Molli Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Infortune. - dzięki za fotki. Niestety w tym roku nie mogłam pojawić się na zawodach, ale może w przyszłym roku będę :) Quote
Asiaczek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Noooo, ale wysyp fotek:) super je się ogląda! http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Dog%20Chow%20Disc%20Cup/Niedziela/DSC_3083.jpg pzdr. Quote
taxelina Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 a jak Kropka - moze zostac bo chyba cos bylo ze mialas szukac domu? Quote
Olusia Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='deer_1987']a jak Kropka - moze zostac bo chyba cos bylo ze mialas szukac domu?[/QUOTE] Już od dłuższego czasu, wiadomo, że Kropka zostaje u Ewy :p Ewka, gratulacje sukcesów na DCDC :multi: Nadal się zastanawiam, jak umiałaś to wszystko opanować z trzema psami :) Quote
taxelina Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Olusia']Już od dłuższego czasu, wiadomo, że Kropka zostaje u Ewy :p [/QUOTE] Tak bylo postanowione tak dawno ale potem cos pamietam ze Ewa pisala ze mama kazala jej szukac nowego domu jednak... Quote
Kinia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Hej! Ewka gratuluję fajnych występów w Poznaniu! Brawo! Quote
ewka i haker Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='deer_1987']a jak Kropka - moze zostac bo chyba cos bylo ze mialas szukac domu?[/QUOTE] na razie mieszka [quote name='Olusia'] Ewka, gratulacje sukcesów na DCDC :multi: Nadal się zastanawiam, jak umiałaś to wszystko opanować z trzema psami :)[/QUOTE] dzieki jakoś dałam radę w Sopocie będzie gorzej [quote name='deer_1987']Tak bylo postanowione tak dawno ale potem cos pamietam ze Ewa pisala ze mama kazala jej szukac nowego domu jednak...[/QUOTE] tak zgadza się... i jeśli trafiła by się super osoba to ją oddam bo czasem mamie się włącza takie gadanie [quote name='Kinia']Hej! Ewka gratuluję fajnych występów w Poznaniu! Brawo![/QUOTE] dzięki:oops: Infortune dzięki za zdjęcia!!! Quote
Doginka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Foty z zawodów jak zwykle na wysokim poziomie:loveu: Quote
ewka i haker Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 a teraz wyniki haker dał dupy 4/4 Szyszka 4/16 dała czadu brakowało setne punkta do pudła Race 5/15 szok:O też mu dużo nie brakowało miałam z oboma bardzo wysoko ocenione freestyle dokładne wyniki zobaczcie http://www.latajacepsy.pl/zawody/dcdc-poznan-2010/poznan-wyniki-freestyle autorom dziękuje!! Quote
Asiaczek Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 ... nie patrzę na wyniki, choć dla Ciebie na pewno są ważne. I nieustająco zazdroszczę zapału i chęci:) Brawo! pzdr. Quote
Doginka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Ja raczej też nie patrzę na wyniki, ale podziwiam zapał i radochę z zawodów, oraz piękne foty oczywiście:loveu: A Haker doopy nie dał, tylko sędziowie go źle ocenili:roflt: Quote
ewka i haker Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='Asiaczek']... nie patrzę na wyniki, choć dla Ciebie na pewno są ważne. I nieustająco zazdroszczę zapału i chęci:) Brawo! pzdr.[/QUOTE] tu nie chodzi o miejsce tylko oto jak on pracuje... a są z nim duże problemy Quote
K&Ex Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='ewka i haker']tu nie chodzi o miejsce tylko oto jak on pracuje... a są z nim duże problemy[/QUOTE] w porównaniu do Exa to pracuje idealnie :p Quote
ewka i haker Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 [quote name='Asiaczek']No nie ma psa idealnego.... Pzdr.[/QUOTE] zgadzam się ale chwilami juz nie wytrzymuje i czekam z utęsknieniem na wymarzonego psa a z czarnym będę dalej walczyć tak lepiej pracuje od Exa tylko on od 6miesiąca życia pracuje na poważnie a od roku mu się przestawiło w główce jak i ma ten mocny charakter sznaucera i jego się nie oszuka Quote
Kashdog Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Zdjęcia świetne jak zwykle ;) A jakieś filmiki masz ? Quote
Asiaczek Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='ewka i haker']zgadzam się ale chwilami juz nie wytrzymuje i czekam z utęsknieniem na wymarzonego psa a z czarnym będę dalej walczyć tak lepiej pracuje od Exa tylko on od 6miesiąca życia pracuje na poważnie a od roku mu się przestawiło w główce jak i ma ten mocny charakter sznaucera i jego się nie oszuka A jaki to Twój wymarzony pies? Myślałam, że ta Trójka spełnia się w zawodach...? Pzdr. Quote
ewka i haker Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 [quote name='Kashdog']Zdjęcia świetne jak zwykle ;) A jakieś filmiki masz ?[/QUOTE] jak ktos wstawi to będą... [quote name='Asiaczek']A jaki to Twój wymarzony pies? Myślałam, że ta Trójka spełnia się w zawodach...? Pzdr.[/QUOTE] wymarzony to border tu nie chodzi czy sie spełniają czy nie nie są to moje psy a ja bym chciała własnego osobistego takiego psa [quote name='PositiveThought']I tak Ci się fajnie trafiło, że możesz te borderzyska pomęczyć ;) W takie 'psy z charakterem' wkłada się cholernie dużo pracy, cierpliwości, samozaparcia, a czasem efekty są marne. No ale to, co już osiągnęłaś, to Twoje ;)[/QUOTE] tak tylko czasem jest mega ciężko,jak się pracuje 4dni w tyg a nie codziennie i jak pies ma jakieś problemy które nie zależą ode mnie w każdego psa wkładam dużo pracy,a w hakera szczególnie chodź czasem tego nie widać ten pies ma takie problemy na które niektórzy nie umieją pomoc [quote name='Molli']Ewka marzy o borderze :)[/QUOTE] tak marzę od 2lat i jeszcze poczekam Quote
Asiaczek Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Ale - jak to się mówi - marzenia nie kosztują:) I warto je mieć! Pzdr. Quote
olekg89 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Marzenia trzeba realizować :P Chociaż łatwiej realizować je będąc niezależnym od rodziców.Gdybym mieszkał dalej z matką o 3psie móglbym zapomnieć(chyba ,ze chcialbym mopsa odwieczne marzenie mojej matki). Widzieliśmy was na DCDC i Hakerowi wcale aż tak źle nie szło. Quote
Asiaczek Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Ha, ja gdy tylo wyprowadziłam się z domu, to u mnie od razu pojawił się kot i pies - to było moje marzenie z dzieciństwa mieć i jedno i drugie razem. I tak mi zostało do teraz:) pzdr. Quote
Recommended Posts