ewka i haker Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 oj marunia jak o tym mysle to tylko smiac mi sie chce hahaha domka kolezanka napewno przyjmie;) Quote
ewka i haker Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 no jie wiem czy tak na forum wolno hahah Quote
ewka i haker Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 no dobra hahah ale to jest porazka wiec przyszlismy do schroniska i zjedlismy obiad moja pseudorodzina poszla na dwor ja nie szlam bo zanosilo sie na deszcze zostalam z moja zupa ser w ziolach i zrobilo mi sie tak nudno ze sie polozylam na lawke i zasnelam hahaha chyba z pol godziny tak sobie spalam dzin wczesniej weszlam na giewont i troche bylam zmeczona przychodzi moja mama a ja sobie spie hahah cos do mnie gada i daleje sie polozylam ale zarz musilam jzu wstawac:( Quote
Goldek Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Współczuję tak krótkiego spoczynku:diabloti: Quote
Martunia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Hahaha ale to musiało wyglądać. :lol: Nie ma to jak śpioch. :cool3: Quote
ewka i haker Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 no co hahaha bylam zla ze mnie juz obudzili macie tu niespodzianke http://pl.youtube.com/watch?v=deV7RUGOCnI Quote
Martunia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Ale Hakerek jest umiejętny! Normalnie jakby tańczył. :D I ile potrafi sztuczek! ^^ :loveu: Quote
ewka i haker Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 dziekujemy to nie wszytski chyba ale w domu nie ma takich mozliwosci pozatym nie moge tego filmu obrobic i jest taki sredni Quote
ewka i haker Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 nie wiem hahah jeszcze ich nie ma a godzine temu sie zbierali podobno Quote
ewka i haker Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 ide papapap bo przyszli i ide z psem Quote
Goldek Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Super film.. i ty mi mówisz że masz słaby kontakt za psem!?:shake: Magia w życiu chińczyka by czegoś takiego nie zrobiła... popatrzyłaby sie na mnie jak na wariata i na tym by się skończyło...:shake::cool1: Quote
Bursztynka13 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Fajny filmik:) I ile sztuczek Haker potrafi! Quote
Goldek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Hakerowa przypomina... 13 dni, do urodzin Hakera:diabloti::loveu: Quote
ewka i haker Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='Goldek']Super film.. i ty mi mówisz że masz słaby kontakt za psem!?:shake: Magia w życiu chińczyka by czegoś takiego nie zrobiła... popatrzyłaby sie na mnie jak na wariata i na tym by się skończyło...:shake::cool1: nasz kontak jest dobry czasem nie jest super...:roll: trza sie starac;);) [quote name='Bursztynka13']Fajny filmik:) I ile sztuczek Haker potrafi! stram sie jeszcze wiecej;) [quote name='Goldek']Hakerowa przypomina... 13 dni, do urodzin Hakera:diabloti::loveu: tak 13dni mile widzine prezenty dla Hakera Quote
Recommended Posts