Kora- Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Nie przejrzałam całej galerii, ale kiedyś do Was wchodziłam i jezeli dobrze pamiętam trenowałaś z nim agi lity, dalej z nim trenujesz?:razz: Quote
Izabela124. Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Kiedyś dostaniesz ode mnie łeb :mad:za to, że ciągle uważasz iż Twoje fotki nie są ładne, Ewa, naprawdę super focisz:loveu: Quote
ewka i haker Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Stefania cudna :loveu::loveu: :loveu::loveu: [quote name='Kora-']Nie przejrzałam całej galerii, ale kiedyś do Was wchodziłam i jezeli dobrze pamiętam trenowałaś z nim agi lity, dalej z nim trenujesz?:razz: tak nadal i od marca na zawody jeździmy;) sukcesy mozna zobaczyć tutaj małe,czarne i szybkie w zakładce sport [quote name='Izabela124.']Kiedyś dostaniesz ode mnie łeb :mad:za to, że ciągle uważasz iż Twoje fotki nie są ładne, Ewa, naprawdę super focisz:loveu: to czekamy;) moim zdjęciom jeszcze duużo brakuje:roll:;) Quote
Izabela124. Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 ewka i haker napisał(a): to czekamy;) moim zdjęciom jeszcze duużo brakuje:roll:;)Oj nie wymyślaj :eviltong: Może w Kielcach na wystawie będziesz?:razz: Quote
olifka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 ewka i haker napisał(a): mogą byc i gluty:eviltong: to smacznego:eviltong: Stefa świetna :loveu: Quote
Kora- Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='ewka i haker']:loveu::loveu: tak nadal i od marca na zawody jeździmy;) sukcesy mozna zobaczyć tutaj małe,czarne i szybkie w zakładce sport Własnie przejrzałam Wasza stronę wraz z galerią. Świetny pies, dużo energi widzę w sobie ma ;) Mój sznupek to tylko za piłkami gna a tak to leżakuje dniami... Quote
Asiaczek Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Powiem szczerze, że jeszcze nigdy nie jadłam jagodowego kisielku... Jakoś w sklepie nie wypatruje az takich nowości. A może warto...? Natomiast uwielbiam kisiel z tartym jabłuszkiem, herbatnikami no i z... GLUTAMI! Mniam, mniam, mniam... chyba dzisiaj będzie kisielek...:lol: Pzdr. Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Z okazji tej rocznicy to raczej filmik będzie :razz: Mam nadzieje, ze juz dzis/jutro :p Quote
Bzikowa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 http://i920.photobucket.com/albums/ad43/hakerewka/jesien%2009%20pazdziernik/DSC03844.jpg fajny efekt ;) Gluty mmmmmhhmmm :diabloti: Quote
eria Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 http://i920.photobucket.com/albums/ad43/hakerewka/jesien%2009%20pazdziernik/DSC03834.jpg przepiękny las, wyszedł tak tajemniczo :loveu: p.s. czemu takie małe fotki wstawiasz ??? Quote
Doginka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Sznaucerka-Balbina napisał(a):mi to przypomina gluty z domestosem, proszkiem do prania i herbatnikami:eviltong: ale liczy się smak:cool3: Jak może smakować, skoro wyobraźnia działa:razz::diabloti: Asiaczek napisał(a):...Natomiast uwielbiam kisiel z tartym jabłuszkiem, herbatnikami no i z... GLUTAMI! Mniam, mniam, mniam... chyba dzisiaj będzie kisielek...:lol:. Bleeeeeeeeee:eviltong::diabloti: Hakerowa, coraz piękniejsze foty:loveu::loveu::loveu:I śliczna ta Twoja Stefcia:loveu::loveu::loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 http://i920.photobucket.com/albums/ad43/hakerewka/jesien%2009%20pazdziernik/DSC03834.jpg Gdzie macie takie ładne tereny do spacerowania?:razz::p Quote
ewka i haker Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='Izabela124.']Oj nie wymyślaj :eviltong: Może w Kielcach na wystawie będziesz?:razz: nie będę w tym roku tylko poznań chcemy zrobić Mł.Ch głupkowi [quote name='Sznaucerka-Balbina']to smacznego:eviltong: Stefa świetna :loveu: dziękuje:loveu: też ja kocham [quote name='Kora-']Własnie przejrzałam Wasza stronę wraz z galerią. Świetny pies, dużo energi widzę w sobie ma ;) Mój sznupek to tylko za piłkami gna a tak to leżakuje dniami... a no faktycznie to jest wulkan energi na dworze w domu spi chyba ze pracujemy nad czymś nowym:cool3: [quote name='Asiaczek']Powiem szczerze, że jeszcze nigdy nie jadłam jagodowego kisielku... Jakoś w sklepie nie wypatruje az takich nowości. A może warto...? Natomiast uwielbiam kisiel z tartym jabłuszkiem, herbatnikami no i z... GLUTAMI! Mniam, mniam, mniam... chyba dzisiaj będzie kisielek...:lol: Pzdr. on juz rok ten na rynku to jest taka seria co farbuje jezyk jest smak: coola,jagoda,guma do żucia i cos tam jeszcze. [quote name='Paskuda_Bandzior']Z okazji tej rocznicy to raczej filmik będzie :razz: Mam nadzieje, ze juz dzis/jutro :multi: [quote name='Bzikowa']http://i920.photobucket.com/albums/ad43/hakerewka/jesien%2009%20pazdziernik/DSC03844.jpg fajny efekt Gluty mmmmmhhmmm :diabloti: tak wygląda dość dziwnie:) pycha [quote name='eria']http://i920.photobucket.com/albums/ad43/hakerewka/jesien%2009%20pazdziernik/DSC03834.jpg przepiękny las, wyszedł tak tajemniczo :loveu: p.s. czemu takie małe fotki wstawiasz ??? dziekuje:oops: usłyszeć to od Ciebie to zaszczyt:oops: wstawiam forumowe wymiary bo nie raz juz mnie sie czepiali:angryy: [quote name='Doginka']Jak może smakować, skoro wyobraźnia działa:razz::diabloti: Bleeeeeeeeee:eviltong::diabloti: Hakerowa, coraz piękniejsze foty:loveu::loveu:I śliczna ta Twoja Stefcia:loveu::loveu: e tam to sie wyobraźni nie używa wtedy;) jak tak podoba się stefa to prosze: a jakby ktoś chciał to niech zagłosuje na moje zdjecie Pies.pl moje to oczywiście border collie Figa w transie łapania;) Quote
ewka i haker Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='Zuzia&Snoopy']http://i920.photobucket.com/albums/ad43/hakerewka/jesien%2009%20pazdziernik/DSC03834.jpg Gdzie macie takie ładne tereny do spacerowania?:razz::p to za poznaniem ale 15 minut ode mnie tez sa ladne podobne tereny:) Quote
Bzikowa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Izabela124. napisał(a):Jak Haker zareagował na Stefcię? no właśnie? bo mój pies to by nie miał chwili zawahania raczej i byłoby po myszce... Quote
Doginka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Ewa, nie mogę zagłosować, czemu?:razz:Czyżby już było po terminie?:razz: Quote
Dynamique Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Świetna stefcia :loveu: Ostatnio ojciec do mnie: 'Wyrzuć te trociny i siano... i tak już nie będziesz mieć żadnych gryzoni' ja: 'Myśle, żeby kupić sobie myszke' ojciec:'Myszki to ty masz od urodzenia w głowie' :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewka i haker Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Izabela124. napisał(a):Jak Haker zareagował na Stefcię? spoko;) dziś dojechała do mnie druga mysz(nie dla mnie) w poniedziałek idzie tam gdzie Stefa a za 3 tyg mam nadzieje ze stefa będzie już u mnie i ze mama się zgodzi:roll: Bzikowa napisał(a):no właśnie? bo mój pies to by nie miał chwili zawahania raczej i byłoby po myszce...luzik:lol: zaraz będzie film hakera i nowej myszki Doginka napisał(a):Ewa, nie mogę zagłosować, czemu?:razz:Czyżby już było po terminie?:razz: trzeba sie zarejestrować:) Dynamique napisał(a):Świetna stefcia :loveu: Ostatnio ojciec do mnie: 'Wyrzuć te trociny i siano... i tak już nie będziesz mieć żadnych gryzoni' ja: 'Myśle, żeby kupić sobie myszke' ojciec:'Myszki to ty masz od urodzenia w głowie' :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kupuj kupuj TOŚKA DZIĘKUJE!!!!!!!można przekleić na borderowe Quote
Okamia Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 ewka i haker napisał(a):spoko;) dziś dojechała do mnie druga mysz(nie dla mnie) w poniedziałek idzie tam gdzie Stefa a za 3 tyg mam nadzieje ze stefa będzie już u mnie i ze mama się zgodzi:roll: luzik:lol: zaraz będzie film hakera i nowej myszki A zdjęcia moje? :mad: :siara: Ja w ogóle nie wiem czyja ta mysza jest :???::hmmmm: Dalej dopóki komp mi działa :evil_lol: a i nawet nie wiem kto Ci kazał (ew. zasugerował) że masz go nagrać :hmmmm: Quote
Okamia Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='ewka i haker']zaraz nie dostaniesz nic:P on Cię tak prosi :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=xn3runmEEBA&feature=player_profilepage Quote
Recommended Posts