaj jakie kolory chcesz, wielkość itp.

W najbliższym czasie Wam zrobię ;) :cool3:[tylko poproszę o cierpliwość]

dziekuje juz wyslalam

Posted

gassira napisał(a):
nie liczy się ilość tylko jakość:eviltong:

na ale problem nie mam programu do zmniejszana zdjeci
nie wiem co sie stalo z tym co mialam a nie papietam jak sie nazywa zeby go wyszukc a nie mam innego takiego:-(:angryy:

Posted

ewka i haker napisał(a):
na ale problem nie mam programu do zmniejszana zdjeci
nie wiem co sie stalo z tym co mialam a nie papietam jak sie nazywa zeby go wyszukc a nie mam innego takiego:-(:angryy:

to wrzucaj fotki na fotosik,jak będą za duże na forum to on tam automatycznie zmniejsza Ty tylko musisz wybrać wielkość;)

Posted

gassira napisał(a):
to wrzucaj fotki na fotosik,jak będą za duże na forum to on tam automatycznie zmniejsza Ty tylko musisz wybrać wielkość;)

to sobie zaloze konto

a tak po zatym to 10strona:multi: