teqquila Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 siemanko gratki za 300 stronke:diabloti: Quote
Goldek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Cześć! Szkoda że wczoraj nie dociągnęłam, ale musiałam już iść...:-( GRATKI ZA 300 STRONKE!!!! :smilecol::smilecol::bigok::Rose::thumbs::cool2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::kciuki::krolik::bigcool::bigcool::B-fly::klacz::klacz::Cool!::Cool!::ylsuper::jumpie::tort::BIG::drink1::drinka::beerchug::cunao::drinking::pepsi::popcorn::laola::laola: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
łapeczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 nic sie nie dzieje widzialam sie dzis z ewka i mam troche fot hakera ;p Quote
Sweet Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 super:D widze ze udało sie dbic do 300 a nawet 301:D:D fotki dawaj:D Quote
Martunia Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Dawać je tu! :D I bez gadania, w końcu dobiłyśmy do 300 strony. :cool3: Quote
łapeczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 heheh macie odemnie tu foty Hakerkowego z dzis ;] nie sa nalepsze bo robione telefonem ale sa ;] Quote
Sweet Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 fajne:D a haker ma nowa obrózke czy mi sie wydaje??:D:D Quote
łapeczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):fajne:D a haker ma nowa obrózke czy mi sie wydaje??:D:D no cos tam nowego ma ;p:diabloti: Quote
łapeczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 narazie koniec fotek ale jeszcze ich troszke mam;p potem bedzie ciag dalszy ;] Quote
ewka i haker Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 a wiec wkoncu przeczytalam na troch odpisalam:D:D:D DZIEKUJE bardzo za odwiedzanie naszej skromnej galeri [quote name='Szarik']Trzymam kciuki i wyczekuje powrotu Hakera! ;) To juz jutro! :) dziekuje ja tez czekalam:lol: i sie doczekalam wczoraj [quote name='łapeczek']nooo pewnie na necie pojawia sie w sobote dopiero bo jutro w nocy bedzie ewka dopiero w domku ;[ zgadza sie [quote name='łapeczek']nooo oby twoja mama sie zgodzila bo moja sie zgodzila ale musze byc teraz grzeczna co zeby sie nie rozmyslila ;p bede probowac:roll::lol: [quote name='teqquila']ja wpadam jeszcze :eviltong: :diabloti: [quote name='infers1995']Ja też wpadam:multi: [quote name='xxSweetGirl93xx']ja jestem tez:) :multi::multi::multi: [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:) ojej ile razy mozna opowiadac ta samą historie:evil_lol: lepiej ty mi tu opowiedz o macku??:evil_lol: ja jej nie slyszalam:eviltong: [quote name='łapeczek']hmmm ............latek ma 16 w styczniu skonczy 17 ;] jak wyglana wiec w skrocie wysoki szatyn o zielonych oczkach ;] chodzilismy razem do jednego gimnazjum teraz poszedl do technikum ;p no jasne ze sie znamy gadamy co wieczor i takei tam ;p no zgadza sie potwierdzam a ja chodzilam z nim od zerowki do konca podstawowki:eviltong: Quote
ewka i haker Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Isia & Chester napisał(a):jakie tu tematy macie :D:D ja wpadam niestety jednorazowo, bo jutro się zmywam z domku na tydzień ^^ Łapeczka, nie marudź, pięć stron to i tak dużo, u mnie były dwie czy trzy jak wróciłam :eviltong: a jak super tematy sybisia napisał(a):hi hi hi jeśli tak pięknie zapraszają, żeby włazić to i my włazimy, a co? :evil_lol: witamy pierwszy raz:multi::multi::lol::lol: Domka_Czika napisał(a):HeLLo :) Zaczął sie nowy dzień więc móie dzieńdobry :) i czekam na fotki z dedykacją dla mnie :) Tylko ty wiesz o co chodzi :) wiem wiem:p:lol: Martunia napisał(a):Witam się po raz pierwszy. :) Śliczny jest ten Hakerek. :loveu: Czekam na więcej zdjęć. :) witamy z duza radoscia:multi::multi: dzieujemy:loveu::loveu: cos sie znajdzie Quote
ewka i haker Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 łapeczek napisał(a):nic sie nie stalo Haker jest u dziadkow ewki brata bo nie mogli go zabrac zewzgladu na zaplanowane wycieczki szlakami gorskimi a tam jest zakaz wchodzenia z psem ;[ boze z mojego hakera robicie chorego tak nie moglam go zabrac:angryy: Martunia napisał(a):O no to już niedługo się zobaczą. :) To super. :) Ciekawe, czy Maks też pojedzie z Wami. ^^ tak wczoraj sie zobaczylismy:multi::multi::lol::lol: o ile wogle pojedziemy gdzies...:roll: Olusia napisał(a):Cześć, pomożemy Wam trochę :D I czekamy na bohaterów galerii ;);) jestesmy:multi::multi::lol::lol: Isia & Chester napisał(a):jeszcze wpadłam dziś :) zaraz jadę.. a na te Hakerowe fotki już nie zdążę.. ale dawaj je to oglądnę po powrocie ! ;P Ewcia jak wrócę oczekuję duuużo zdjęć ! :lol::evil_lol: witamy oj bedzie duzo ale nie wiem kiedy wrocilam do domu a plyta z ok 400zdjeciami nie doszla:angryy::angryy: i sie zdeczka wqurwilam:angryy::angryy: Quote
ewka i haker Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='Ka-Vanga']specjalnie nas tak drazni ;) :evil_lol: no drazni was drazni:evil_lol: [quote name='Ka-Vanga']:obrazic: (10 znakow) olka nie obrazaj sie:lol: [quote name='xxSweetGirl93xx']no dalej bo ja juz dodałam foty a zaraz dam nastepne a potem ide grac w simsy bo chce urodzic dziecko wreszcie:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale sie usmialam hahaha Quote
ewka i haker Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):sliczna jest:D:D tylko współczuje ewki dziadka bo beagle sa trudna rasa..:) hehe:) ale cudne są:) mój kolega ma tez sunie beagla i ma jakos podobnie na imie ale nie pamietam:evil_lol: no sliczka ale juz instykt beagla ma ale ja sie ciesze lepsze to niz by mieli zwiasc suke sznaucera to nie bedzie moj pies wiec mam to w dupie:eviltong: chodz juz mnie babacia pytala czy pomoge im z nia:evil_lol: jak wojtek(ojczym)zapytal czy ladna to powiedzialam no nawet ale nie lubie tej rasy:evil_lol: Olusia napisał(a):Super frizbowe fotki :loveu: dziekowac:loveu::loveu::loveu: Olusia napisał(a):Jeju, jaka śliczna ta Dora :loveu::loveu: Te uszy :loveu: no ladna ale no to beagl:roll: bliiiiiiiii Martunia napisał(a):Śliczny Hakerek. :loveu: I jaki utalentowany. ^^ I ta beagelka. :loveu: dzikujemy:oops: Dozia_13 napisał(a):Wiamy... :) molaczam sie do waszej rozmowy ja moge... :) Moje psinki szykują sie powoli do spacerku... :) jak tylko wroce to zaraz wpadne do was ponownie :) witamy po raz pierwszy:lol::lol::multi::multi: a ja znalalam wkoncu kod puk do telefona:multi::multi: Quote
łapeczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 oooo kto wpadl w koncu ;] fajnie nas tez odwiedz ;p Quote
Recommended Posts