Agniecha93 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !! :multi::new-bday::tort::BIG: Quote
Kashdog Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Wszystkiego najlepszego dla Hakera :laola::BIG: Quote
Izabela124. Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Dlaczego miał operację?:crazyeye: I ode mnie wszystkiego najlepszego :multi::multi::multi: Quote
Dynamique Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Dlaczego operacje ?! Co się stało ? :crazyeye: Najlepszego Haker !!! A mnie szlag trafiał jak go fociłam :evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Hakerkowy wracaj szybko do zdrowia bidoku jeden !!!!!! Ewka trzymaj sie i walcz o niego tam !!!!!!!!!!!!!!! Quote
ewka i haker Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 dzięki za życzenia zapraszamy na stronie tam urodzinowe zdjecia haker został po zawadach pogryziony ale szybko pojechał do weta i musiał zostać wycięty Quote
Kashdog Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 ewka i haker napisał(a):dzięki za życzenia zapraszamy na stronie tam urodzinowe zdjecia haker został po zawadach pogryziony ale szybko pojechał do weta i musiał zostać wycięty Biedny Haker :( I co teraz z nim ? Quote
madziulik_13 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 I od nas wszystkiego najlepszego ! :multi: Czekamy na więcej zdjęć i filmiki z Wrocławia :) A i strona świetna ! Gratuluję Hakerowej strony:cool3: Niech szybko wraca do zdrowia ! :) :loveu: Quote
Dynamique Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Stronki nie zauważyłam, ale teraz patrze... fajna :razz: Dodajcie Nas do przyjaciół ^^ www.lucky-sfora.yoyo.pl ;)) Quote
Bartiśkowa_ Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ale z niego wyścigówka :evil_lol: Stoo lat dla Hakerka :loveu: Biedaczek to co za pies go pogryzł ? i Quote
Asiaczek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Dużo zdrówka dla hakerka!!! I bardzo podoba mi się nowy tytuł Galerii!:lol: Pzd. Quote
ewka i haker Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='Kashdog']Biedny Haker :( I co teraz z nim ? a co ma byc?odpoczywa chodz wczoraj normalnie sobie biegał a w niedziele o 20 miał operacje,wiec wychodzi na to ze ma sie dobrze [quote name='madziulik_13']I od nas wszystkiego najlepszego ! :multi: Czekamy na więcej zdjęć i filmiki z Wrocławia :) A i strona świetna ! Gratuluję Hakerowej strony:cool3: Niech szybko wraca do zdrowia ! :) :loveu: dziękujemy:multi: [quote name='Dynamique']Stronki nie zauważyłam, ale teraz patrze... fajna :razz: Dodajcie Nas do przyjaciół ^^ www.lucky-sfora.yoyo.pl ;)) no strona jest dzieki Ewie:) a JIm zrobiły tło i baner:multi: a ja teraz będę uzupełniać [quote name='Bartiśkowa_']Ale z niego wyścigówka :evil_lol: Stoo lat dla Hakerka :loveu: Biedaczek to co za pies go pogryzł ? i no łatwy do zdjec on nie jest jakiś taki większy od niego troche dobrze ze bramka byla otwarta i pies kolezanki wylecial [quote name='Asiaczek']Dużo zdrówka dla hakerka!!! I bardzo podoba mi się nowy tytuł Galerii!:lol: Pzd. dzieki mi tez sie podoba Quote
Kashdog Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ewka i haker napisał(a):a co ma byc?odpoczywa chodz wczoraj normalnie sobie biegał a w niedziele o 20 miał operacje,wiec wychodzi na to ze ma sie dobrze To szybkiego powrotu do zdrowia życzymy Hakerowi :) Quote
eria Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 zdrówka Hakerowi życzę ;) niech szybko dojdzie do siebie bidula... Quote
ewka i haker Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 dziękuje wszystkim co się interesują a wiec szkoła się zaczęła;/;/ jutro haker ma ostatni zastrzyk a ja zapraszam na aktualizacje małe,czarne i szybkie - Strona główna Quote
taxelina Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ja tez zycze zdrowia. Ze szkola sie zaczela tpo kazdy wie, ja nawet juz 2 tyg chodze :D Quote
Migori Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='ewka i haker']małe,czarne i szybkie - Strona główna Wkradł sie mały chochlik w aktualizacji... zawody chyba odbyły sie w sierpniu (08) a nie we wrześniu ;) Zdrówka dla Hakera. Quote
Dynamique Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 No szkoła się zaczeła... niestety. Ja mam 'cudowny' plan... aż sie chcę za przeproszeniem rzygać :cool1: Quote
ewka i haker Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 ma okropny kaszel az nie da sie tego słuchać:( Quote
Martunia Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ojej :( Niech szybko wraca do zdrowia! A u weta byliście? Quote
Recommended Posts