Paulina_mickey Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 http://i385.photobucket.com/albums/oo291/ewkahaker/zss3.jpg Najładniejsze!:loveu::loveu: Quote
ewka i haker Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Doginka']http://i385.photobucket.com/albums/oo291/ewkahaker/haker%20wrzesien%20pazdziernik/przerobki/hakercyklop.jpg Ale go spotrójniłaś:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nudzilo mi sie:evil_lol: [quote name='Martunia']Jak to nie ma nikogo, jak są! :D malo:shake: [quote name='Paulina_mickey']http://i385.photobucket.com/albums/oo291/ewkahaker/zss3.jpg Najładniejsze!:loveu::loveu: dziekujemy:loveu: a jutro trening:multi: szkoda ze ja nie biegam a tak pozatym to wyniki nie najlepsze jutro jade do kolezanki zeby mi z biologi pomogla mam 6jedynek:-( jestem zalamana bede miala 1na semestr Quote
Martunia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Nie martw się, na pewno jakoś poprawisz te jedynki. ;) Trzymam kciuki za Ciebie :) Quote
Goldek Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 http://i385.photobucket.com/albums/oo291/ewkahaker/zss51.jpg Słodkie...........:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nie martw się jedynkami, na pewno uda ci sie je poprawić!;) I powrotu do zdrówka życzę!:lol: Quote
ewka i haker Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 ciezko bedzie ana swieta bede miec aparat urodzinowo-gwiazdkowy:lol: Quote
Goldek Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Super sprawa z tym aparatem! Kiedy urodzinki?:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 mialam 5listopada;):eviltong: Quote
Doginka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 ewka i haker napisał(a):...ana swieta bede miec aparat urodzinowo-gwiazdkowy:lol: No to super:p:multi: Quote
ewka i haker Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 u nas nic ciekawego pada i pada i tylko pada:( chciecie jakies zdjecia Quote
taxelina Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 ewka i haker napisał(a):u nas nic ciekawego pada i pada i tylko pada:( chciecie jakies zdjecia u nas w nocy snieg sypnal :D ale dzis ma deszcz padac.. A zdjecia jasne ze chcemy! Quote
Goldek Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ale masz pytania... Jasne że chcemy foty!:lol: Quote
ewka i haker Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 taka z aktualnych ze spaceru z begalami;) autorom dziekuje:lol::multi: dowod ze byly beagle;) Quote
ewka i haker Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 i dwa najlepsze odbicie od beagla:evil_lol: i volt od nogi a a tutaj film poznanskich psiakow:lol: YouTube - FRISBEE - poznański trening - 7.12.2008r. milego ogladania a tak na koniec ojciec kupil mi aparat:multi::lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Jejku filmik jest świetny świetny i jeszcze raz świetny uwielbiam oglądać takie sztuczki psiaków :multi::multi:Hakerek też widzę dużo umie :loveu: Powiedzi mi ile ćwiczyliście to takich efektów ?? ;) Quote
Martunia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 http://i385.photobucket.com/albums/oo291/ewkahaker/zima%20grudzien%20styczen/132.jpg?t=1229348698 cudo. :loveu: I ten filmik! Boski! :loveu: Fajnie się go ogląda. Quote
Goldek Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Filmik niesamowity... Jak długo te psy pracowały nad tymi efektami? Quote
Paulina_mickey Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Genialny filmik:loveu: Ale się psiaki wybiegają :evil_lol: Ten merle mi się podoba:cool3: Quote
ewka i haker Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Jejku filmik jest świetny świetny i jeszcze raz świetny uwielbiam oglądać takie sztuczki psiaków :multi::multi:Hakerek też widzę dużo umie :loveu: Powiedzi mi ile ćwiczyliście to takich efektów ?? ;) te sztuczki czyli odbicia czy filipy jakos od polowy wrzesnia dziekujemy:lol::loveu: co do efekty to troche ciwiczymy juz wszyscy film tworzyla Paula i jest on zabujczy:loveu::lol: Paulina to jest LOca:) owczarek australijski bo innego merle nie kojarze ale ona nie jest chyba merle a co do aparatu jak ktos chce wiedziec to lustro Quote
Goldek Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='ewka i haker']te sztuczki czyli odbicia czy filipy jakos od polowy wrzesnia dziekujemy co do efekty to troche ciwiczymy juz wszyscy film tworzyla Paula i jest on zabujczy Paulina to jest LOca owczarek australijski bo innego merle nie kojarze ale ona nie jest chyba merle a co do aparatu jak ktos chce wiedziec to lustro :-o:great::smhair2::errrr::question::shocked!::kciuki::sweetCyb::cunao::loveu::multi:;):p:diabloti: :mdleje: No to czekamy na fotki Powyższe minki pokazują moje samopoczucie psychiczne po przeczytaniu ostatniego zdania. A te minki: :lol::loveu::razz::p:multi::grins:;-):D:scream_3::lol!::smokin::cool2::klacz::dog::Cool!::B-fly: :iloveyou: oznaczają moje samopoczucie psychiczne po obrzjerzeinu filmiku Quote
Recommended Posts