Zuzia&Snoopy Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Widziałam filmiki! Kropa jest świetna! Zasuwa że aż miło:D I strefy jej świetnie wychodzą! Kiedy planujecie zawody?:razz: Hakerowe filmiki zresztą też świetne. Miszzzzzcz Quote
madziulik_13 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Super ! Kropka świetnie biega :) Nadal żałuję że nie pojechałam z Wami do tego Łącka. No ale mam nadzieje że uda się nam spotkać jak przyjedziemy na trening:cool3: Quote
ewka i haker Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Zuzia&Snoopy napisał(a):Widziałam filmiki! Kropa jest świetna! Zasuwa że aż miło:D I strefy jej świetnie wychodzą! Kiedy planujecie zawody?:razz: Hakerowe filmiki zresztą też świetne. Miszzzzzcz planuje zabrze:) madziulik_13 napisał(a):Super ! Kropka świetnie biega :) Nadal żałuję że nie pojechałam z Wami do tego Łącka. No ale mam nadzieje że uda się nam spotkać jak przyjedziemy na trening:cool3: no szkoda szkoda kiedyś się spotkamy:) Quote
Asiaczek Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Jestem pod wrażeniem wyników, No, może nie wszystkich;), ale generalnie jesteś chyba zadowolona, prawda? pzdr. Quote
ewka i haker Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Asiaczek napisał(a):Jestem pod wrażeniem wyników, No, może nie wszystkich;), ale generalnie jesteś chyba zadowolona, prawda? pzdr. tak jestem:) Zuzia&Snoopy napisał(a):Będą jakieś zdjęcia z zawodów?:) myśle żę chyba nie bo mojemu psu mało kto robi;) ja robiłam ale moje za miesiąc dopiero a dziś o 3 w nocy spadamy do Katowic więc trzymać kciuki Quote
ariss Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Gratuluje sukcesu!!!! fajnie było się zobaczyć:) Quote
ewka i haker Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Ewa dziękuje,bardzo się cieszę że udało się spotkać i że w końcu mogłaś zobaczyć mnie jak pokracznie biegam haha co do wystawy Race 1/10 w młodzieży ukończył mł.Ch.Polski do tego wystawiałam Zebre zupełnie przypadkiem pies który jak mi mowiono stac nie umie,tańczy i się cieżko wystawia,ta wystawa była ważna by klasę wygrać-pani w Łodzi z nogą w gipsie a koleżance co miała ja wystawiać pokryły się dwa psy. no i padło na mnie nie dość ze psa 2 raz na oczy widzę to jeszcze presja bo ważna wystawa i uwaga zebra wygrała klasę otwarta i jeszcze miała res.CACIB udało mi się ogarnąć ją i siebie bo w karcie miała napisane:,,bardzo dobrze prezentowana'' jestem dumna z siebie chodź nadal mam zdanie że to mnie na dłuższą metę nudzi, lecz wystawiać psy innym mogę ale z własnym przyszłym psem i tak będzie sport nie wystawy:) Quote
Molli Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Gratulacje, a Twój następny pies to będzie border collie ? Quote
ewka i haker Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Molli napisał(a):Gratulacje, a Twój następny pies to będzie border collie ? taki mam plan:) Quote
Bartiśkowa_ Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 wypatruywałyśmy Cie w sobotę na agility ale Cię nie było Gratuluję :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ogromne gratulacje!! Super! ewka i haker napisał(a):taki mam plan:) A kiedy planujesz następnego psa?:) Quote
Doginka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 ewka i haker napisał(a):...co do wystawy Race 1/10 w młodzieży ukończył mł.Ch.Polski do tego wystawiałam Zebre zupełnie przypadkiem pies który jak mi mowiono stac nie umie,tańczy i się cieżko wystawia,ta wystawa była ważna by klasę wygrać-pani w Łodzi z nogą w gipsie a koleżance co miała ja wystawiać pokryły się dwa psy. no i padło na mnie nie dość ze psa 2 raz na oczy widzę to jeszcze presja bo ważna wystawa i uwaga zebra wygrała klasę otwarta i jeszcze miała res.CACIB udało mi się ogarnąć ją i siebie bo w karcie miała napisane:,,bardzo dobrze prezentowana'' jestem dumna z siebie chodź nadal mam zdanie że to mnie na dłuższą metę nudzi, lecz wystawiać psy innym mogę ale z własnym przyszłym psem i tak będzie sport nie wystawy:) Wow, wielkie gratulacje:klacz: Quote
ewka i haker Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']wypatruywałyśmy Cie w sobotę na agility ale Cię nie było Gratuluję :) nie wiedziałam o pokazach,tak bym wzięła czarnego [quote name='Zuzia&Snoopy']Ogromne gratulacje!! Super! A kiedy planujesz następnego psa?:) wczoraj miałam propozycję psa ale niesyte musiałam odmówić;( myślę że wtedy jak się wyprowadzę moja mama cały czas jęczy bym znalazła Kropce dom... i boję się że w końcu do tego dojdzie... [quote name='Doginka']Wow, wielkie gratulacje:klacz: dziękujemy [quote name='Kokosek']gratulacje :loveu: dla Ciebie i Race jestem chyba bardziej zadowolona sukcesem Zebry,bo nie znałam tego psa itp ale skończenie ml ch też bardzo cieszy:) Quote
niunka04 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Cześć;) Witamy się po raz pierwszy;) będziemy odwiedzać;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 ewka i haker napisał(a):wczoraj miałam propozycję psa ale niesyte musiałam odmówić;( myślę że wtedy jak się wyprowadzę moja mama cały czas jęczy bym znalazła Kropce dom... i boję się że w końcu do tego dojdzie... Szczeniaka? Nie dawaj się! Przecież Kropa ma u Ciebie tak dobrze! I macie agilitowe plany na przyszłość Quote
ewka i haker Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 niunka04 napisał(a):Cześć;) Witamy się po raz pierwszy;) będziemy odwiedzać;) witamy i zapraszamy Zuzia&Snoopy napisał(a):Szczeniaka? Nie dawaj się! Przecież Kropa ma u Ciebie tak dobrze! I macie agilitowe plany na przyszłość tak niestety na niektóre sytuacje nie poradzę Quote
Kashdog Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 No nie! Kropka nie może od Was odejść :shake: Ona tak pasuje do waszego składu, że aż szkoda było. Pamiętam jak się cieszyłam, że zostaje u Ciebie, a maile o nią były gdzieś tak po miesiącu przebywania u Ciebie.... Czekamy na jakieś zdjęcia :cool3: Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Prawdopodobnie nie będzie mnie w niedzielę w Radojewie i w poniedziałek też nie wiem czy się wyrobię:shake: Quote
ewka i haker Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 łeee jak będziesz to mi napisz na 603358417 Quote
Kinia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 A co to? Śnieg? Nie pokazuj mi tego :lol: http://i920.photobucket.com/albums/ad43/hakerewka/zima2009/radek/IMG_0795-Edit1.jpg Fajnie złapana poza Hakera:) Quote
ewka i haker Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 topiero tereaz dostałam zdjęcia Quote
Recommended Posts