ewka i haker Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):tak bo ja cie kocham martus a ty sobie tak bezczelnie polazłas gdzies nie mówiąc mi gdzie moze mnie zdradziłas i co:( bob budowniczy zawsze da rade:cool3: :evil_lol: oj zdrada:evil_lol::evil_lol: bob jest najlepszy:lol: xxSweetGirl93xx napisał(a):ej no wiesz co:(:( nie podejrzewałam cie o to martuś:(:(:( a ciebie aniu juz nie lubie jak mogłyscie mi to zrobic:(:(:( oj biedna ty:-( Goldek napisał(a):Niestety;( Ja bym chciała zostawić je wszystkie, są kapitalne! :loveu: I jaki bym miała materiał genetyczny w hodowli:razz: Wszystko pod kontrolą:cool3: heheh nistety tak sie nie da:-( Goldek napisał(a):Jeśli dojdziemy przed północą do 300 to stawiam soczek;) wszytkim co pisali:cool3::lol: xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe;) mam nadzieje bo u nas chyba jeszcze nie była:D:D no nie bylam zawsze brak czasu ale postarm sie wpasc:lol:;) Quote
ewka i haker Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 no goldek ma dalko bylam wczoraj w krakowie a tak pozatym to mielismy cholerne szczescie bo byl huragan na tej trasie co jechalismy i jakbysmy godzine puzniej wyjechali to bysmy na niego trafilmi i oglibysmy miec wypadek Ka-Vanga napisał(a):Ja moge poprosic 1, 2 lub 3 ALE z "wkladem" :evil_lol::drinking::evil_lol: tez i tym pomyslam olu:evil_lol: no ania szalejesz to na poznanskiej wystawie stawiasz wszytkim Olusia napisał(a):Ale burze przeszły nad Polską ;/ Jakie zniszczenia, klimat nam się zmienia. fukcem ominelam huragan Martunia napisał(a):U mnie dość spokojnie było.. trochę padało, po południu trochę burzy było.. W niektórych rejonach też ponoć powodzie były. :-o nie tylko powodzie ale tez A4 zblokowane tyle samochow wywalonych Olusia napisał(a):Będzie miała Ewka co czytać, jak wróci :p oj mam i to duzo Quote
ewka i haker Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='Martunia']Jeeeee wreszcie 300 strona! :smilecol: :laola: :BIG: :pepsi: :cunao: :beerchug: :ylsuper: :Cool!: :sweetCyb: :Rose: dziekujemy:multi: za tyle pisania i dobrniecia do 300 [quote name='Olusia'] 300 strona! :drink1::cunao::drink1: :laola: [quote name='Ka-Vanga']Niezle :cool3: - GRATKI 300 stronki :multi:!!!!!!!! [quote name='łapeczek']tak gratulacje Gratulacje ;];] dziekowac:multi::multi::multi: [quote name='Ka-Vanga']Dzien Dobry :cool3: a co tu tak cichutko z rana :diabloti: witamy a wszyscy spia:lol::lol: [quote name='teqquila']siemanko gratki za 300 stronke:diabloti: dzieki Quote
ewka i haker Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Goldek napisał(a):Cześć! Szkoda że wczoraj nie dociągnęłam, ale musiałam już iść...:-( GRATKI ZA 300 STRONKE!!!! :smilecol::smilecol::bigok::Rose::thumbs::cool2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::kciuki::krolik::bigcool::bigcool::B-fly::klacz::klacz::Cool!::Cool!::ylsuper::jumpie::tort::BIG::drink1::drinka::beerchug::cunao::drinking::pepsi::popcorn::laola::laola: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziekuje:loveu::loveu: Quote
łapeczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 ewka i haker napisał(a): a ja chodzilam z nim od zerowki do konca podstawowki:eviltong: hehehe ewka czego ja sie dowiaduje ;] chodzilisccie tak dlugo:diabloti: Quote
ewka i haker Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):fajne:D a haker ma nowa obrózke czy mi sie wydaje??:D:D tak ma i jest super:lol::lol: Quote
ewka i haker Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 a no jak ty w gimnazjum z nim chodzilas:P ja tez w gimie:P:P no chodzilam 7lat:P:P Quote
łapeczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 heheheh 7 lat byliscie razem ;] noo no nigdy nic nie mowilas ;] Quote
łapeczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 ja bede sie troszke wcinac miedzy posty ale mam jeszcze foty Hakerowego z dzis ;p Quote
ewka i haker Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 no cake 7lat hahaha fajne zdjecia szkoda ze jakies takie dziwne kolory Quote
łapeczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 no to koniec z fotami hakera niestety ale mi sie juz skonczylyyyy te robione dzis i wogole wszystkie ;p Quote
łapeczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 ewka i haker napisał(a):no cake 7lat hahaha fajne zdjecia szkoda ze jakies takie dziwne kolory niezle jestes ;p noo wiesz zaladnie to nie bylo a pozatymmm to tylko aparat z telefony ;p i co z Tym KG ???????? Quote
łapeczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 a o czym .????/ o tym wyjezdzie naszym?????????? Quote
ewka i haker Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 tak cos tam babacia do niej zze kiedy przyjada i wogle i powiedziala jej ze mam zabrac kolozanke sobie Quote
łapeczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 hehehe niezly agant z twojej babci ;p ciekawe co twoja mam na to ;] moglaby juz cos powiedziec bo ja juz nie moge sie doczekac kiedy Olce napukam Quote
Martunia Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 O hej! :hand: Wreszcie wróciłaś. ;) I miałaś szczęście, że akurat wtedy wyjechaliście, inaczej jeszcze by Was huragan gdzieś porwał. :shake: A o trasie A4 słyszałam, trąby powietrzne były i teraz jest wiele zniszczeń... Śliczny Hakerek. :loveu: Quote
ewka i haker Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 no milo by nie bylo dzis tez maja byc huragany a on byl za nami Quote
łapeczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 heheh ej dowiedz sie od mamuski co z tym KG bo ja juz wytrzymac nie moge bez wiedzy ;p Quote
łapeczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 sa przeciez stronek albo dwie moze trzy wczesniej ;p Quote
ewka i haker Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 lafuma-82 napisał(a):Ja chcę nowe fotki:placz: cos sie znajdzie;) Quote
Doginka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 No to ja się witam, ale nie nadrabiam, bo mam lenia:diabloti: Quote
Recommended Posts