Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj tak a niektóre maja ale o tym nie wiedza i trzeba im pokazac jaka to frajda;) Denis na przyklad uwielbia skakac przez przeszkody ale do gory do zabawki, frisbee, jedzonka no czegokolwiek wspanialego nie wyskoczy po prostu nie, probowalam z nim to cwiczyc jakos wypracowywac ale doszlam do wniosku - po co.. skoro on na to nie ma ochoty a mi to do szczescia nie potrzebne to dalam spokoj;)

A zdjecia Hakera i twoje z zawodów swietne - mam nadzieje ze kiedys bede wam mogla pokibicowac na zywo:)

Posted

No Ewo daj tu trochę zdjeć. No a tak wogóle obrabiałam zdjęcia z zawodów i mam Wasze z pudła :cool3: No i jeszcze coś innego też się znajdzie, ale to jak do domu wrócę :)

Posted

ewka i haker napisał(a):
Asiu dziekuje bardzo :)

będziesz w Bydgoszczy?może bys chciała pobiec dodatkowy jumping z moim psem? :)

Nie dziękuje, do Bydgoszczy się raczej nie wybieram. Muszę wykorzystać tan czas gdzie mogę pobyć w domu i poleniuchować. Odpocząć trochę od psów? Nie od nich się nie da odpocząć. Ale jak sobie pomyślę, że miałam na nich biegać z Junką to mi troche przykro sie robi. Ale dziękuje Ci bardzo za zaoferowanie swojego psa :) Cieszy mnie coś takiego. Mam nadzieje, ze sie spotkamy na najbliższych jakiś zawodach bo nawet bez psa, ale mam zamiar jeździć!

Posted

Junka napisał(a):
Nie dziękuje, do Bydgoszczy się raczej nie wybieram. Muszę wykorzystać tan czas gdzie mogę pobyć w domu i poleniuchować. Odpocząć trochę od psów? Nie od nich się nie da odpocząć. Ale jak sobie pomyślę, że miałam na nich biegać z Junką to mi troche przykro sie robi. Ale dziękuje Ci bardzo za zaoferowanie swojego psa :) Cieszy mnie coś takiego. Mam nadzieje, ze sie spotkamy na najbliższych jakiś zawodach bo nawet bez psa, ale mam zamiar jeździć!

rozumiem

jakby co gdzieś mogę mojego psa pożyczyć:loveu::lol:
on jest sprzedajny;)

ruuselka dziekujemy

Posted

To chwała Twojemu psu, że chce biegać z innymi! Juna na obozie pobiegła z Weroniką od Nutki i już jej spierniczyła po pierwszej przeszkodzie, chociaż ja specjalnie poszłam za domki się schować :evil_lol:

Posted

mi tez sie maluchy bardzo podobają:loveu::loveu::loveu:

jutro mam grila na ur.mamy:roll: nie ma to jak rodzinna impreza:evil_lol:

a w niedziele Bydgoszcz wita:multi::multi::loveu:

trzymać kciuki:lol:

dla tych co pisza do mnie na gadu
wczoraj postanowiłam w koncu oddac telefon do naprawy...
bo juz mnie denerwował chodź dziś sie naprawił

wiec na gg mnie nie będzie...nie tylko ze względów na głupi telefon...
lecz innych:roll:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wśród maluchów jeden/jedna była taka bardziej kremowa od innych. To jak to z kolorami jest?

Pzdr.

Asiaczek, goldeny mogą mieć wszelkie umaszczenia od różnych odcieni kremów do ciemnego złota - nigdy kolor czerwony lub mahoniowy. ;)

A ja się właśnie zastanawiam dlaczego nie widziałam Cię na gadu...
I trzymamy kciuki za Bydgoszcz!:loveu:

Posted

Goldek napisał(a):
Asiaczek, goldeny mogą mieć wszelkie umaszczenia od różnych odcieni kremów do ciemnego złota - nigdy kolor czerwony lub mahoniowy. ;)

A ja się właśnie zastanawiam dlaczego nie widziałam Cię na gadu...
I trzymamy kciuki za Bydgoszcz!:loveu:

Dzięki za info.

Ja nie jestem na gadu...

A w Bydgoszczy to będzie LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI, sunia. Ja tez za nią mocno trzymam kciuki!

Pzdr.