ewka i haker Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 ale reszta juz nie bedzie tak ladna;):evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 http://images41.fotosik.pl/26/2f33cd012120637b.jpg Achh ten wzrok :loveu::loveu: Quote
ewka i haker Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 dziekujemy za odwiedziny dzis glupi dzien konturowka z gegry nic nie umiem:roll: i moje urodziny:roll: Quote
teqquila Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [SIZE="4"]Wkrótce Twoje urodziny, zatem zawsze dziarskiej miny. Do zabawy mnóstwo siły, żeby każdy dzień był miły - pełen śmiechu i radości. Stu urodzinowych gości, aut, lal, klocków i pluszaków. Stu prezentów, stu buziaków. Zdrowia, szczęścia i słodyczy.Justyna Tobie życzy. Quote
Sweet Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 hej:) wreszcie cos napisze ale wpadam ciagle zeby nie bylo:) przesluczne zdjecia:) wakacje sie przypominają i az chce sie je miec znowu...:roll::p :new-bday::tort::BIG::tort::new-bday::tort::BIG::tort::new-bday::tort::BIG: Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego. :new-bday::tort::BIG::tort::new-bday::tort::BIG::tort::new-bday::tort::BIG: Quote
Goldek Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 :new-bday: :tort: :bday: :BIG: :laola::BIG::bday::tort::new-bday: [FONT=Garamond][FONT=Book Antiqua]Ewciu, w tym szczególnym dniu jakie są Twoje urodziny składam Ci serdeczne życzenia, zdrowia, szczęścia, pomyślności... Abyś nigdy już się nie czuła samotna i opuszczona, abyś miała przyjaciół którzy Cię nie porzucą...[/FONT][/FONT] [FONT=Garamond][FONT=Book Antiqua] I abyś się dobrze trzymała, słonko:*[/FONT][/FONT] [FONT=Garamond][FONT=Book Antiqua]:new-bday::tort::bday::BIG::laola::BIG::bday::tort::new-bday:[/FONT][/FONT] Quote
Martunia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Wszystkiego najlepszego Ewuś!!! Zdrowia, szczęścia, pociechy z Hackera, dużo sukcesów, dobrych ocen w liceum, pełno radości, przyjemności, prezentów, miłych dni i spełnienia wszystkich marzeń!!! :smilecol::new-bday::BIG: :laola::cunao: Quote
ewka i haker Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 DZIĘKUJE BARDZO WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA JEST MI NA PRAWDĘ MILO!!!:loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Też składam najserdeczniejsze życzenia. Quote
taxelina Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 My tez slemy zyczenia zdrowia, szczescia i spelnienia marzen!!! Quote
Izabela124. Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Hej I ode mnie spóźnione 100lat:multi::multi::multi: Quote
Paulina_mickey Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 A gdzie Ewa?? Pewnie baluje do teraz :diabloti::evil_lol: Quote
ewka i haker Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 ja nie balowalam wogle poprostu mam za dużo problemów teraz na głowie:roll: jutro wkonu wystawa:D:D Quote
Olusia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Spóźnione najlepsze życzonka!! :loveu::multi: Quote
Sweet Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ewka i haker napisał(a):ja nie balowalam wogle poprostu mam za dużo problemów teraz na głowie:roll: jutro wkonu wystawa:D:D oj.. szkoda.. no wreszcie:D ja tez sie wybieram:) a hakerka bierzesz? bo cos wspominałas ze chcesz go przemycic:p Quote
ewka i haker Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 no szkoda dzięki za życzenia:loveu::loveu: tak hakera biorę w niedziele może jutro mi go dowiozą;) a ogólnie to będę głownie jutro na borderach i pokazach frisbee pomagac:loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Od nas też Wszystkiego najlepszego Ewa :loveu::loveu::loveu::new-bday::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ewka i haker napisał(a):no szkoda dzięki za życzenia:loveu::loveu: tak hakera biorę w niedziele może jutro mi go dowiozą;) a ogólnie to będę głownie jutro na borderach i pokazach frisbee pomagac:loveu: czemu dowiozą?? aa:) a pokzay o której sa mniej wiecej?? ja bede do ok.13 tylko moze wczesniej pójde bo nie wiem co bede tam robic:p ale od rana bede bo mam o 9.03 autobus wiec na wsytawie przed 10 bede:) Quote
ewka i haker Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 dziekujemy:multi::lol: zobaczymy jak to wyjdzie ale w niedziele napewno go biore pokazy mniej wiecej ok 10 15 a drugi ok 13 15;) Quote
Sweet Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ewka i haker napisał(a):dziekujemy:multi::lol: zobaczymy jak to wyjdzie ale w niedziele napewno go biore pokazy mniej wiecej ok 10 15 a drugi ok 13 15;) :) nie wiadomo czy was wpuszczą.. ja tylko w sobote jestem na wystawie. a:) to moze wpadne popatrzec jak sie wyrobie ze wszystkim co chce zobaczyc i kupic:evil_lol: Quote
Goldek Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 OOOO widzę że sie wystawa kroi... Występujesz z Hakerem czy tylko pomagasz? Quote
Recommended Posts