Bursztynka13 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Dużo szczęścia i piłeczek dla Hakerka:new-bday::BIG::tort::bday: Quote
ewka i haker Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Doginka napisał(a):Brygada RR fajna była:diabloti: DOBRANOC;) tez mi sie to podoba Izabela124. napisał(a):Hejos Foteczki obejrzane :lol::lol: łapeczek napisał(a):Wszystkiego naj dla Hakerka z okazju 2 urodzinek..... odemniie i Maksia prezencik : oraz cos pysznego....torcik urodzinowy : jeszcze raz wszystkiego naj naj Hakerek ;] ;* dziekujemy:loveu::lol::multi: to kiedy dostaniemy prezent:cool3::lol: Izabela124. napisał(a):I ode mnie 100lat i zdrówka:multi: :loveu::loveu: JIM napisał(a): :crazyeye::crazyeye: JUlia boskie:lol: aangelaa95 napisał(a):To i ja dam mu upominem nie duzy ale jest :eviltong::cool3: Ale nie mam dziś weny :shake: to ruchome super a zyczenia bardzo oryginelne dziekujemy;):multi: gassira napisał(a):to i ja składma najlepsze życzonka:loveu: kończą się wakacje,zaraz jesień to ode mnie Kocyk z podusią;) piekny kocyk przyda sie:lol: kiedy moge odebrac:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Doginka napisał(a):My też życzymy Hakerkowi dużo kości, snów o kotach i miłości od Pańci:loveu: A to prezencik;) :crazyeye::crazyeye: dziekujemy znowu szoku dostalam super Quote
ewka i haker Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Kati16 napisał(a): :laola: :laola: :laola: bardzo dziekujemy duzo spacerow napewno bedzie:lol:;):loveu::multi: aangelaa95 napisał(a):Julia nauczyłam sie Ale w animation shop :P Ale dopiero od wczoraj umiem:P to i tak niezle Martunia napisał(a):Wszystkiego najlepszego Hakerku! :smilecol: :Rose: :sweetCyb: :Cool!: :new-bday: :BIG: :laola: :cunao: :drink1: Taki malutki prezencik - 3 piłeczki do zabawy. :cool3: oj haker uwielbia pileczki:lol: Acctiually napisał(a):Wszystkiego najlepszego Hakerku!!:** :laola: dziekujemY!!!!!!!!!!! łapeczek napisał(a):hehehe to Haker ma urodzinki ;] tyle zyczoooonek i prezentow....bedzie to wszystko opakowywal wiecznosc ;p hehe my sie juz tym szybko zajmiemy:lol: tylko czekamy az je dostaniemy:lol::evil_lol: Karolina_Nett napisał(a):WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!! Dużo kości, spacerków, zabaw i dobrej pani :D spacery i zabawa to podstawa u nas:lol: a pani raczej jest dobra;):lol: Quote
ewka i haker Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Paulina_mickey napisał(a):To ja się witam, 100 lat życzę i prezencik przynoszę :cool3: ;) o jaka fajna zabaweczka pasuje do obrozy:lol::multi: Kinia napisał(a):Sto lat, sto lat niech żyje żyje nam... WSZYSTKIEGO najlePSIEgo! DZIEKUEJMY;) Olusia napisał(a):Wszystkiego Najlepszego Hakerku! :loveu::multi::loveu: xxSweetGirl93xx napisał(a):Wszsytkiego najlepszego dla hakerka:loveu: Bursztynka13 napisał(a):Dużo szczęścia i piłeczek dla Hakerka:new-bday::BIG::tort::bday: DZIEKUJEMY WAM WSZYTSKIM ZA ZYCZENIA I PREZENTY:multi::multi: Quote
lafuma-82 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Ewa, więc NJwR= najlepszy junior w rasie NDSwR= najlepsza dorosła suka w rasie NDPwR= najlepszy dorosły pies w rasie BIS Junior= Best Junior in Show Mam nadzieję, ze sobie żartów nie robiłaś Quote
ewka i haker Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 nie robilam sobie zartow;) ja nigdy nie wiem co te skroty oznaczaja teraz wiem dzieki Quote
BooBC Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 WSZYSTKIEGO NAAAAAAJLEPSZEGO!!!! Kostek, sukcesów, fajowych kolegów i koleżanek. :cool3: I wogóle wszystkiego co piesio zapragnie :). Życzy Boogie. Quote
BlackSheWolf Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Sto lat :D Sto lat :D niech żyje żyje HAkerek nam!! :D :D Quote
Sweet Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 http://images50.fotosik.pl/4/37a1967d614d3ce1med.jpg http://images46.fotosik.pl/4/79edc29046b91b1cmed.jpg sliczne na tle morza:loveu: Quote
ewka i haker Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 dziekujemy i zapraszamy czesciej:D:D Quote
ewka i haker Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 BlackSheWolf napisał(a):Sto lat :D Sto lat :D niech żyje żyje HAkerek nam!! :D :D dziujemy wam:lol::lol::lol::lol::lol: ada mi z tych dwoch bardziej sie astra podoba Quote
ewka i haker Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 bardzo dziekujemy a tak pozatym to haker mi tez zrobil dzis prezent ale nie za mily;/;/ Quote
ewka i haker Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 skoczyl mi na twarz centralnie a ja uderzylam glowa o ziemie i do tej pory mnie glowa boli:( Quote
Sweet Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 :(:( ojej:(:( dobrze ze w nic nie udarzyłas i ci sie nic nie stało:( Quote
Martunia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Śliczne zdjęcia znad morza. :) Ale macie dużo życzonek. :cool3: Quote
Ka-Vanga Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO dla HAKERKA :loveu::loveu::loveu: :multi: mam nadzieje, ze juz tak bardzo glowka nie boli Quote
ewka i haker Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 no czy nic mi sie nie stalo to nie wim... Quote
ewka i haker Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Ka-Vanga napisał(a):WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO dla HAKERKA :loveu::loveu::loveu: :multi: mam nadzieje, ze juz tak bardzo glowka nie boli DZiekujemy wlasnie glowa boli Quote
Recommended Posts