Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rinuś']Ile lat jeździsz?
masz swojego konika rozumiem ? :cool3:

3lata teraz bedzie
to nie jest moj kon NIESTeTY:-(:-(

[quote name='Izabela124.']jadę juz na zlot, ale to pewnie popołudniu, więc chyba zdążymy się wybrac na spacerek, życzę udanego pobyty, pozdrawiam
mysle ze sie uda
jak bede wiedziec kiedy wracam to ci napisze dziekuje:loveu::loveu:

[quote name='xxSweetGirl93xx']ewka powiedz mi z ronda rataje jest blisko nad warte nie? bo ja tak mało zorientowana jestem:evil_lol:
niom bardzo blisko chyba 2przystanki tranawajem lub pieszo

Posted

o to fajnie:):)
bo tak myslałam gdzie pójdziemy z izą jak przyjedzie:)
a jakbys wrociła wczesniej niz w niedziele to chetnie z wami dwoma tez bym poszła i z kabim:)

Posted

nom bo ja tez jade 4 na zlot i w sumie to razem z izą jade bo ją zabieramy:)
wiec fajnie by było jakbys wrociła wczesniej a jak nie to 4 same mozecie sie spotkac rano nawyzej bo ja juz nie bede mogła w poniedziełek...

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
ewka powiedz mi z ronda rataje jest blisko nad warte nie? bo ja tak mało zorientowana jestem:evil_lol:

hey
jest bardzo bliziutko ... doslownie 10 minut pieszo albo tramwajem to dwa przystanki i gdzies 3 minutki xD

a co wybierasz sie nad werte ???

Posted

no własnie nie wiem bo iza ma przyjechac do poznania to jakby dojechała na rondo rataje to mogły byśmy tam pójść...
jak bedziesz miała wolne to mozesz isc z nami planujemy spacer 1 sierpnia ok.12 wiec jak masz wolne to mozesmy isc we 3:)

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
no własnie nie wiem bo iza ma przyjechac do poznania to jakby dojechała na rondo rataje to mogły byśmy tam pójść...
jak bedziesz miała wolne to mozesz isc z nami planujemy spacer 1 sierpnia ok.12 wiec jak masz wolne to mozesmy isc we 3:)

na dzien dzisiejczy jestem chetna i mam wolne...
ale musze jeszcze z mama pogadac czy ona nie ma jakis planow na 1 sierpnia...

Posted

łapeczek napisał(a):
na dzien dzisiejczy jestem chetna i mam wolne...
ale musze jeszcze z mama pogadac czy ona nie ma jakis planow na 1 sierpnia...

to fajnie:)
jeszcze sie zgadamy najwyżej dzień przed:)

Posted

noo zobaczymy
a ja juz zalatwilam sobie zajecia z psem
[FONT=Arial]Kursy które odbywają się w tej chwili to przedszkole dla szczeniąt i posłuszeństwo I-go stopnia. Gdyby była Pani zainteresowana uczestnictwem w którymś z tych kursów, zapraszam serdecznie na zajęcia. Zajęcia odbywają się w poniedziałki i czwartki. O godz.18.00 jest przedszkole a o 19.00 i 20.00 posłuszeństwo.[/FONT]
[FONT=Arial]Na placu mamy kilka przeszkód, i gdyby miała Pani ochotę spędzić aktywnie czas z psem, możemy udostępnić bezpłatnie plac na indywidualne ćwiczenia :)[/FONT]