Izabela124. Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Witanko O ile foteczek, widac fajie sie tam bawsz, pozdrawiam Quote
natija Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 super fotki konia i skaczocego:)ale wysoko skacze:) Quote
ewka i haker Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 jestesmy na troche udalo mi sie wejsc na kompa:evil_lol: dziekuje za odwiedziny:multi: nieststy juz tydzien feri minol:-( ja sie swietnie bawie w kolobrzegu z kumpela Olka moja kochana:loveu: jezsdzimy na koniki i jest wogle super tylko brakuje mi Hakera i Granandy:placz::-( Quote
ariss Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ewka i haker napisał(a):jestesmy na troche udalo mi sie wejsc na kompa:evil_lol: dziekuje za odwiedziny:multi: nieststy juz tydzien feri minol:-( ja sie swietnie bawie w kolobrzegu z kumpela Olka moja kochana:loveu: jezsdzimy na koniki i jest wogle super tylko brakuje mi Hakera i Granandy:placz::-( a mi się od wtorku zaczynają takie 3tygodniowe:cool3: Quote
ewka i haker Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 troche fotek:loveu: brudas granada trzeba zaczac czyscic:evil_lol: idziemy do stajni w drodze na treninig ide sobie na ta jazde za moja pania:lol: no chodz czekam na ciebie:loveu: ale mi sie nudzi cos ciekawego czuje Quote
ewka i haker Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 gassira napisał(a):a mi się od wtorku zaczynają takie 3tygodniowe:cool3: dobrze macie my tylko 2tygodnie:angryy: Quote
Paulina_mickey Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ooo fotki:multi::multi::multi: sliczne:loveu::loveu: p.s u nas też są:eviltong: Quote
Izabela124. Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Witanko U mnie ferie juz sie skonczyly, w poniedzilaek trza isc do szkoly :( Quote
natija Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 fajne foteczki ubranko super:)a my mamy wolne w poniedzialek karnawalowo:) Quote
ewka i haker Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 dziekujemy wszystkim za odwiedziny:multi: ja wlasnie ze stajni wrocilam:lol: Quote
ewka i haker Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 trochę fotek:loveu: jak były foty na trening to teraz z treningu mam takie pytanko kto mi zrobi jakis komplet??awek i banerek na walentynki??:loveu:moze jakas kartke tez:roll: byla bym wdzieczna Quote
Izabela124. Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Witanko Ale fajne zdjecia, pozdrawiam Quote
Karolina_Nett Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 ewka i haker napisał(a): my nie muisym miec prfesionalnych przeszkód .. wystarsxzy zwykły uwiąz od konia.:evil_lol: Nam wystarczy jakiś płotek, sznurek, albo kijek od miotły :razz::eviltong:. Quote
ewka i haker Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 natija napisał(a):ale fajne foty:):) Izabela124. napisał(a):Witanko Ale fajne zdjecia, pozdrawiam dziekujemy Paulina_mickey napisał(a):heeeejo :hand: Izabela124. napisał(a):Czesc :) :) :) hej:multi: Karolina_Nett napisał(a):Nam wystarczy jakiś płotek, sznurek, albo kijek od miotły :razz::eviltong:. od ze wszystkiego sie da:evil_lol: a tak pozatym juz wrocilam nistety z kolobrzegu:placz: bylo super codziennie koniki byly super skoki raz w terenie na plazy tylko hakera i granady brakowalo na ostatniej jezdzie w czwartek caly czas mi tylko lzy lecilaly:-( no ale niestesty to co dobre szybko sie konczy Quote
BlackSheWolf Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 hej :) :) wlasnie masz jakies fotki z Kołobrzegu ?? Quote
Recommended Posts