ewka i haker Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 a tu jeszcze film z pokazów [video]http://psia.tv/pokaz-155-pokaz-agility-mwpr-pozna%C5%84-2009.html[/video] Quote
Od-Nowa Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ewka,Haker i Kropka - gratuluję podjęcia takiej decyzji :-);-) razem zawojujecie świat :-) buźka! Quote
Olusia Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Aleee super, że Kropka zostaje u Ciebie :loveu: Z tego co napisałaś, wynika, że ma charakter typowo terrierzy :evil_lol: Powodzenia w szkoleniu i we wspólnym życiu :) Quote
Bartiśkowa_ Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Witamy Bardzo ładne te starocie i filmik także Quote
Infortune. Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Takie starocie toja mogę oglądać bez końca, od razu cieplej się robi. :loveu: Quote
ewka i haker Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 [quote name='Od-Nowa']Ewka,Haker i Kropka - gratuluję podjęcia takiej decyzji :-);-) razem zawojujecie świat :-) buźka! no mama ją podjęła ja nawet nie prosiłam [quote name='Olusia']Aleee super, że Kropka zostaje u Ciebie :loveu: Z tego co napisałaś, wynika, że ma charakter typowo terrierzy :evil_lol: Powodzenia w szkoleniu i we wspólnym życiu :) no polować uwielbia,dziś mi 1 raz uciekła daaaleko ale w końcu wróciła [quote name='Bartiśkowa_']Witamy Bardzo ładne te starocie i filmik także dziękować [quote name='Infortune.']Takie starocie toja mogę oglądać bez końca, od razu cieplej się robi. :loveu: :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ewka i haker napisał(a):nawet mam zdjęcia jakieś No to gdzie te zdjęcia? :evil_lol: Quote
madziulik_13 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Super że Kropka zostaje z Wami ! Czekamy na zdjęcia:) Quote
Kashdog Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 No to dawaj foty szczęśliwej Kropy :D Quote
ewka i haker Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 myślę że dziś może ich nie być jeszcze czekają na mnie na kompie;) a ja mam przesrane w szkole... mam tylko nowych kursantów Quote
ariss Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 fajniusie foteczki:)wyrobiłaś się z tymi fotami jestem pod wrażeniem! Quote
ewka i haker Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 macie widać kawałek moich psów haha czas na spacer :P Quote
Kashdog Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 http://lh6.ggpht.com/_hPiv6eYisEA/SwrKM3Ec4NI/AAAAAAAADmQ/OFYDUXqCBkk/s720/IMG_2496.jpg :loveu: I jak tam Wam agilitowanie idzie? Quote
madziulik_13 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 ewka i haker napisał(a): a ja mam przesrane w szkole... Witam w klubie... Fajnie Haker wygląda z Kropką:cool3: Quote
Doginka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 ewka i haker napisał(a):...a ja mam przesrane w szkole... A to czemu?:razz: ariss napisał(a):fajniusie foteczki:)wyrobiłaś się z tymi fotami jestem pod wrażeniem! Jestem tego samego zdania:p Jak Ci się podoba życie z dwoma psiskami?;) Quote
Feigned Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Kropa to chyba taka trochę w typie jrt, czy mi się wydaje? :lol: zazdroszczę posiadania dwóch psiaków :loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Fajne fotki. Śliczna Kropa, fajne uszka klapnięte ma :loveu: ale ona malutka jest ;) Ma już pierwszy trening za sobą? Też mam w szkole przesrane... Quote
Infortune. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Bardzo do siebie pasują. :cool3: A w szkole co siię dzieje? W ogóle do której szkoły chodzisz? Quote
ewka i haker Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='ariss']fajniusie foteczki:)wyrobiłaś się z tymi fotami jestem pod wrażeniem! dziękuje:oops: te akurat mi się nie podobają mam nadzieje że uzbieram na ten obiektyw:roll: [quote name='Kashdog']http://lh6.ggpht.com/_hPiv6eYisEA/SwrKM3Ec4NI/AAAAAAAADmQ/OFYDUXqCBkk/s720/IMG_2496.jpg :loveu: I jak tam Wam agilitowanie idzie? kropka miała 1 trening tylko [quote name='madziulik_13']Witam w klubie... Fajnie Haker wygląda z Kropką:cool3: ech :) [quote name='Doginka']A to czemu?:razz: Jestem tego samego zdania:p Jak Ci się podoba życie z dwoma psiskami?;) że tak powiem nie idzie mi znowu 5 zagrożeń czeka mnie cięzki wieczór więc kąpiel i BIOLOGIA:roll::mad: [quote name='Bartiśkowa_']Ale fajnie wyglądacie w trójkę :p [quote name='Feigned']Kropa to chyba taka trochę w typie jrt, czy mi się wydaje? :lol: zazdroszczę posiadania dwóch psiaków :loveu: tak zgadza się [quote name='Zuzia&Snoopy']Fajne fotki. Śliczna Kropa, fajne uszka klapnięte ma :loveu: ale ona malutka jest ;) Ma już pierwszy trening za sobą? Też mam w szkole przesrane... tak ma [quote name='Infortune.']Bardzo do siebie pasują. :cool3: A w szkole co siię dzieje? W ogóle do której szkoły chodzisz? do 15 druga klasa a TY? Quote
Infortune. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 ewka i haker napisał(a): że tak powiem nie idzie mi znowu 5 zagrożeń czeka mnie cięzki wieczór więc kąpiel i BIOLOGIA:roll::mad: Biol-chem? :p "ewka i haker" napisał(a):do 15 druga klasa a TY? Ja też II klasa, chodzę do VII. ;) A z zagrożeń wyjdziesz, trzymam kciuki! :kciuki: Quote
ewka i haker Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 tak biol chem.... koszmar bio chemia o też chciałam kiedyś do VII Quote
Recommended Posts