ewka i haker Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='natija']http://www.voila.pl/xhuvq/index.php?get=1&f=1 super foteczka:):):)nie moge sie tez nacieszyc jego ucholkami:loveu: nio uszka ma smieszne mam pytanie jak to robisz ze zamiast zdjecia o ktorym mowisz wyskakuje link do niego?? Quote
natija Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 klikam prawym na fotke i daje kopiuj adres obrazka,a potem jak pisze posta to znowu prawym i wklejam:) Quote
ariss Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 ooooooooo nowe fotki:lol:a jakie fajne:loveu: Quote
Olusia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 bannerek: Moze być? podlinkowany niepodlinkowany Quote
ewka i haker Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='Olusia']bannerek: Moze być? podlinkowany niepodlinkowany sliczny proszez podlinkowaniem \a mogla bys mi jeszce jakos granade tam w kaponowac bo to jest galeria i granady i hakera Quote
teqquila Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Witam Was:) fajowe foty Hakerka i ile on skacze hehe moze czas jakies agility :) Quote
ewka i haker Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='teqquila']Witam Was:) fajowe foty Hakerka i ile on skacze hehe moze czas jakies agility :) o ok 60cm skacze a na szerokos ponat metr a co do agility to ja bym chcial zaczac z nim to robic w sumie robimy ale tak n pozwanie to nie ma gdzie Quote
ewka i haker Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 nastepne fotki jesienne ta jest aktualna z kumplem Makim Quote
ariss Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 o nowe fociska-jaki miły preznt poranną porą;) Quote
JIM Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 No rzeczywiscie moze jakies agility na powazniej? Pozdrawiamy Quote
ewka i haker Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Julix napisał(a):No rzeczywiscie moze jakies agility na powazniej? Pozdrawiamy chcialabym ale nie wiem jak sie zabrac:roll: Quote
JIM Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Od jakis przeszkod prostych - mozesz przeciez sama niektore zrobic :) Ja zrobilam hopki, kolo, tunel tez jakos skombinowalam, skok w dal tez latwo zrobic. Zreszta sama mowilas, ze na Woli sa jakies przeszkody z tego co pamietam. Haker sie do tego nadaje i Ty juz nie musisz sie martwic o poslszenstwo, wiec juz w ogole bedzie Wam latwiej. Quote
ewka i haker Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Julix napisał(a):Od jakis przeszkod prostych - mozesz przeciez sama niektore zrobic :) Ja zrobilam hopki, kolo, tunel tez jakos skombinowalam, skok w dal tez latwo zrobic. Zreszta sama mowilas, ze na Woli sa jakies przeszkody z tego co pamietam. Haker sie do tego nadaje i Ty juz nie musisz sie martwic o poslszenstwo, wiec juz w ogole bedzie Wam latwiej. tunel mamy opanowany ale tylko twardy,ta duza palisiade na woli tez juz chodzi tylko strefy duzo do zyczenia jeszce tunel mieki i bedzie si ostatnio zrobilam tunel mieki z derki dla konia i dawal rade a posluszebstwo to nie problem bo to opanowane:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 fota zrobina przed chwila na jego lozu krolwewskim Quote
natija Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 witamy:) rzeczywiscie prawdziwe loze krolewskie:):)a jak spi:) Quote
ewka i haker Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 natija napisał(a):witamy:) rzeczywiscie prawdziwe loze krolewskie:):)a jak spi:) to jego najlepsza pozycja Quote
Klaudia :-) Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 witamy się w Hakerkowej galerii,liczymy na dużo fotek i filmików:-) Quote
ewka i haker Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 zaraz dodam fotki jeszce konika Quote
ewka i haker Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 z jazdy na moim kochanie z psiapsiółka na konikach Quote
ewka i haker Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 nowe fotki dzisiaj ze stajni moje dwa skarby tak samo ubrane no a może u góry będzie lepiej u jak wysoko Quote
Klaudia :-) Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 kubraczki mają super,a Hakerek na grzbiecie cudo:-) Quote
ariss Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 rozwałiłaś mnie tymi kubraczkami:lol::lol::lol: Quote
ewka i haker Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 gassira napisał(a):rozwałiłaś mnie tymi kubraczkami:lol::lol::lol: miala byc tylko derka dla konika ale ze zostalo troche materialu to mama uszyla i dla hakera:lol: Quote
Recommended Posts