łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 hehe ;] no to ładnie z nia ;p ja tez z nia dopiero co pisala ;] wiec co odkuzamy dalej jej galerie we dwie ??? Quote
Goldek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 łapeczek napisał(a):hehe ;] no to ładnie z nia ;p ja tez z nia dopiero co pisala ;] wiec co odkuzamy dalej jej galerie we dwie ??? Można spróbować;) Ewcia mówi że właśnie widzi jakąś kozę/ Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 no jasne .... zawsze mile widziani wszyscy;] Quote
Kinia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 To świetnie;) Pamiętam jak pare lat temu na Giewont wchodziłam...męczarnia Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 bozeee oblecha ja tam gory moge zwiedzac zima bo wtedy jest bosko ale i tak wole jezdzic na nartach ;] pozatym co roku jezdze w to samo miejsce ;] moze teraz na wakacje tez tam pojade ale tylko po to zeby na konikach pojezdzic ;p Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 pod granice słowacka .... do malej miejscowosci kolo Muszyny ktora nazywa sie Powroźnik ;] Quote
Goldek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ludzie, odkurzamy!!! OD EWKI Ewka wkońcu weszła na ten ******* giewont. To oczywiście cytat;) U góry był koszmar, tyle ludzi... Zamiast iść to sobie siedzieli i miło nie było... Ewcia melduje że weszła tam pierwszy i ostatni raz;] Podobno codziennie widzi bryczki (to odpowiedź na pytanie czy są jakieś konie) i nigdy do takiego czegoś nie wsiądzie i nigdy na Giewont więcej nie wejdzie. No i to by bylo na tyle;) Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 wiem wiem ;] i niedawno z niego zeszla ;] hehehe zla ....jest i nogii ja mega bola ja tam sie nie dziwie ;p Quote
Ka-Vanga Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Czesc Ewcia, czekamy z utesknieniem na Twoj powrot ;) [quote name='łapeczek']http://images33.fotosik.pl/333/58994b2ff601022dmed.jpg jaaaaaki slodki brudasek :loveu: Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 oooooooooo jak fajnie ze ktos jeszcze tutaj wpadl ;] zapraszam czesciej ;p bo chcemy narobic ewce stronek do czytania ;] Quote
Goldek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 OD EWKI Ewka idzie właśnie do jakiejś doliny, tylko aby była ta dolina trzeba iść cały czas pod górę i właśnie sobie robi przerwe. I Ewka chce Hakera i chce do domu i ma zły humor bo się dowiedziała wczoraj że jeden koń ich stajni nie żyje:-( A ode mnie: dla konika;( Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 A no Erebusa juz nigdy z nami nie bedzie ;( EREbuS [*] Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 a nio ....ale nic juz sie nie zrobi ...niestety ale zycie takie jest ... bede za nim tesknic [*] Quote
Goldek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 :placz::-(:placz::-(:placz::-(:placz::-(:placz::-(:placz::-( Ewcia mówi że będzie jej go bardzo brakowało:placz::-(, bo nie będzie już 4 kasztanów:placz: tylko 3, a nie będzie na padoku 3 koni tylko 2:-(:placz: :placz::-(:placz::-(:placz::-(:placz::-(:-(:placz::-(:placz::-( Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 wlasnie tak bedzie ;( jeszcze niedawno go czyscilysmy razem i ubieralysmy bo karol na niego wsiadal ....a tera juz go nie ma ;( przykre to jest ... wszycy tak szybko odchadza ;( Quote
Recommended Posts