ewka i haker Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 nie kazdy pies ma predyspozycje i ochote do skakania Quote
madzior_ka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Oj tak a niektóre maja ale o tym nie wiedza i trzeba im pokazac jaka to frajda;) Denis na przyklad uwielbia skakac przez przeszkody ale do gory do zabawki, frisbee, jedzonka no czegokolwiek wspanialego nie wyskoczy po prostu nie, probowalam z nim to cwiczyc jakos wypracowywac ale doszlam do wniosku - po co.. skoro on na to nie ma ochoty a mi to do szczescia nie potrzebne to dalam spokoj;) A zdjecia Hakera i twoje z zawodów swietne - mam nadzieje ze kiedys bede wam mogla pokibicowac na zywo:) Quote
Junka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 No Ewo daj tu trochę zdjeć. No a tak wogóle obrabiałam zdjęcia z zawodów i mam Wasze z pudła :cool3: No i jeszcze coś innego też się znajdzie, ale to jak do domu wrócę :) Quote
Junka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ewka i haker napisał(a):Asiu dziekuje bardzo :) będziesz w Bydgoszczy?może bys chciała pobiec dodatkowy jumping z moim psem? :) Nie dziękuje, do Bydgoszczy się raczej nie wybieram. Muszę wykorzystać tan czas gdzie mogę pobyć w domu i poleniuchować. Odpocząć trochę od psów? Nie od nich się nie da odpocząć. Ale jak sobie pomyślę, że miałam na nich biegać z Junką to mi troche przykro sie robi. Ale dziękuje Ci bardzo za zaoferowanie swojego psa :) Cieszy mnie coś takiego. Mam nadzieje, ze sie spotkamy na najbliższych jakiś zawodach bo nawet bez psa, ale mam zamiar jeździć! Quote
ewka i haker Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Asiu dziekuje bardzo :) będziesz w Bydgoszczy?może bys chciała pobiec dodatkowy jumping z moim psem? :) Quote
Russellka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Witamy się :loveu: Wasze zdjęcia z seminarium są świetne - szczególnie Haker w roli torebki :evil_lol: A jak pieknie nagina na torze! Super! Quote
ewka i haker Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Junka napisał(a):Nie dziękuje, do Bydgoszczy się raczej nie wybieram. Muszę wykorzystać tan czas gdzie mogę pobyć w domu i poleniuchować. Odpocząć trochę od psów? Nie od nich się nie da odpocząć. Ale jak sobie pomyślę, że miałam na nich biegać z Junką to mi troche przykro sie robi. Ale dziękuje Ci bardzo za zaoferowanie swojego psa :) Cieszy mnie coś takiego. Mam nadzieje, ze sie spotkamy na najbliższych jakiś zawodach bo nawet bez psa, ale mam zamiar jeździć! rozumiem jakby co gdzieś mogę mojego psa pożyczyć:loveu::lol: on jest sprzedajny;) ruuselka dziekujemy Quote
Junka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 To chwała Twojemu psu, że chce biegać z innymi! Juna na obozie pobiegła z Weroniką od Nutki i już jej spierniczyła po pierwszej przeszkodzie, chociaż ja specjalnie poszłam za domki się schować :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 6tyg temu pislam o szczeniakach oto zdjecia kilka godzin po naradzeniu Quote
ewka i haker Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 dzieciaka sie troche uroslo zdjecia z przed tygodnia jutro tez je nawiedze chyba nie kazdy wie do czego to służy:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 lece:evil_lol: nowy kolega pobawimy sie? no nie wiem moze jednak nie Quote
ewka i haker Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 mleczarnia zabawa tyle na dzis;) mam nadzieje ze zadowoleni Quote
madzior_ka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Świetne zdjęcia, maluchy to każde są takue kochane i słodkie:) Quote
Goldek Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ale słodkie maluszki! :loveu: Po jakich rodzicach? A Haker cudo, jak zawsze;) Quote
BlackSheWolf Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 jakie pulpety fajne :loveu: pozdrów Hakerka :) Quote
ewka i haker Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 mi tez sie maluchy bardzo podobają:loveu::loveu::loveu: jutro mam grila na ur.mamy:roll: nie ma to jak rodzinna impreza:evil_lol: a w niedziele Bydgoszcz wita:multi::multi::loveu: trzymać kciuki:lol: dla tych co pisza do mnie na gadu wczoraj postanowiłam w koncu oddac telefon do naprawy... bo juz mnie denerwował chodź dziś sie naprawił wiec na gg mnie nie będzie...nie tylko ze względów na głupi telefon... lecz innych:roll: Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Wśród maluchów jeden/jedna była taka bardziej kremowa od innych. To jak to z kolorami jest? Pzdr. Quote
klaudia&Manta Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Ale ich duużo .. :evil_lol: Bardzo fajne małe kluchy .. Quote
Goldek Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Asiaczek napisał(a):Wśród maluchów jeden/jedna była taka bardziej kremowa od innych. To jak to z kolorami jest? Pzdr. Asiaczek, goldeny mogą mieć wszelkie umaszczenia od różnych odcieni kremów do ciemnego złota - nigdy kolor czerwony lub mahoniowy. ;) A ja się właśnie zastanawiam dlaczego nie widziałam Cię na gadu... I trzymamy kciuki za Bydgoszcz!:loveu: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Goldek napisał(a):Asiaczek, goldeny mogą mieć wszelkie umaszczenia od różnych odcieni kremów do ciemnego złota - nigdy kolor czerwony lub mahoniowy. ;) A ja się właśnie zastanawiam dlaczego nie widziałam Cię na gadu... I trzymamy kciuki za Bydgoszcz!:loveu: Dzięki za info. Ja nie jestem na gadu... A w Bydgoszczy to będzie LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI, sunia. Ja tez za nią mocno trzymam kciuki! Pzdr. Quote
Recommended Posts